Astrologė: artėjanti savaitė padovanos itin malonias permainas

Astrologė Skirma Liepienė įsitikinusi, kad artėjanti nauja savaitė daugeliui bus itin palanki. Beveik visų Zodiako ženklų laukia malonūs pokyčiai. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 11, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 13, 2017, 11:47 AM

Kol už lango vis dar šviečia saulė, pasimėgaukite gamta ir ilgais vakarais. Šiukštu neįsileiskite niūrių emocijų ir prastos nuotaikos į savo namus. 

AVINAS (03 21–04 20)

Stebuklas. Atrodo, kad vertintojai ne visada supranta, kas svarbu, reikalinga ir kokie kriterijai lemia rezultatą. Vis dėlto jūs žinote, ko esate verti, kiek daug galite, mokate. Dalykite tai, ko turite per daug, kas padeda jums ir draugams, bet nepamirškite šypsotis ir dairytis stebuklo. Gali būti, kad didysis stebuklas jau sėdi ant slenksčio su jurginų puokšte, tik nenorite jo matyti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Tekantis vanduo. Savaitgalis bus panašesnis į cunamio nusiaubtą salą nei į ramybės uostą. Nedideli pokyčiai namuose būtų labai puiku. Pasipliuškenti tekančiame vandenyje dabar gali tik undinės, nes orai vėsta, bet jei turite galimybę pabūti prie vandens, paklausyti bangų mūšos, taip ir padarykite. Reikia, kad tai, kas susikaupė negatyvaus, ištekėtų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Atvirlaiškiai. Drausmės trūkumas priveda prie chaoso, todėl svarbu daryti tvarką. Gal net asketišką. Nenuostabu, kad atsiras noras daug ką perdažyti šviesiai, baldus pakeisti, kilimus išmesti. Tai laikina. Neskubėkite, geriau voratinklius nurinkite, spinteles sutvarkykite. Rašykite laiškus tiems, kuriuos mylite. Rašykite atvirlaiškius – tai vis dar madinga.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Šukės. Jūs – tik lėkštė ant pietų stalo, be to, ne pati pilniausia. Todėl gerai pagalvokite, ar galite triukšmauti, reikalauti ir vaidinti pagrindinį patiekalą. Visada yra tas, kas viską gali išspręsti vienu rankos mostu. O šukės laimės neatneš. Kad ir kaip jums nepatinka, pasėdėkite tyliai, ramiai, nereikalaudami ir nesiveldami į konfliktus. Net ir tada, kai rimtai užgauna jūsų ambicijas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Murkimas. Purkštaujate, prieštaraujate? Kodėl? Negi šnypštimu galima ką nors pakeisti? Galima tik tyliai murkiant, švelniai tipenant greta ir glaustantis. Norisi riaumoti? Riaumokite vienumoje. Bent jau savaitgalį pasistenkite būti ramesni, pakantesni ir kantresni.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Svarstymai. Dideli užmojai nuveda tolimais keliais. Ši savaitė – puikus laikas pradėti naują etapą, būti sąžiningiems ne tik su tais, kurie jus myli, bet ir su savimi. Esate praktiški, todėl nenuostabu, kad net prieš sakydami tiesą ar prisipažindami dėl klaidų viską gerai apsvarstysite, įvertinsite. Ne viskas bus taip, kaip norite, bet idealaus varianto šiuo metu ir nereikia.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pašnekesiai. Kvietimas susitikti malonus, bet pasvarstykite, ar tikrai norite eiti. Gal einate vien tam, kam pašnekėtumėte apie nieką? Alisa sakė, kad su gėlėmis šnekėtis malonu, bet kur kas puikiau su Karaliene. Laiką leiskite su tais, kurie jus vertina, padeda tobulėti, suteikia gerų minčių, idėjų. Tuščiam laiko švaistymui bus palankesnė kita savaitė.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pastangos. Kartais dresūra būtina ir žmonėms, tik jokie švilpukai, spragtukai dabar nepadeda. Reikia subtilesnės priemonės, mažiau pastebimų metodų. Gal ir nepavyks to padaryti greitai, bet jei rezultato sieksite kryptingai, jums pavyks. Svarbu veikti išradingai, stilingai ir nelabai šiurkščiai. Tiems, kas trokšta, kad viskas vyktų be jų pastangų, teks nusivilti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Melas. Jeigu norite sukurti sėkmingą iliuziją, būtinas pasitikėjimas savo jėgomis. Jeigu norite, kad tai atrodytų tobula, turite melą paversti realybe. Tad ši savaitė praeis įtikinėjant kitus tuo, ko tikrai nėra. Blogiausia bus tada, kai prarasite kontrolę ir savo melu patikėsite patys. Todėl žaisdami būkite atsargūs. Svajojantiems apie nepaprastus vakarus, dėmesį ir prabangą seksis tai įgyvendinti, bet nemanykite, kad viskas tikra.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Finansai. Abejonės gali sujudinti tvirčiausią pagrindą. Blogai, jei pradedate abejoti artimiausiais žmonėmis. Kaip tik namuose, greta viskas tyra ir gražu. Net jei pavydas retsykiais dilgteli į paširdžius. Turėsite rūpesčių dėl bendrų finansų, paskolų. Tolimi giminaičiai gali lukštenti jūsų paslaptis. Užbėkite tam už akių.

VANDENIS (01 21–02 19)

Atsipalaidavimas. Naktys pradeda ilgėti, laužai seniai užpilti, bet tai ne priežastis laukti žiemos. Naujų darbų dar nepradėkite, nes juos baigti nebus lengva, jie neduos tokios naudos, kokios tikitės. Leiskite sau pasvajoti, paplepėkite apie praeitį, pasėdėkite su draugais, bet pernelyg ilgai neužsibūkite. Pasistenkite nepervertinti nuopelnų tų, kurie padėjo ieškodami naudos sau. Daugiau galvokite apie kitus nei apie save.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Energija. Vidinė jėga leidžia turėti pasirinkimo teisę ir ją demonstruoti. Pabandykite visa tai daryti švelniau, neprimesdami nei savo pažiūrų, nei pasirinkimų. Dabar išlikti objektyviems sunku, tačiau išlaukti, neperspausti būtų teisingiau. Gaila, kad jūsų energija bus nukreipta ne į darbus, o į santykių aiškinimąsi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.