Palmiros horoskopas savaitgaliui, liepos 16-17 d.

Savaitgalis permainingas bei kontrastingas – tam tikra dozė streso ir netikėto džiaugsmo, vainikuojamo pergalės. Šeštadienis bus kritinė diena. Vyraus maištingos nuotaikos – gali nutikti, kas tik nori, tai, ko nelaukei, kam nebuvai pasirengęs. Tai sudėtingas laikas bendrauti, žadantis nesmagius pokalbius, ginčus, santykių aiškinimąsi, galimi technikos (ypač telefonų, kompiuterių, transporto priemonių) gedimai.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-16 00:01, atnaujinta 2017-05-18 18:49

Šeštadienį patartina užsiimti kasdieniais darbais, netinka priiminėti atsakingų sprendimų. Diena nepalanki kelionėms, taip pat pirkti transporto priemones, telefonus, kompiuterius ar tiesiog vertingą modernią techniką. Netinkamas laikas ir šventėms organizuoti. Bus didesnė gaisrų, sprogimų, įvairių avarijų bei nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais bei elektra.

Beje, savaitgalis bus palankus rinkti vardus, kurti pavadinimus.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tiems, kurie kelyje, taip pat tiems, kurie miegojo prie atviro lango. Buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė; būti nuogam – sveikata; atidaryti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas; būti savo ankstesnėje gyvenamojoje vietoje – skolos sugrąžinimas; maudytis – apkalbos; matyti vaisius, daržoves, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, jei ant jūsų užkristų tinko gabalas, jei kas į jus žemės grumstą mestų, jei bėgtų rudas vanduo, susižeisti iki kraujo, jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų, jei paukštis virš galvos klyktų, veidrodį sudaužyti; šviesios spalvos, ypač geltona, oranžinė, raudona.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti monetų; tamsios spalvos: juoda, ruda, tamsiai mėlyna.

Diena itin nepalanki vyrams – jų reakcija dažnai gali būti neadekvati. Labiau save turėtų pasaugoti asmenys, turintys silpną širdį.

Sekmadienis – netikėtai palankus metas, geras įvairiems susitikimams, bendrauti, švęsti, kultūros ir meno renginiams. Šis laikas bus itin svarbus moterims, įsimylėjėliams, taip pat menininkams, rašytojams – aplankys tikras kūrybinis įkvėpimas. Svarbiems susitikimams ar vertingiems daiktams įsigyti palankiausias metas iki 16 val. 20 min. Tai bus ir ypatingų pažinčių metas. Jei šiuo metu užsimegs romantiški santykiai, jie turės laimingą tęsinį! Beje, draugiškos, dalykinės pažintys, užsimezgusios iki 16 val. 20 min., irgi bus nepaprastos, išties perspektyvios. Iki 16 val. 20 min. išgirstais pažadais galite tikėti.

Pirmadienis palankus naujų darbų pradžiai, svarbiems reikalams tvarkyti iki 17 val. 20 min. – tai bene geriausia diena šį mėnesį ko nors naujo imtis. O vėliau prasideda sudėtingas ir apgaulingas pilnaties metas, netinkamas nei rizikingoms kelionėms, vertingiems daiktams įsigyti, atsakingiems pokalbiams, nei pramogauti, nei švęsti.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kurie regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, girdėjote savo vardą. Blogai kristi, plaukti valtimi, medžius kirsti.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, jei drabužis suplyštų, daug plaukų išsipeštų, vandens ant kelių užsipilti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo puiku sapnuoti knygas, laiškus, ką nors kaityti, rašyti, taip pat išgirsti žodžius, muziką. Blogai, jei regėjote ugnį.

Blogas ženklas: jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa išsijungtų, jei perdegtų elektros lemputė, laikrodis ar veidrodis sudužtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – nesklandumų jūsų gyvenime pabaiga, rasti laikrodį ar gauti jį dovanų – tam tikro etapo pabaiga, išvysti netikėtai ryškią šviesą – painios situacijos atomazga.

Žvilgsnis į priekį: antradienis kritinis – netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; patartina nešioti raudonų, auksinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalis palankus išvykoms bei tolimesnėms kelionėms. Verta pakeisti aplinką, susitikti su seniai nematytais asmenimis, tiesa, geriau sekmadienį – šeštadienis žada ir nesmagių netikėtumų Beje, sekmadienį jus gali pasiekti įdomios naujienos iš toli. Atsargiau su elektros prietaisais, kompiuteriais šeštadienį. Labiau tądien pasaugokite mobiliuosius telefonus – jie bus linkę gesti, pasimesti, gali atitekti ir vagims. Pirmadienis geras svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis kupinas rūpesčių, įtampos – nepasiduokite nerimui (viskas savaime susitvarkys sekmadienį). Jūsų elgesys ir reakcija šeštadienį bus neįprasti net jums patiems – venkite bendrauti su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina. Būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, taip pat nerizikuokite prie vairo. Labiau pasaugokite sveikatą – galite patirti traumą ar netikėtai susirgti. Itin palankus sekmadienis viešnagėms ar svečiams priimti. Pirmadienis tinkamas kelionėms, svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Labiau pasikliaukite antrąja puse ir neleiskite sau kibti dėl nesmagių, nemalonių detalių, galinčių ne tik užtemdyti sveiką protą, bet ir sumažinti jūsų optimizmą. Beje, venkite aiškintis santykius tarp žmonių – ne laikas priekaištauti, įtarinėti, pavyduliauti (ypač jūsų bendriems draugams), nes tai baigsis rimtu skandalu. Ir būkite dėmesingesni savo vaikams – jie gali nukentėti per draugus ar nelaimingą meilės ryšį. Sekmadienis žada keistus, beveik mistinius susitikimus, naujienas, kurios daug ką paaiškins. Pirmadienis tinkamas mokesčių reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkios dienos (šeštadienis – ypač), galinčios atnešti nemalonių rūpesčių, ypač jei šiuo metu – jūsų gimtadienis. Patartina jį švęsti kuo paprasčiau, kukliau – nesistenkite nustebinti, nudžiuginti bet kokia kaina, venkite ekscentriškumo. Beje, verta šventimą planuoti sekmadienį – tai tikrai puikus laikas bendrauti, pramogauti. O štai šeštadienį nemenka konfliktų su draugais, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būkite tądien atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus. Beje, nešnekėkite telefonu svarbių dalykų, juolab nesiaiškinkite santykių – dar labiau susipyksite. Pirmadienis tinkamas dalykiniams susitarimams.

