Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 18 d.

Pirmadienis iki 17 val. 20 min. palankus naujiems darbams pradėti, svarbiems reikalams tvarkyti – tai, bene geriausia diena šį mėnesį imtis ko nors nauja. O vėliau – sudėtingas ir apgaulingas pilnaties laikas, netinkamas rizikingoms kelionėms, įsigyti vertingų daiktų, atsakingiems pokalbiams, pramogauti, švęsti.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 18, 2017, 3:18 PM

Nuo 17 val. 20 min. padidės įvairių avarijų, traumų, konfliktų tikimybė. Stenkitės likti ramūs, niekuo nerizikuokite. Ir nesiaiškinkite santykių – po 17 val. 20 min. prasidės tikras nesusikalbėjimo metas, kai ne taip pasakoma, ne taip išgirstama.

Šis laikas bus itin nepalankus ir transporto, žiniasklaidos tarnyboms.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai itin reikšmingi, jei buvo nespalvoti. Puiku, jei sapne girdėjote muziką, matėte švarią, nesuplėšytą knygą, skaitėte laišką – tai apsauga, geri pokyčiai. Sapne išgirsti ar perskaityti žodžiai įsidėmėtini. Blogai knygas plėšyti – nelaimė; kur nors bėgti – apgaulė, vagystė. Ugnį matyti – galite padaryti lemtingą klaidą. Duris atverti – nauja pažintis.

Blogas ženklas: jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa išsijungtų, jei perdegtų elektros lemputė – prarasite apsaugą; netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais; jei laikrodis nukristų ar veidrodis sudužtų – nelaimė, netektis; jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negerumų jūsų gyvenime pabaiga; rasti laikrodį ar gauti jį dovanų – tam tikro etapo pabaiga; išvysti netikėtai ryškią šviesą – išsinarplios paini situacija; jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi; jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis kritinis – netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti; patartina nešioti raudonų, auksinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Būkite toliaregiški, kantrūs: dabar verta atsisakyti žvirblio rankoje ir pamąstyti apie padangių erelį. Tai metas, kai pavyksta išvysti didžias tiesas, rasti atsakymus į svarbius klausimus, kompromisą santykiuose su artimaisiais, savo šefu.

Jautis (04 21–05 20). Tinkamas laikas kelionėms, svarbiems susitikimams su užsieniečiais. Galite sulaukti netikėtos pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 21). Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Beje, daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Palanku tvarkyti draudimo, mokesčių reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti, taip pat sisteminti savus darbus bei popierius (tik nepamirškite išmesti nebereikalingų, nevertingų dokumentų, laiškų, atvirukų, užrašų). Būkite itin atidūs artimųjų norams.

Liūtas (07 23–08 22). Palankus metas darbo pokalbiams, darbo sutarčiai pasirašyti. Tai, ką šiandien atliksite, ilgam nulems sėkmę... Tiks tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku aptarti su jais bendravimo (su bendraamžiais, su jumis, su pedagogais) problemas – rasite gerą sprendimą.

Mergelė (08 23–09 22). Iki 17 val. 20 min. sėkmingas metas, tinkamas imtis bet kokių reikalų. Vėliau geriau atsisakyti rizikingų sumanymų – viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikitės. Labiau pasaugokite vaikus. Ir nuo pavakarės venkite su jais aptarti jų elgesį, išlaidas, kitus jūsų netenkinančius dalykus – sulauksite atvirkščio rezultato.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko sunkaus neplanuokite, ilsėkitės. Beje, galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi, tik mokėkite tai įvertinti. Kad ir ką išgirstumėte, neskubėkite neigti, kritikuoti, atsisakyti – galimas dalykas, kad iš pirmo žvilgsnio ne viską teisingai ar iki galo suprasite.

Skorpionas (10 24–11 22). Galimi netikėti naudingi pasiūlymai – juos verta priimti. Tuo pat metu pagalvokite, kuo galite kitiems padėti. Geras laikas svarbiems susitarimams, finansinėms operacijoms, kelionėms.

Šaulys (11 23–12 21). Ši diena palanki pradėti įkūnyti ilgai brandintus sumanymus. Tai, ką šiandien pradėsite ir nuveiksite, bus stabilu, padės ir patiems tapti tvirtesniems, pastovesniems. Beje, šiandien galite suprasti tai, kas anksčiau buvo jums nesuvokiama, išvysite tai, kas nuo jūsų slepiama. Tai bus tinkamas laikas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Malonių netikėtumų metas – sena svajonė gali išsipildyti (bent jau atsirasti galimybių ją įgyvendinti). Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Iki 17 val. 20 min. tinka priimti atsakingus sprendimus.

Vandenis (01 20–02 18). Atsiskleis tikrieji draugai, suprasite, kuo galima ir toliau pasitikėti. Stebėkite, kaupkite su savo veikla susijusią informaciją – tai bus ilgai naudinga. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti, aptarti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu. Vakaras nepalankus bičiuliškiems susibūrimams, rizikingoms pramogoms. Daugiau ilsėkitės.

Žuvys (02 19–03 20). Sėkmės, profesinio pripažinimo metas – pasikalbėkite su šefu, susitikite su žmonėmis, organizacijų atstovais, galinčiais paveikti jūsų karjerą, verslo sėkmę. Tinkama diena pertvarkyti savo veiklą. Vakare būkite kantresni bendraudami su artimaisiais, ypač tėvais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.