Astrologė Palmira: pernelyg kritiškas požiūris trukdys bendrauti

Praeities nesklandumų taisymo metas, kai galima išvengti besikartojančių senų klaidų, atitaisyti padarytą žalą sau, kitiems. Nepatartina iš esmės ko nors keisti ir pradėti, tačiau gerai aptarinėti senus planus bei darbus, įvykius, keistis idėjomis su žmonėmis, už jus labiau patyrusiais. Ypač vyresnio amžiaus moterys gali gerai patarti ir morališkai palaikyti.

Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 13, 2017, 9:13 PM

Pasistenkite likti optimistai – pernelyg kritiškas požiūris į aplinkinius kliudys bendrauti, tvarkyti reikalus. Vis dėlto ši diena bus puiki organizacinei veiklai, įvairiems reklaminiams, informaciniams renginiams, savo veiklai pristatyti, bendradarbiavimui užmegzti, reikšmingiems dokumentams tvirtinti. Tinkamas laikas spręsti įsisenėjusias finansines, socialines, taip pat šeimos santykių problemas. Gera proga ieškoti ilgalaikių, patikimų rėmėjų, įtakingų užtarėjų ir partnerių. Kita vertus, ir patiems reikėtų pamąstyti, kuo galite padėti aplinkiniams, o, svarbiausia, kaip pasitarnauti savo šeimai. Šiandien palanku baigti ir sisteminti darbus, apibendrinti įgytą patirtį – tai bus geras pagrindas pradėti naują veiklos ciklą.

Diena bus gera kolektyvinei veiklai, talkoms organizuoti. Tinkamas laikas ieškoti sąjungininkų, padėjėjų bet kokioje veikloje, gyvenimo srityje.

Abejojantiems tiks mesti burtą per namų slenkstį. Tai gali būti ir moneta, kiekviena pusė reikštų tam tikrą atsakymą, iš anksto jūsų sugalvotą.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbesni moterims, pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas.

Blogas ženklas: jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti iki kraujo, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana; jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus dideliam darbų ciklui užbaigti; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Nesitikėkite greitai sutvarkyti šios dienos reikalų, pasiruoškite kai ką svarbaus atidėti rytdienai. Aplinkybės gali priversti atsisakyti kokio nors malonumo, brangaus pirkinio ar paaukoti šeimos labui savo asmeninius interesus, laisvalaikį.

Jautis (04 21–05 20). Sėkmingas metas, vis dėlto daug ką lems sutuoktinis ir dalykiniai partneriai. Patys vieni nieko nespręskite ir nieko svarbaus nesiimkite. Palanki diena romantiškam pasimatymui (bent jau vakarienei).

Dvyniai (05 21–06 21). Pats darbymetis, tačiau jėgų ir gero ūpo gali stigti. Palankus metas spręsti finansinius klausimus. Reikalus tvarkykite per moteris.

Vėžys (06 22–07 22). Puikus laikas – gali pasisekti svarbus dalykas! Tik būkite atidesni mylimam žmogui ar sutuoktiniui – galite susipykti dėl įvairiausių priežasčių: didelio užimtumo darbe, pinigų stygiaus, nesutvarkytos buities, pagaliau dėl skirtingo požiūrio į vaikų auklėjimą ar draugus.

Liūtas (07 23–08 22). Gera diena aktyviai veiklai bei kūrybai. Jumis daug kas žavėsis, atsiras įtakingų asmenų, galinčių padėti. Būkite atidesni mylimam žmogui, per daug nereikalaukite iš vaikų. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Mergelė (08 23–09 22). Tai sėkmingas laikas vykti į kelionę ar susitikti su įtakingu asmeniu, derėtis, tartis dėl svarbių dalykų – jūsų autoriteto įtaka bus lemtinga. Nesiaiškinkite santykių šeimoje – nenorėkite visko žinoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Orientuokitės į didelius ir pastovius dalykus – smulkmeniškumas pakenks tiek priimant svarbų profesinį sprendimą, tiek bendraujant su mylimu asmeniu. Beje, tai gera diena susitikti su draugais ar meilės pasimatymui.

Skorpionas (10 24–11 22). Reikalai tvarkysis sparčiau, ypač jei mokėsite greitai persiorientuoti ir laiku sutiksite gerą draugą. Tinkamas metas ne tik atgaivinti seną pažintį, bet ir užmegzti naują. Venkite skubotų žingsnių dėl finansinių reikalų – verta rytdienai atidėti galutinį sprendimą.

Šaulys (11 23–12 21). Svarbu, kad pakaktų įžvalgumo. Daug ką lems intuicija – ji padės išvengti nematomų povandeninių akmenų. Nerizikuokite tvarkydami piniginius ir turto reikalus, labiau pasaugokite savo turtą ir garbę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų įtaka, jėga, pasitikėjimas savimi augs, tačiau būkite atidesni išgirstiems patarimams – nebijokite būti mokomi. Šios dienos susitikimai džiugūs, reikalingi.

Vandenis (01 20–02 18). Dėl visko teks kovoti, nebus lengva viską laiku spėti ir kokybiškai atlikti. Santykius su mylimu asmeniu gali temdyti nepasitenkinimas jausmų kokybe. Deja, noras juos atnaujinti, pagyvinti gali tik dar labiau pakenkti. Mokėkite įvertinti visas teigiamas dabartinės jūsų padėties puses.

Žuvys (02 19–03 20). Prieštaringas metas – sėkmė ir nepasitenkinimas tuo pat metu. Pasistenkite nepasiduoti emocijoms, kad neatsidurtumėte kvailio vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.