Liūtas (07 23–08 22). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli bei vertina. Nesiekite jums patinkančio asmens palankumo ar populiarumo tarp draugų šokiruojamu būdu – sulauksite priešingo rezultato. Beje, savo elgesiu šeštadienį galite sukelti ir nemenkų apkalbų, tad išlikite santūrūs, venkite su draugais dalytis savo paslaptimis. Sėkmės jus lydės sekmadienį! Pirmadienis tinkamas darbo pokalbiams, pasirašyti darbo sutartį.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis nepalankus išvykoms, susitikimams. Verta laiką leisti su artimaisiais, užsiimti buitinių problemų sprendimu. Nesiaiškinkite santykių – jums trūks objektyvumo. Palanku užsiimti namais bei artimųjų problemomis – būkite pasiruošę išgirsti ir ne visai malonių dalykų ar blogas naujienas. Būkite atidesni, švelnesni tėvams. Galimos buitinės avarijos namuose, tad atidžiau elkitės su elektros prietaisais. Užtat sekmadienis viską kompensuos! Pirmadienį irgi sėkmingas metas, tinkamas bet kokiems reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadieniui mažiau visko planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas ar gauta žinia gali pakeisti ketinimus. Išlikite ramūs – venkite ginčų, ypač su vaikais (labiausiai dėl jų draugų bei laisvalaikio), taip pat su draugais ir mylimu asmeniu. Nepatartina veltis į naują romantišką ryšį – tai laimės nesuteiks. Labiau pasisaugokite vagių. Sekmadienį bus lengviau atsipalaiduoti – galėsite ramiai bei smagiai pailsėti bičiulių draugijoje. Pirmadieniui nieko sunkaus neplanuokite.

Skorpionas (10 24–11 22). Gana nervingas šeštadienis – pamirškite sutuoktinio trūkumus ir tai, ko jis nepadarė namie, ir pasistenkite atlikti visus susikaupusius darbus, nieko neatidėdami kitam laikui. Vis dėlto sekmadienis šaunus – bus lengva ir šviesu. Jumis žavėsis draugai, garbins mylimas žmogus – patirsite tikrą bendravimo malonumą! Pirmadienis palankus susitarimams, kelionėms.

Šaulys (11 23–12 21). Jūs – dėmesio centre, laukia įdomūs susitikimai, netikėti pasiūlymai. Tačiau kol kas nereikėtų skubėti priimti galutinio sprendimo. Būkite atidesni vairuodami šeštadienį, taip pat venkite ginčų su sutuoktiniu. Sekmadienis žada nepaprastas likimo dovanas... Pirmadienis tinkamas piniginiams ir turtiniams reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nelengvas šeštadienis, tačiau pasistenkite nugalėti save, nepasiduoti liūdesiui, susierzinimui. Sekmadienis – visai kitoks: pajusite naujų jėgų antplūdį. Tai sėkmės bei pripažinimo metas, kai laimingas atsitiktinumas pakeičia visą įvykių eigą ir leidžia sėkmingai išspręsi susikaupusias problemas. Pirmadienis tinkamas priimti atsakingus sprendimus.

Vandenis (01 20–02 18). Permainingos dienos: tai, dėl ko anksčiau buvote tikri, gali pasirodyti tiesiog blefas. Neskubėkite pasitikėti naujais žmonėmis, nors gresia nemalonumai, net senų draugų išdavystės. Deja, tikėtina, kad geram draugui gali atsitikti nelaimė, tad teks suskubti į pagalbą, dėl to savaitgalio planai iširs. Bet kuriuo atveju įvykiai parodys, kaip jūs vertinate draugus ir ką jiems reiškiate jūs. Sekmadienis leis maloniai atsipūsti. Pirmadienį skirkite vien poilsiui.

Žuvys (02 19–03 20). Visokie reikalai, neišspręstos problemos vargu ar leis šeštadienį ramiai pasėdėti, pabūti su tais, su kuriais to norisi. Tačiau sekmadienį aplinkybės susiklostys kuo puikiausiai viešnagėms, pramogoms bei romantiškiems pasimatymams. Tai bus ir gera proga atnaujinti nutrūkusią draugystę ar užmegzti pažintį su jums svarbiu asmeniu. Pirmadienis tinkamas užsiimti pertvarkomis savo veikloje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.