Palmira: tęsiasi sudėtingas periodas, vertėtų pasisaugoti

Savaitgalis nebus smagus: bus justi įtampa, gali apimti nerimas be priežasties, varginti nepasitenkinimo jausmas – lyg kažko trūks, norėsis. Susikaupusios emocijos vers protestuoti, gal net kai ką iš esmės pakeisti.

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 13, 2017, 1:52 PM

Dienos netinkamos bendrauti, juolab užmegzti naujų pažinčių (ypač romantiškų). Negeras laikas ir aiškintis santykius – tiek asmeninius, tiek dalykinius, nes bus per daug emocijų. Nebus paprasta įveikti pavyduliavimą, pavydą, norą kerštauti, atsigriebti. Ypač venkite lyginti – dabar greitai užvaldys pavydo jausmas dėl kaimyno gerovės. Taip atsitiks, nes būsite linkę sutirštinti spalvas vertindami savo bei aplinkinių pasiekimus: labiau matysite savo silpnąsias puses ir perdėsite kitų laimėjimus. Nors iš tiesų atsivers mūsų trūkumai, nieko nepešime kovodami su tais, kurie mus pralenkė.

Šeštadienis blogas spręsti finansines problemas. Tiesa, gali paaiškėti nuostolių priežastys. Beje, savaitgalis (ypač šeštadienis) visiškai netinkamas įsigyti vertingų daiktų ar kitaip investuoti pinigus. O štai sekmadienis puikus teikti dovanas, labdarai.

Šeštadienis nepalankus iki 15 val. 52 min., kol tęsis kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Sekmadienio vakaras, naktis – sudėtingas metas. Pirmadienis apskritai labai įtemptas ir konfliktinis, pavojingas. Venkite šiomis dienomis ne tik piktų minčių, bet ir įkyrių, nemalonių, taip pat svetimų asmenų – provokacijų pakaks.

Savaitgalis geras įtemptam fiziniam darbui ar fizinėms treniruotėms, bet didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, vagysčių, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su karštais daiktais, skysčiais, ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais metaliniais įrankiais, ginklais. Gresia nelaimės per godumą ar skubėjimą, konkuravimą. Džiaukitės tuo, kas esate, ką turite, ko esate pasiekę, ir nenorėkite, kad būtų kaip pas kitus: geriau, greičiau, šauniau!

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia, jei nieko nesapnavote – vadinasi, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs, jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote – tai geri santykiai su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos.

Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros, nužiūrėjimo požymis, jei rankos, kojos tirptų – gresia liga, jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui, jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, būti sulytam, vandeniu apipiltam, jei stogas prakiurtų – apsaugos įgijimas, pagalba.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį reiškia tik įspėjimą, tad geriausia nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, užmiršus grįžti namo ką nors paimti.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos užkristų, gauti dovanų gėlių (ypač rožių be dyglių).

Norintiems išvysti pranašišką sapną rekomenduojama nuo sekmadienio pusiaudienio nieko nevalgyti (nebent gerti sultis, žolelių arbatą), o prieš miegą užduoti sau konkretų dominantį klausimą – galite išvysti tikslų ateities vaizdą. Sapnas gali išsipildyti ir iš karto, ir labai negreitai. Abstraktūs, fantastiniai sapnai iš sekmadienio į pirmadienį tušti, nereikšmingi.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač pinigus, raktus, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei kišenė prakiurtų, išeinant iš namų sutikti žmogų su tuščiu kibiru.

Geras ženklas: rasti žiedą, papuošalą, pinigų, išeinant iš namų sutikti žmogų su nešuliais, pilnu kibiru.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbiems (ypač finansiniams) reikalams tvarkyti.

