Astrologė: šis aukso vertės patarimas – visiems Zodiako ženklams

Žmonės mėgsta rūpintis kitų likimu. Jau tapo įprasta aiškinti kitiems, kaip reikia gyventi. Astrologė Skirma Liepienė primena, kad, visų pirma, patiems reikėtų apsišluoti savo kiemą. Tik tada, kai tai padarysite, galite domėtis, kaip gyvena kiti. Sukluskite – tai aukso vertės patarimas visiems Zodiako ženklams.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Jul 17, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 18, 2017, 4:52 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Aukso obuolys. Galite pakeisti kitų žmonių likimą, bet nenorite keisti net savojo. Užsisėdėjote su ta pačia kompanija, tame pačiame sode, tačiau obuoliai nebe tie. Todėl ieškokite ne tik naujų derlingų veislių, bet ir galimybės viską pakreipti kita linkme. Nebijokite imtis naujos veiklos, net jei ji baugina. Įveikę baimę rasite aukso obuolį.

JAUTIS (04 21–05 21)

Išėjimas. Reikia, kad kas nors atidarytų duris ir jas prilaikytų, kol įeisite. O paskui jau turėsite patys viską padaryti, įsukti, įgyvendinti. Todėl, jei jaučiate, kad išėjimas laisvas, nerkite pirmyn. Tik pasitikėdami savimi ir turėdami tikslą galite nuveikti ką nors vertingo. Ir nesvarbu, kas dabar madinga, naudinga ar sveika. Jūs puikiai žinote, kuo ir kada pasinaudoti. Nesnauskite.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kliūtys. Jei vienos durys uždaromos, visata būtinai atidarys kitas. Tik reikia dairytis. Gyvenime nėra aklagatvių. Nesusipratimai, klaidos, kliūtys ir spąstai pastaruoju metu buvo jūsų kasdienybė. Atėjo metas pasirūpinti savimi, sveikata, poilsiu. Nešvaistykite energijos veltui ir įgyvendinkite tai, kas sumanyta, kad užtektų laiko žvejybai, grybavimui ar tolimoms kelionėms.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Šventės. Turite kuo didžiuotis ir džiaugtis. Tad ir darykite tai. Pasidalykite džiaugsmu, draugai supras, atšvęsite kartu. Tie, kas pavydi, visada pavydės, todėl nekreipkite dėmesio. Atsiras planų, naujų sumanymų. Tikėtina, kad atnaujinsite ryšius su giminaičiais, gyvenančiais užjūryje, ir planuosite keliones. Pasistenkite, kad namuose būtų daugiau švenčių.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Tikslas. Turite lengvai pasiekiamą tikslą. Todėl būkite išmintingi, galvokite, ką darote, ir, jei galima, neskubėkite. Nesupainiokite gyvenimo siūlų vien tam, kad laimėtumėte akimirką. Nepakaks miego, darbai vys darbus, tačiau jūs žinote, dėl ko tai darote ir kam to reikia. Tai suprasdami tiesiog ištverkite šią savaitę – vėliau džiaugsitės tvarka ten, kur jos anksčiau nebuvo.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mokymasis. Lašas po lašo pripildo ąsotį. Neskubėkite, šiuo metu jums palankiau dirbti, imtis to, kam reikia laiko ir kantrybės. Net jei atrodo, kad tai ne darbas, o pomėgis, vis tiek verta stengtis. Kiekvienas meistras kadaise buvo mokinys. Mokykitės, tobulėkite ir naują veiklą paverskite svarbiausiu gyvenimo užmoju.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Naujovės. Norite veiklos, naujų projektų ir net naujų draugų. Vis dėlto mažai tikėtina, kad šie norai apgalvoti ar reikalingi. Be to, yra tikimybė, kad prisidirbsite ten, kur nereikia. Neapskaičiuojate jėgų, pajamų, todėl viskas vyksta impulsyviai, greitai. Nieko baisaus, po pirmųjų obuolių ateis ramesnis laikas – tuomet galėsite adyti tai, ką dabar suplėšysite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Tempas. Bandysite suvokti savo jausmus, ką nors nuveikti, kur nors nuvykti. Bėda ta, kad plikomis rankomis griebiate dar rusenančias anglis ir neišlaikę permetate kitiems. Sustokite, apsispręskite, nes gyvendami šia akimirka galite sudegti. Raskite tą tempą, kuris leistų ne tik judėti į priekį, bet ir šį tą pamatyti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Drąsa. Jus prisimena, apie jus kalba. Kartais – su ilgesiu, kartais – pašaipiai. Praeities nesugrąžinsite, todėl negailėkite nieko, ką praradote. Gyvenkite dabartimi. Šiuo metu likimas palankesnis vyrams nei moterims, tačiau tai gali greitai pasikeisti. Viskas priklauso ne tik nuo žvaigždžių, bet ir nuo jūsų elgesio. Likimas globoja drąsuolius.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Saikas. Neeikvokite jėgų ir pinigų vien tam, kad įveiktumėte baimes ar nevisavertiškumo kompleksus. Jūs viską turite padaryti patys. Jokia bado klinika nepadės, jei nejaučiate saiko, maukiate alų ir žiaumojate traškučius. Palankus metas įvertinti savo gerąsias savybes, pagalvoti apie ydas ir kaip jų atsikratyti. Kita vertus, viskas turi būti apgalvota, reikia prieiti ribą, nuo kurios prasidės kitoks gyvenimas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Nesutarimai. Žmonės skirtingi, nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad jūsų ir draugų tikslai tokie patys, remiatės tomis pačiomis vertybėmis. Galimi nesutarimai ne tik derinant savaitgalius, bet ir sprendžiant darbo klausimus. Atrodo, kad patiems bus lengviau viską padaryti nei prašyti pagalbos. Antroji pusė taip pat menkai galės prisidėti prie jūsų planų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Tikėjimas. Daug džiaugsmo ir truputis kartėlio. Svarbiausia, kad tai nesumenkins pasididžiavimo savimi ir pasiektų rezultatų. Turite patys tikėti savimi, tada tikės ir kiti. Megsite pažintis, rasite naujų galimybių. Tikėtina, kad kaip tik šios savaitės pabaigoje prasidės tikrosios vasaros atostogos arba bent jau sumažės įtampa darbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.