Palmira: po Saulės užtemimo aplinkybės bus stipresnės už žmogų

Dar stipri vakar įvykusio Saulės užtemimo įtaka, tad aplinkybės gali būti stipresnės už žmogų ir diktuoti elgesį, fatališkai lemti įvykius. Tad nenustebkite, jei jausitės prislėgti, jei užvaldys pesimistiškos nuotaikos, apims baimės, pristigs pasitikėjimo savimi bei jėgų. Tiesa, kai kuriems gali nutikti ir atvirkščiai. Deja, šiandien nepamatuotas entuziazmas, kaip ir pesimizmas, gali baigtis pralaimėjimu. Tad laikykitės aukso vidurio – nepasiduokite niūroms mintims, bet ir venkite pervertinti savo galimybes.

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 14, 2017, 6:14 AM

Gresia nenumatytos kliūtys. Nebus paprasta jas įveikti, tad tinkamiausia taktika – į kalną nelipti (liaudies išmintis pataria jį apeiti). Nederėtų priimti jokių esminių sprendimų, susijusių ir su veikla, ir su asmeniniu gyvenimu. Neverta imtis svarbių dalykinių reikalų – dabar netikęs metas, kai įvyksta neprognozuojamų pokyčių, lūžių. Jokiu būdu nesiaiškinkite santykių nei darbe, nei namie, ypač su tėvais, vadovybe, taip pat vaikais, mylimu asmeniu – tik susipyksite, o kompromiso nerasite, liksite nesuprasti, neįvertinti.

Ypač nereikėtų tikėtis dėkingumo – jūsų nuopelnų vyresnybė, tėvai nevertins, o tie, kurie turėtų būti dėkingi, gali atsukti nugarą. Tad nieko neprašykite, venkite skųstis. Būkite atsargūs tvarkydami finansinius reikalus – iliuzijos bus stiprios, situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra, tad ne laikas sandoriams, pinigams investuoti ar kreditams imti. Nepalankus metas statyboms, ypač joms pradėti.

Šiandien gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta – gali paūmėti chroniškos (ypač reumatinės sąnarių, stuburo, širdies) ligos. Labai tikėtinas ir apsinuodijimas – būkite atsargūs su vaistais, cheminėmis medžiagomis, dujomis. Didelė traumų tikimybė – galite nukentėti krisdami ar nuo užkritusio svorio, neatsargiai vairuodami automobilį. Gali netikėtai sugesti, sulūžti darbo, taip pat buitinė technika. Gali dužti vertingi daiktai, meno kūriniai – veidrodžiai, vazos, skulptūros, indai. Neverta pirkti darbo technikos, matavimo prietaisų ir trapių daiktų – indų, vazų, veidrodžių, stiklinių šviestuvų. Beje, gresia rūpesčiai ir dėl vandentiekio, kanalizacijos.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katė – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą), jei akmuo iš žiedo iškristų, laikrodis sustotų, svarstyklės sugestų, jei daug plaukų šukuojantis išsipeštų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis – aktyvus metas, geras įvairiems tvarkymosi darbams, sekmadienis – atvirkščiai – pasyvus, tinkamas ramiam šeimos poilsiui.

Avinas (03 21–04 20). Sunki, kritinė diena – jūsų užmojams (profesiniams ir asmeniniams) gali būti suduotas smūgis. Neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis, aiškintis santykių su tais, kuriuos mylite. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, ir nesitikėkite naudos. Galimos netikėtos traumos, nuostoliai darbe. Būkite apdairesni su buitine technika.

Jautis (04 21–05 20). Nors mėginsite optimistiškai reaguoti į didėjančius rūpesčių darbe ir namuose kalnus, nesusipratimus, antrąją dienos pusę galite prarasti kantrybę ir imti pyktis su dalykiniais partneriais, sutuoktiniu, mylimu asmeniu ar net savo vaikais. Vis dėlto ne laikas aiškintis santykius ar ką nors barti – susitvardykite, jau po kelių dienų savaime atgausite pusiausvyrą.

Dvyniai (05 21–06 21). Gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Kol kas nepavyks nei pataisyti, nei pagreitinti įvykių eigos – verta susitaikyti su tuo, kaip klostosi reikalai.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos ir labai savęs nepeikite, bet ir negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti, ginčytis, nepasirašykite atsakingų dokumentų, nepirkite technikos bei vertingų meno kūrinių. Nemenka automobilių avarijų tikimybė. Saugokitės vagių.

Liūtas (07 23–08 22). Dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigus nepatartina: vargu ar sugebėsite tinkamai įvertini pirkinį – galite per brangiai sumokėti ar įsigyti nekokybišką prekę.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduokite pirmai į galvą šovusiai minčiai, netikėkite pirmuoju įspūdžiu – galite neįverti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Nerizikuokite savo reputacija, karjera, sveikata, gyvybe: jei susikompromituosite šefo akivaizdoje – jums ilgam bus užkabinta netikusio, neperspektyvaus darbuotojo etiketė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug kuo nepalanki, nuostolinga diena. Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko pakeisti negalėsite. Jums reikia laiko. Gresia išlaidos dėl neapdairumo, išsiblaškymo ar ginant vaikų, draugų, giminaičių interesus.

Skorpionas (10 24–11 22). Vargu ar jums pavyks viską sutvarkyti taip, kaip norisi. Mažiau tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis bei galimybėmis (o jos, kai Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, ne kažin kokios). Galimi nesusipratimai su broliais, seserimis, ne laikas ir priekaištauti kaimynams – santykiai gali atšalti ar įsitempti.

Šaulys (11 23–12 21). Pavojingas metas karjerai – per šios dienos klaidas galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą ar būti perkelti į žemesnes pareigas. Tad susikaupkite, kad darbus atliktumėte nepriekaištingai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau norėkite, mažiau vilkitės – jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais, nepasikliaukite jų pažadais – tik tuščiai sugaišite. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime tektų ją atidėti – tik į naudą.

Vandenis (01 20–02 18). Nepasidalijimas įtakos sferomis (šeimoje ar darbe), taip pat pinigai, meilė gali tapti rimto konflikto ar nusivylimo priežastimi. Gresia nuostoliai dėl neapgalvotų veiksmų. Būkite atsargesni su technika – galimi gedimai, avarijos.

Žuvys (02 19–03 20). Objektyvumo deficito laikas, kai matome tai, ką norime matyti, o ne tai, kas yra iš tiesų. Būtų geriau mažiau dirbti (ne tiek klaidų padarysite) ir daugiau ilsėtis (atsipalaidavęs žmogus ne taip greitai susierzina, mažiau nervinasi). Nepasitikėjimas pora gali išprovokuoti nemalonių permainų. Tik neskubėkite nutraukti santykių – įtampa ilgai netruks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.