Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 23 d.

Prasideda sunkus ir pavojingas laikas, per kurį labiausiai pažeidžiami bus tie, kurie įpratę visada ir visiems vadovauti, būti pirmi, geriausi, kuriems stinga lankstumo, bet per akis kategoriškumo!

Prasideda sunkus ir pavojingas laikas.<br>123rf.com
Prasideda sunkus ir pavojingas laikas.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 15, 2017, 4:13 AM

Šią darbo savaitę (ypač 24, 25 d.) dėl minėtų savybių kils nemažai rūpesčių, tai gali rimtai pakenkti jums ir jūsų reikalui. Tai metas, kai pralaimi tie, kurie rungtyniauja, elgiasi agresyviai.

Asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, derėtų labiau įsiklausyti į nuotaikas kolektyve, vengti nepopuliarių sprendimų, saugotis intrigų, nesivelti į jokius neaiškius konfidencialius susitarimus, ypač jei jie skirti savo įtakai išlaikyti ar pasiekti dar didesnę.

Siekite likti principingi, venkite skubotų, neapgalvotų pažadų – aplinkybės artimiausiu metu keisis nenumatyta linkme ir gali būti nebeįmanoma ištesėti šiuo metu duoto pažado, gali paaiškėti, kad jums nebereikia to, ko dabar taip norisi.

Nesistebėkite kliūtimis, saugokitės povandeninių srovių – gresia planų suirimas dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių, pakaks ir kitokių nesklandumų.

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač per agresyvius žmones. Atsargiau su aštriais daiktais bei įrankiais, ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais, elektros prietaisais! Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Išaugs kojų, nugaros (ypač sprando), nosies, galvos traumų bei insulto tikimybė.

Nepalankus metas vadovams, sportininkams, kariškiams, apskritai vyrams (ypač senyvo amžiaus).

Netiks pirkti vertingos elektros technikos, trapių daiktų (indų, veidrodžių ir pan.).

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra labai svarbūs. Vis dėlto gerai, jei regėjote žemę, ją dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis.

Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus, sudaužyti indus – nuostoliai, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis, nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti.

Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje, netyčia būti sulytam, apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, didesnė traumų, avarijų tikimybė; palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Artėja išbandymai. Bus svarbi kokybė, tad nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti smulkias, tačiau apmaudžias klaidas. Būkite pakantesni kolegų, viršininkų kritikai – šiuo metu jūsų trūkumai į akis kris labiau nei privalumai.

Jautis (04 21–05 20). Likite apdairūs šnekėdami, žadėdami – galite pervertinti savo sugebėjimus, žinias, suklysti spręsdami svarbius klausimus. Aplinkiniai, net mylimas žmogus, vaikai matys jūsų klaidas, trūkumus – net menkiausias netikslumas sulauks kritikos: jie mielai prisimins (ir primins) jūsų senas klaidas.

Dvyniai (05 21–06 21). Svajingas metas, tinkamas poilsiui, o ne veiklai. Nepatartina tvarkyti svarbių, ypač piniginių, reikalų – dėl neapdairumo, didelio patiklumo galite patirti nuostolių. Deja, būsite linkę pasiduoti negerai įtakai. Būkite atidesni artimiesiems, ypač mamai, venkite ginčų su sutuoktiniu. Namuose tikėtinos traumos, buitinės avarijos.

Vėžys (06 22–07 22). Tvarkydami reikalus pasiruoškite greitai persiorientuoti, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte blogiausiu atveju. Labai nepasikliaukite svetimais pažadais – kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite. Tik neskubėkite ginčytis ir pasirašinėti dokumentų. Nerizikuokite kelyje. Didesnė traumų tikimybė dirbant.

Liūtas (07 23–08 22). Kas bus blogai, ne iškart suprasite, ko gero, artimieji, vaikai bakstelės pirštu į padarytas klaidas, trūkumus. Kad jumis kiti nenusiviltų, o ir patys nepatirtumėte nereikalingo streso, atidėkite itin svarbius reikalus antrai rugsėjo savaitei. Niekam nieko nežadėkite, ypač neskubėkite apsispręsti jausmų srityje. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą su sutuoktiniu – susipyksite.

Mergelė (08 23–09 22). Problemiškas laikas, jei esate impulsyvūs, jei pirma sureaguojate, o paskui pagalvojate, įvertinate. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali pakišti koją ar paaiškėti naujų nepalankių aplinkybių. Svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga. Nebūkite patiklūs bendraudami su įtakingais asmenimis, valdininkais ar žmonėmis iš toli.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtingas, neprognozuojamas metas – ne viskas pavyks, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių – būtent tai padės neprarasti jėgų, orumo ir pasitikėjimo savimi. Imkitės tik privalomų darbų ir stenkitės juos atlikti kuo geriau.

Skorpionas (10 24–11 22). Partneriais, draugais nepasikliaukite, labai jais nesiremkite – ne iš blogos valios jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai suardyti dienos planus. O planuoti reikėtų išties mažiau: tai, apie ką dabar galvojate, yra nerealu.

Šaulys (11 23–12 21). Priimant svarbų sprendimą gali pritrūkti įžvalgos, apdairumo, kompetentingos informacijos. Būkite atidesni išgirstoms išmanančių asmenų pastaboms, įspėjimams – tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms. Galite nukentėti patikrinimo metu, būti priversti atsakyti už įstatymų ar kokių nors taisyklių pažeidimą. Galimos ir netikėtos avarijos – kelyje, buityje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jausitės geriau nei kiti, tačiau net ir jums nederėtų rizikuoti ar veltis į avantiūras. Verta užsiimti vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite žadėti ir įsipareigoti – būsite gana azartiški ir galite pervertinti savo galimybes. Galimi nemalonumai per vaikus ar mylimą asmenį.

Vandenis (01 20–02 18). Dalykinėje veikloje nieko rimto nesiimkite – patirsite visokių nesklandumų, nelogiškų kliūčių, rezultatai taip pat netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkreipkite daugiau dėmesio į jų sąžiningumą. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašyti draudimų sutartis. Didesnė traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Dabar skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbius dokumentus, skaičiuodami pinigus ir, žinoma, vairuodami automobilį. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.