Ramunės horoskopas spaliui: laukia aktyvus ir sėkmingas mėnuo

Spalio mėnuo bus ypatingas – netrūks nei polėkių, nei sėkmės. Ypač puikiai judės karjeros reikalai. Kai kurių laukia svarbūs apsisprendimai – astrologė Ramunė žada, kad šį spalio mėnesį prisiminsite ilgai.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2016, 2:26 PM, atnaujinta May 11, 2017, 4:32 PM

Avinas (03 21–04 19)

Šį spalį prisiminsite ilgai. Jis bus tikrai įdomus. Jau mėnesio pabaigoje visi reikalai pajudės kur kas greičiau – jūsų siekiai jau ranka pasiekiami. Ypač tie, kurie susiję su jūsų karjera.

Perspėkite savo šeimą ir draugus, kad šiuo laikotarpiu jiems negalėsite skirti tiek laiko, kiek paprastai. Šiuo metu jums būtina pasinaudoti kiekviena proga pasireikšti profesinėje srityje.

Svarbu nepraleisti nė vienos galimybės. Būkite ramūs – artimi žmonės jus supras ir palaikys.

Šiuo metu verčiau vengti kelionių į užsienį. Jei to padaryti neįmanoma, kelionę suplanuokite itin kruopščiai, o jos metu būkite budrūs. Saugokite pinigus.

Spalis palankus santuokai. Taip pat dabar geras laikas planuoti šeimos pagausėjimą.

Jautis (04 20–05 20)

Šiomis dienomis jums norėsis susitelkti į save, savo norus, poreikius, siekius. Dažniau norėsis pasislėpti nuo viso pasaulio ir triukšmo. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad jus kamuos depresyvios nuotaikos.

Toli gražu. Jausitės gerai, būsite produktyvūs darbe, energingi laisvalaikiu. Daugiau laiko norėsis skirti sportui, savęs ugdymui. Galite atrasti naujų talentų.

Be to, savo įžvalgomis ir atradimais noriai dalinsitės su tais, kurie pageidaus jūsų pagalbos ir patarimų. Tačiau bendraujant su antrąja puse jums reikėtų išmokti atidžiau klausytis ir pasistengti suprasti savo mylimo žmogaus jausmus. Atminkite, kad darnių ir tvirtų santykių paslaptis – abipusė komunikacija.

Šis laikas geras deryboms. Mokėsite įtikinti savo idėjomis ar paslaugomis ir jas pelningai parduoti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Šį mėnesį verčiau neplanuokite nieko rimta, nes kažin ar jūsų planams bus lemta išsipildyti. Spalis bus sunkiai prognozuojamos, o aiškią ir nekintamą dienotvarkę galite pamiršti.

Šiuo laikotarpiu jūsų ramybės uostas bus namai, todėl pasistenkite juose praleisti daugiau laiko. Daugiau dėmesio skirkite artimiausiems žmonėms.

Norėdami geresnių rezultatų darbe pasitelkite bendradarbių pagalbą. Nors jums atrodo, kad vieni galite darbus atlikti daug greičiau ir dažnai geriau, tai ne visuomet pasitvirtina. Būkite lankstesni, atviresni kitų idėjoms ir diplomatiškesni. Per trumpą laiką patys pamatysite, kaip tai sėkmingai veikia.

Jei šiuo metu ieškote darbo, tikėtina, kad mėnesio pabaigoje rasite kaip tik tai, ko trokštate.

Vėžys (06 21–07 22)

Spalis – naujos pradžios ir svarbių sprendimų metas. Gali būti, kad šį mėnesį dėl darbo reikalų jums teks kuriam laikui palikti namus. Kad galėtumėte plėsti veiklą, gali tekti skolintis iš banko.

O galbūt nutarsite mesti nepatinkantį darbą ir tiesiog kurį laiką pailsėti, kol nuspręsite, ką norite veikti toliau. Šie jūsų priimti sprendimai paveiks ne tik jus, bet ir jūsų šeimą.

Tik kažin ar ji palankiai sutiks jūsų gyvenimo pokyčius. Būtent dėl to, kad pirmenybę teikiate darbui ar verslui, šį mėnesį namuose kils ne vienas ginčas.

Jei esate įsitikinę, kad jūsų sprendimas, nors ir rizikingas, yra teisingas, judėkite pirmyn. Šeima anksčiau ar vėliau jus supras.

Būkite atidūs sportuodami – galimos traumos.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūsų laukia sėkmingas spalis. Dabar laikas, kai galite įgyvendinti visas savo svajones.

