Astrologė Skirma Liepienė: šią savaitę daug kam grius planai

Šią savaitę daugeliui bus nelengva išlikti savimi. Grius planai, vargins rūpesčiai, likimas krės pokštus. Kaip išgyventi paskutiniąją vasaros savaitę, patars astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-08-23 14:01, atnaujinta 2017-05-15 02:57

Avinas (03 21–04 19)

Kol svarstote, ką sakysite, darykite reveransą – taip laimėsite laiko. O reveransus teks daryti, nes gyvenimas mokys paklusnumo ir nuolankumo. Tiesiog neleis elgtis taip, kaip norite, ar būti savimi. Su tuo teks susitaikyti ir prisitaikyti.

Tačiau taisykles bandykite apeiti, nepasitenkinimą reikškite garsiai ir sulauksite itin nemalonių pasekmių. Bet jums juk ne naujiena griauti nusistovėjusią tvarką.

Jautis (04 20–05 20)

Rūpinkitės savimi, suraskite laiko asmeniniam gyvenimui, grožio procedūroms, mielai veiklai. Ir nesvarbu, kad kitiems tai nepatiks. Svarbiausia – jūs patys. Nors pagrindinių įsipareigojimų niekas nesumažins, viską, kas nebūtina, be ko galima gyventi, atidėkite vėlesniam laikui.

Ir suraskite žalią oazę, kad pailsintumėte akis, pasimėgautumėte šiltu vėju. Likimo prašyti dovanų palankiausia trečiadienį.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jei ilgai apsimetinėjate, tai daryti pavyksta vis geriau. Lengvas melas, šiek tiek pagardintas kvapia kava su nedideliu žiupsneliu cukraus, tiesiog priimamas ir nesvarstomas. O meluojama dažniausiai namie. Ne todėl, kad reikia paslėpti baisias paslaptis, – greičiau jau savo abejingumą ar aplaidumą.

Jei jums tai padeda, laikykitės savo melo taktikos ir toliau. Tačiau tai gadina nuomonę apie jus.

Vėžys (06 21–07 22)

Ramunėlių arbata – tai ne visai tai, ko jums dabar reikia. Truputis jaudulio, netikėtumų, linksmybių ir inteligentiškas pašnekovas – štai kas gali pradžiuginti sielą. Ir kai nuotaika pakili, kai norisi šypsotis, viskas pradeda eitis kaip iš pypkės.

Niekas, be jūsų, negali pakeisti planų. Bet jūs tai darote lengvai, be pastangų, lengvai erzindami aplinkinius. Visa savaitė – kaip šventė. Nesusipratimai prasidės vėliau.

Liūtas (07 23–08 22)

Namai ir darbai surišti viena virvele. Ir jei kas nors nesiseka darbe, namiškiai tai tikrai sužinos. Jums sunku bus nuslėpti irzlumą, bet kokios pastabos bus vertinamos kaip kišimasis į jūsų reikalus. Manote, kad jums reikia laisvės, savos erdvės, jokios kontrolės ir jokių ataskaitų.

Tai priklausys nuo antrosios pusės tolerancijos. Ši padėtis gali pasisukti į gerą pusę, bet lygiai taip pat ir komplikuotis. Čia jau kaip korta kris.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei žmogus ko nors nori, visada susikuria aplinkybes tai įgyvendinti. Ir telieka tikėtis, kad jūs pastebėsite tas galimybes, nuorodas, kurios jums paliktos. Ši savaitė – puikus metas ne tik darbams užbaigti, savo triūsui įvertinti, bet ir naujo gyvenimo etapo vizijai kurti.

Taip pat jums reikia vietos namuose, kad galėtumėte užsiimti savais darbais ir niekas jums netrukdytų ir nieko netampytų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Labai tikėtina, kad nerandate sau vietos, negalite užsiimti tuo, kuo norite. Tai, kas jus džiugintų, jums nepasiekiama, neprieinama dėl įvairių priežasčių (sveikatos, finansų). Todėl reikia naujos veiklos, kuri galėtų užimti jūsų laisvalaikį, leistų jums atsipūsti nuo kasdienių darbų.

Būtų smagu, jei tai būtų bendra šeimos, draugų veikla. Jei nepavyks, visada galėsite išsirėkti ant kitų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nedarykite neapgalvotų sprendimų. Tinkamai įvertinkite savo galimybes, gabumus. Nesutikite su tuo minimumu, kuris jums dabar siūlomas. Siekite maksimaliai tiek, kiek esate verti. Ir jums pasiseks – tereikia išlaukti, o kartu ir tinkamai pasireklamuoti.

Galimybių yra, visata jūsų nepaliks nuošalyje, tačiau jūs turite žinoti, ko norite ir kiek esate pasiryžę už tai paaukoti savo laisvalaikio, pramogų, poilsio.

Šaulys (11 22–12 21)

Kažkas keičia jūsų planus. Kartais aplinkybės, kartais namiškiai, o retsykiais ir tingulys. Jūs negalite labai daug prižadėti, nes viskas kinta. Stabilu tik tai, kas susiję su darbu, nes ten be jūsų iniciatyvos nieko nevyksta.

Atsiranda planų, naujų galimybių išvykti darbo reikalais į pramoginę kelionę. Neatsisakykite tokios galimybės, nes tai taptų nauja kryptimi darbe ir galimybe tobulėti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Visokie norai – geri, prasti – pildosi. Todėl būkite atsargūs garsiai pasakodami, ko jums reikia ir ko norėtumėte. Norai pildosi taip, kaip pasakote. Korekcijos ir pataisos nepriimamos. Todėl reikia dirbti ir stengtis savo norus įgyvendinti patiems.

Vidinis nepasitenkinimas viskuo išlieka: viskas šiek tiek kitaip, esate nepatenkinti savimi, aplinkiniais, ypač namiškiais ir valdžia.

Vandenis (01 20–02 18)

Greičiausiai šį kartą nebus skanių bandelių, nes sumalus pažadus nelabai kas lieka. Gerai, jei pažadėjote, ką galite patys padaryti, o ne tai, ką kas nors galbūt galėtų įgyvendinti. Tokiu atveju patartina iš karto pasakyti, kad nieko nepavyks, nes niekas nenorės jūsų pažadų vykdyti. Ir jūs neturėsite jokių svertų tai pakeisti.

Šią savaitę reikės, kad viską darytumėte patys, neišsisukinėtumėte ir pagaliau apsispręstumėte, ką darote ir kodėl.

Žuvys (02 19–03 20)

Nedideli, netikėti ir ganėtinai linksmi pokštai. Ir krės juos jums artimiausi žmonės. Greičiau netyčia nei suplanuotai. Bet nereikia įtarinėti ir galvoti nebūtų dalykų. Tiesiog pasijuokite iš keistų situacijų, nes į viską pažvelgus rimtai, ypač antradienį, gyvenimas labai komplikuosis.

Ir šiaip savaitės vidurys nepalankus, jei norite įrodinėti, kas stipresnis, kieno valdos ar tiesiog žadate nuskriausti mažesnį, viskas sugrįš bumerangu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?