Avinas (03 21–04 20). Sunkios, pavojingos dienos – saugokite savo bei šeimos narių, ypač tėvų, ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Niekur neskubėkite, nerizikuokite – gresia traumos, nuostoliai, apgaulės. Ir labiau tikėkite meile bei mylimu žmogumi. Pirmadienį tikėtini rūpesčiai darbe – geriau tądien nepakliūti viršininkui į akis.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis nekoks – gresia rūpesčiai dėl artimųjų, namų. Galimos įvairios avarijos, priverstinės išlaidos. Šeštadienis visiškai netinkamas meilės pasimatymui – galite išsiskirti. Vis dėlto pasistenkite sekmadienį atgauti pusiausvyrą ir ramiai įvertinti tai, kas nutiko. Siekite suprasti, atleisti, susitaikyti. Pirmadienį geriau nespręsti biurokratinių problemų. Tai sudėtinga diena tiems, kurių veikla susijusi su kelionėmis, užsieniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesivelkite į svetimus reikalus, jei nenorite tapti klastingų žaidimų auka. Beje, nepatartina būti atviram su sutuoktiniu – jūsų išpažintis šiuo metu nebus adekvačiai įvertinta. Ir nemėginkite suprasti, ar antroji pusė vis dar jus myli. Vargu ar būsite patenkinti gautu atsakymu. Tiesa, sekmadienį tiks įrodyti savo meilę bei atsidavimą darbais – ši diena puiki meilės dovanoms. Pirmadienis sudėtingas, konfliktinis. Didelė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Net jei jūsų įtarimai, pretenzijos dėl mylimo asmens ar sutuoktinio elgesio teisingos, šeštadienį ne laikas ką nors aiškintis, priekaištauti, ko nors prašyti ar apsispręsti, nes būsite paikai priekabūs ir neteisingi. Mėginkite sekmadienį taisyti vakarykštes perfekcionizmo apraiškas. Padarykite ką nors gero savo artimiesiems! Pirmadienis – ginčų, nesutarimų metas, kai svarbu mokėti patylėti, nusileisti.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį būkite atlaidesni ir atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam žmogui – tądien bus nepriekaištingos sąlygos susipykti su tais, kuriuos mylite. Beje, labiau pasaugokite artimuosius – šiomis dienomis bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Sekmadienį pasistenkite labiau pagelbėti mylimam asmeniui. Pirmadienis įtemptas – problemos dėl transporto ar darbo technikos gedimo, įtampa darbe. Būkite atidesni sveikatai. Gresia traumos.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis – rūpesčių laikas. Likite namie, nes gali pablogėti sveikata. Beje, jūsų dėmesio, pagalbos gali prireikti ir artimiesiems. Šeštadienį nepatartina mėginti laimės nei jausmų srityje, nei tvarkant piniginius reikalus. Atsargiau turėtų elgtis tie, kurie gyvena su pavydžiu sutuoktiniu, – gresia pavydo priepuoliai. Sekmadienį, pirmadienį jūsų nuotaikos taps pakilesnės, tiesa, tai nereiškia, kad galite veltis į avantiūras, ypač romantiškas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šį konfliktinį šeštadienį provokacijų pakaks – nesivelkite į ginčus dėl pinigų, nesiaiškinkite, ar esate stipriai mylimi savo partnerio. Kad ir kokie įtarimai kiltų (ko gero, jie neteisingi), nepavyduliaukite, bent jau to neparodykite. Ir pasiruoškite taikyti artimuosius, draugus. Tik nepriimkite už juos sprendimų – vėliau liksite dėl to kalti. Savaitgalį bei pirmadienį bus didesnė autoavarijų, vagysčių, nuostolių, praradimų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienio norai, viltys vargu ar išsipildys, geriau tądien nieko neplanuoti, nenorėti. Tai tuščių, gal priverstinių išlaidų metas. Ir netvarkykite jokių reikalų, susijusių su jūsų veikla, karjera, labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą, gerus santykius su antrąja puse, – ne laikas priminti senas nuodėmes, įtarinėti dėl naujų. Ne laikas aptarinėti ir šeimos biudžetą. O sekmadienis suteiks džiaugsmo poroms, jei susiruošite kur nors skaniai papietauti, papramogauti. Tai gera diena moterims dovanoti papuošalų! Pirmadienį venkite ginčų, pasisaugokite liežuvautojų, vagių ir būkite atsargesni kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Neleiskite sau būti piktiems, nepakantiems šeštadienį. Nepasiduokite provokacijoms, nors atrodys, kad esate įžeisti, įskaudinti. Saugokite pinigus, turtą bei reputaciją (moterims tai aktualiau nei vyrams). Sekmadienis kiek smagesnis – tai metas, kai sulauksite dėmesio, pripažinimo. Pirmadienis netinkamas tvarkyti piniginius ir turto reikalus – tai nuostolių metas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite šeštadienį nuo visų atsiriboti, savo mintis ir veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus, kitaip galite prarasti savitvardą ir sugriauti tai, ką vertinate, branginate, – meilę, pasitikėjimą artimaisiais ar mylimu žmogumi. Sekmadienis, pirmadienis įtempti, tačiau tinkami skubiems reikalams tvarkyti. Tiesa, nesivelkite į ginčus ir nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį planai gali suirti dėl įvairiausių nenumatytų priežasčių. Tądien svarbu nepasiduoti iliuzijoms – ne laikas priimti atsakingus finansinius sprendimus. Jausmų srityje irgi nerizikuokite – apsigausite. Savaitgalį geriausia atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, daugiau dėmesio skirti tikram poilsiui, sveikatai stiprinti. Pirmadienis visiškai netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms.

Žuvys (02 19–03 20). Atsiveria dalykai, apie kuriuos nieko nenutuokėte (ar tiesiog nenorėjote žinoti?). Savaitgalio labai neplanuokite – teks užsiimti visai kitais dalykais, nei tikitės. Sekmadienį prisiminkite ir bičiulius, pagalvokite, kokia dovanas juos galite nudžiuginti. Bendravimas su jais įkvėps optimizmo, suteiks naujų jėgų būsimai sunkiai darbo savaitei. Pirmadienis žada ne pačias maloniausias staigmenas darbe. Būkite atidesni su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.