Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 5 d.

Nereikėtų skubėti, kur nors veržtis, ko nors atkakliai siekti. Itin reikėtų saugotis pervertinti savo (ar draugų, partnerių, giminaičių) galimybes, nepasiduoti gražiems įkalbinėjimams, pažadams, kad patys neapsigautumėte ir kitų nesuklaidintumėte, ypač planuodami veiklos, verslo ateitį: šios dienos prognozės gali nepasitvirtinti.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 16, 2017, 8:50 PM

Diena bus tinkamas finansinėms, socialinėms problemoms, spręsti, palanki ilgalaikiams susitarimams, iš kurių nesitikite greitos naudos. Jei nutarsite sandorį tvirtinti, jis turi būti gerai apgalvotas ir parengtas. Vertėtų narplioti su veikla susijusias problemas, palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos. O štai su šefu aptarti jūsų finansines perspektyvas ne pats geriausias laikas – vargu ar gausite tai, ko norite.

Šiandien patartina daugiau laiko praleisti namie su savais. Prisiminkite jau išėjusius giminaičius, protėvius. Gerai užsiimti tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai, proseneliai. Palanku lankyti kapus, juos tvarkyti.

Šiandien 18 val. 28 min. Venera įeis į Mergelės ženklą, kuriuo judės iki rugpjūčio 30 d. Ir meilės, ir pinigų sferoje viskas pradedama vertinti blaiviai, logiškai, praktiškai. Ekonomiškumas pasireiškia visomis prasmėmis. Jausmai tampa santūresni ir standartiškesni, tuo pat metu prarandamas ir jausmo natūralumas, stichiškumas.

Sapnai ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais, net jei ir buvo malonūs. Blogi sapnai gali pildytis tiesiogiai, o geri – reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė tvarkant reikalus, problemos dėl jūsų meilės; jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės tvarkant reikalus; jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje; jei daug plaukų šukuojantis išsipeštų – nuostoliai, nelaimės, liūdesys; jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namie; rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilės srityje; prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas, netinkamas rizikingoms kelionėms, audringiems šventimams, pramogoms, išaugs apsinuodijimų, traumų, avarijų, skendimų tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Svarbus laikas dalykiniams susitikimams, keistis profesine informacija. Stenkitės baigti senus, užvilkintus darbus, būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis, ypač tas, kurioms reikia tikslumo, taip pat ką nors pasirašydami ar skaičiuodami, mokėdami pinigus, vairuodami automobilį – gresia baudos, nuostoliai. Geras laikas kūrybinių profesijų atstovams – imkitės įgyvendinti senus sumanymus.

Jautis (04 21–05 20). Stiprės meilės, džiaugsmo alkis, tačiau tai sunkus, net konfliktiškas laikas. Stenkitės vertinti tai, ką dabar turite, ir neskubėkite veltis į naujus romantiškus nuotykius... Ant nieko nenirškite, nieko nekaltinkite. Verčiau pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma, supratingumas apsaugotų artimuosius ir aplinkinius nuo konfliktų bei kitokių stresų. O jeigu jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų su jais atvirai pasišnekėti – svarbu išsklaidyti abejones ir, jei reikia, imtis priemonių, kad užkirstumėte kelią gresiančiai nelaimei.

Dvyniai (05 21–06 21). Sudėtinga diena (ypač vakaras – tai labiau pajus moterys), kai galima netekti kai ko labai vertinga, brangaus. Reikia saugoti tai, kas pasiekta darbe, kas sukaupta šeimoje. Ne laikas ko nors reikalauti iš vadovybės, ką nors keisti darbe, aiškintis santykius namie. Nepalanku investuoti, skolinti pinigus.

Vėžys (06 22–07 22). Šios dienos susitikimai, gautos naujienos paguos, nuramins (nors jūs ir kupini nerimo, baimių). Tiesa, nereikėtų rizikuoti pinigais – ne laikas juos investuoti į verslą ar skolinti. Tiesa, palanku kam nors nesavanaudiškai padėti. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, pasirašydami dokumentus – yra pavojus pervertinti savo galimybes, prisiimti finansiškai nenaudingų įsipareigojimų.

Liūtas (07 23–08 22). Gerų permainų laikas, tačiau vargu ar pavyks pasistūmėti sprendžiant finansinį klausimą (nebent sulauktumėte labdaros): šios dienos pasiūlymai, sandoriai artimiausiu metu nebus naudingi. Draugai gali netikėtai padėti išsiaiškinti nesklandumus su antrąja puse.

Mergelė (08 23–09 22). Aplinkiniai (ypač šefas bei tėvai, taip pat vyresni žmonės) jumis žavisi, laiko pavyzdžiu. Tikėkite išgirstais komplimentais: jie nuoširdūs. Na, o gauti dalykiniai pasiūlymai suteiks pripažinimą ir populiarumą (tačiau kad jie būtų ir finansiškai naudingi, dar teks pasukti galvą). Tinka tvarkyti skubius reikalus ir tuos, kuriuos lemia asmenybė įtaka.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iš esmės viskas klostysis gerai, tik patys nesiimkite jokios iniciatyvos. Kita vertus, privalu būti apdairiems ir partneriškuose santykiuose – galite būti apgauti pinigų ar meilės srityje. Moterys šiandien (vakare ypač) turėtų būti atsargesnės, apdairesnės. Tai ne pats geriausias laikas veiklai – kai kas gali nepavykti darbe, tad geriau nieko atsakinga neplanuoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesugalvokite rizikuoti pinigais, ypač darbe – jokios avantiūros neišdegs. O štai draugai nenuvils – drąsiai kreipkitės į juos pagalbos, patarimo. Galimi nemalonumai dėl slapto meilės ryšio darbovietėje.

Šaulys (11 23–12 21). Tai neblogas laikas taikytis su dalykiniais, partneriais, šefu, taip pat su vadovybe spręsti subtilias veiklos problemas. Ieškokite nuostolių priežasčių. Būkite kantresni, jei tektų išgirsti artimųjų, vaikų, mylimo žmogaus skundą, – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą jumis.

Ožiaragis (12 22– 01 19). Sėkmingas laikas. Pravartu plėsti įtaką bei veiklą, ieškoti naujo darbo remiantis senais ryšiais. Prisiminkite senas, neįgyvendintas idėjas – dabar rasite puikių būdų joms pritaikyti. Tik nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus: netinkamas laikas pinigams investuoti ir skolinti. Būkite atidesni artimųjų, ypač tėvų, reikmėms – ir emocinėms, ir materialinėms.

Vandenis (01 20–02 18). Stenkitės įveikti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti – tuomet pavyks rasti visus tenkinančią išeitį. Tai naudingų pokyčių diena, tik atidžiau įsiklausykite į savo vidaus balsą ir nesiekite materialinės naudos. Ne laikas reikalauti grąžinti skolą, gerai kam nors padėti, paaukoti kilniam tikslui dalį savo pinigų.

Žuvys (02 19–03 20). Nebloga proga per trečiąjį asmenį greitai ir efektyviai sutvarkyti užvilkintą reikalą, tik su pinigais būkite apdairesni. Gali netikėtai išsispręsti senas klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Puiki proga taikytis su sutuoktiniu, ypač vėlų vakarą. (Tai, beje, bus svarbu, nes laukia neramus, įtemptas savaitgalis.)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.