Astrologė Skirma Liepienė: tai ne pasaulio pabaiga

Kad ir kas benutiktų, pasaulio pabaiga šią savaitę neateis, tvirtina astrologė Skirma Liepienė. Skaitykite, ką žvaigždės lėmė jūsų ženklui rugpjūčio 9–15 dienomis.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 9, 2016, 5:42 PM, atnaujinta May 16, 2017, 9:30 AM

Avinas (03 21–04 19)

Jūs gyvenate savo ritmu, problemomis ir savo planais. Darbuose gal kiek daugiau naujovių, didesnių užmojų, kartu tikėtinos ir didesnės pajamos. Aišku, galimi nedideli nesutarimai, kai užkabinami autoritetai, abejojama kompetencija ir profesionalumu.

Tačiau jūsų argumentai svarūs, kritiką išklausysite. Tiesa, pramogos keistos, šiek tiek ne pagal metus. Bet kas nenori būti jaunas?

Jautis (04 20–05 20)

Yra temų, kurių geriau neliesti, – tai vaikų auklėjimas ir grybavimas. Dėl to galima ne tik susipykti, bet ir penkis kartus miške išsiskirti. Aišku, viskas priklauso nuo jūsų sugebėjimo nutylėti, pakentėti ir nepykti. Tačiau vis tiek vienas kitas kankorėžis bus švystelėtas mylimojo link.

Didžiausias rūpestis išlieka namų tvarka, jų komfortas ir pirkiniai gerovei. Darbai stabilūs tol, kol nesusiruošiate jų pakeisti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Laipteliais tekinom žemyn. Vieniems tai pramoga, kitiems – atpildas. Finansiniai reikalai labai keisti ir jums menkai suprantami. Bet tik jums. Visi kiti žino: kiek dirbi, tiek turi, kiek širdies įdėjai – tiek šilumos ir grįžo.

Daugiau dėmesio skirkite tiesioginėms savo pareigoms, darbams. Viską atlikite iki galo ir laiku. Gali būti, jog tada viskas pradės tvarkytis, stabilizuosis ir nebus netikėtumų.

Vėžys (06 21–07 22)

Reikalinga opozicija, priešprieša, kažkoks judėjimas, kuris priverstų jus suklusti, sunerimti ir imtis veiklos. Kol viskas gerai, stabilu – nieko nedarote, nesprendžiate ir ramiai pūpsote lyg varlė kūdroje. O stovintis vanduo pasmirsta.

Gali būti, jog bangas kelia antroji pusė, iniciatyvos imasi vaikai. Vienaip ar kitaip, atsiras kas privers gyvenimą keistis. Viskas, kas vyksta, – į gera.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūs švytite, džiaugiatės gyvenimu ir manote, kad visi turi būti tokie pat laimingi kaip ir jūs. Ką turite – tą dalijate, kiek galite – tiek duodate. Puiku, nes tik taip galima pagauti laimės paukštę, kad pas jus tupėtų ir linksmas giesmes giedotų.

Geras laikas finansiniams klausimams spręsti. Kartu atsiranda nauji darbų pasiūlymai, yra galimybės ką nors sugalvoti, ką nors padėti, atidėti ir laimėti.

Mergelė (08 23–09 22)

Neturite daug laiko: savaitė, dvi – ir galimybės užimti svetimas teritorijas nebebus. Todėl dabar puiki proga ne tik kurti planus, bet ir pradėti juos įgyvendinti. Matote galimybes, būdus, kaip pasiekti tai, ką norite, neatidėliokite ateičiai nieko, ką galite padaryti dabar.

Kiek aštroki santykiai namie, bet čia tik todėl, jog jums reikia veiklos, tempo ir kad niekas netrukdytų. Pajamos nedidėja, tačiau tik laikinai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Dėmesys visai ne ten, kur turėtų. Užsiimate ne tais darbais, ne su tais žmonėmis ir tikitės, kad kas nors iš to išeis. Aišku, jei tai kinas, televizija ar net reklama – situacija lengvesnė, bet vis tiek ne tokia, kad būtų galima džiūgauti.

Nešatės ne savo ryšulį. Pagalvokite, pasvarstykite, kai galėsite, padėkite jį pakelėje ir eikite tolyn. Reikia naujo, sėkmingesnio, sumanymo.

Skorpionas (10 23–11 21)

Viskas, kas nors kiek sumažina įtampą, pagirtina. Tik būdami ramūs išspręsite tai, kas susikaupė. Nesvarbu nei jūsų pajamos, nei padėtis, dabar jums reikia patylėti, išlaukti, nesiginčyti. Net ir tada, jei esate teisūs.

Paprieštaravote – viską praradote. Viską, kuo užsiėmėte, viską, kas buvo svarbu. Išlauksite, škvalas praeis – viskas bus gerai. Linksmybių nedaug, bet privalomų renginių sočiai.

Šaulys (11 22–12 21)

Yra nerašytos namų taisyklės, kurių laikytis privalu visiems. Jų nereikia aptarinėti, keisti, jos egzistuoja kaip stabilumo laidas. Todėl nemanykite, jog galite ką nors staiga pakeisti, įvesti savo tvarką, ir visiems tiks.

Ne laikas pokyčiams. Laikas pokalbiams, intelektualiai veiklai, religinėms pareigoms, įsipareigojimams atlikti. Tai filosofinis požiūris į laiko tėkmę. Neleiskite, kad buitis užgožtų šią prasmę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gyvenimo klostės gula viena ant kitos, paslėpdamos gerus ir ne itin puikius dalykus. Ne visada yra galimybė jas praskleisti, apžiūrėti ir vėl sudėti. Telieka gyventi čia ir dabar, nesvarstant, kas bus, kas praėjo ir kodėl. Jums reikia rasti laiko sau, tiems, kurie greta, kurie džiugina jus dėmesiu, jausmais, potyriais.

Jei yra pareigų, kurias galite perleisti kitiems, taip ir padarykite. Raskite laiko savo mėgstamai veiklai.

Vandenis (01 20–02 18)

Vieną rytą pabusite ir suprasite, jog nežinote, kas vyksta ir kas tą dieną bus, nes ji nesuplanuota. Tačiau pasaulio pabaiga dėl to neateis. Tai savaitė, kai planai nuteka lyg saulėje ištirpę ledai. Todėl gyvenkite tuo ritmu, kurį diktuoja situacijos.

Keiskitės kartu su besikeičiančiais santykiais, judėkite ta kryptimi, kuria jus stumia gyvenimas. Pasimėgaukite gyvenimo saldumu.

Žuvys (02 19–03 20)

Geriau leistis nuprausiamam, nei bandyti sustabdyti lietų. Jausminga, su pakylėjimais ir nuopuoliais savaitė. Su nemaloniu jausmu galima išbūti ir galima ištverti. Ir nieko bloga nenutinka. Kartais yra tokių jausmų, kurie nepraeina vieną vakarą paverkus. Bet jie vis tiek praeina.

Todėl, kad ir kas būtų, viskas praeis ir jūs vėl galėsite matyti spalvas, girdėti juoką. Nedarykite sprendimų remdamiesi emocijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.