Pasinaudokite visomis likimo jums siunčiamomis dovanomis.

Šiuo laikotarpiu jums pavyks atsidurti laiku ir tinkamoje vietoje – įvairių progų pasitaikys kone kasdien. Darbe pasieksite didelių laimėjimų.

Galbūt tai bus aukštesnė pozicija, didesnis uždarbis ar jums patikėtas be galo įdomus naujas projektas. Įdomiausia, kad jums tai pavyks be jokių didesnių pastangų.

Viskas, ko jums šiuo metu stigs, – šiek tiek daugiau pasitikėjimo savimi meilės srityje.

Būkite dėmesingesni tiek savo, tiek antrosios pusės poreikiams ir nebijokite apie tai kalbėtis garsiai.

Mergelė (08 23–09 22)

Šį ir kelis artimiausius mėnesius būsite linkę nuvertinti save ir savo laimėjimus. Nedarykite klaidos – nelyginkite savęs su kitais.

Visuomet bus turtingesnių, gražesnių, daugiau pasiekusių, tačiau tai nereiškia, kad jūs esate nevykėlis.

Išmokite būti daug kantresni ir atlaidesni sau.

Jums norėsis ramybės, tačiau, atrodo, kad jūs tarsi magnetas trauksite sudėtingas situacijas.

Jums vertėtų mažiau kreipti dėmesio į kitų rūpesčius ir nesistengti jų visų išspręsti.

Jei turite vaikų, jums gali tekti priimti svarbų sprendimą, kuris juos stipriai paveiks.

Bus daug diskusijų, ir visoms pusėms reikės priimti kompromisus.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų laukia puikus mėnuo. Atrodysite ir jausitės gerai, būsite energingi, pinigai taip pat nekels jokių rūpesčių.

Jūs labai gerai suprantate, jog kiekvienas yra savo laimės kalvis, todėl esate pasiryžę bet kam, kad bent ateityje turėtumėte viską, apie ką svajojate.

Dabar tinkamas laikas mokytis naujų dalykų.

Būsite sumanūs, jums lengvai seksis priimti ir pritaikyti naujoves. Galbūt tai jus ir paskatins imtis naujos veiklos ar pradėti naują karjerą.

Jei planuojate šeimos pagausėjimą, šis mėnuo tam ypač palankus. Tačiau santykiai su antrąja puse kurį laiką gali būti sudėtingi.

Jums atrodys, kad mylimas žmogus nėra iki galo nuoširdus su jumis, ir tai jus skaudins.

Skorpionas (10 23–11 21)

Viskas labai paprasta – mylėkite save ir jus mylės kiti. Tik tuomet, kai būsite patenkinti savimi, jumis bus patenkinti ir aplinkiniai.

Todėl šį mėnesį ir paskirkite tam, kad išsiaiškintumėte, kokio gyvenimo jūs iš tikrųjų norite ir kaip tai galima būtų pasiekti.

Šį mėnesį darbe džiugins mažos pergalės, geras uždarbis, tačiau neleiskite šiems dalykams nustelbti jūsų noro save ir savo gyvenimą pakeisti taip, kad jaustumėtės tikrai laimingi ir visiškai save atskleidę.

Iš prigimties esate vieniši žmonės, tačiau ilgais rudens vakarais ilgėsitės artimo žmogaus šalia.

Meskite į šalį savo baimes. Atverti širdį nėra lengva, tačiau rezultatas gali būti labai džiuginantis.

Šaulys (11 22–12 21)

Spalis – mėnuo, kai gali būti įgyvendintos svajonės ir slapčiausi tikslai. Dabar tinkamas metas keisti gyvenimą. Lengvai priimsite svarbius sprendimus, o prisitaikyti prie pokyčių bus paprasta.

Jei pastaruoju metu kamavo piniginiai rūpesčiai, šį mėnesį jie išsispręs. Jus tenkins dabartinė jūsų finansinė situacija.

Tai bus socialiai aktyvus mėnuo. Sutiksite daug ir įdomių žmonių, su kai kuriais užmegsite tvirtą draugystę.

Jie padės jums atskleisti kai kurias savybes, kurių manėte net neturį. Būsite nuoširdesni, draugiškesni ir atviresni žmonėms.

Galite būti pakviesti prisidėti prie organizacijų, klubų. Į jų veiklą įsitrauksite su dideliu entuziazmu. Tikėtina, kad tarp naujų pažįstamų bus ir tas žmogus, su kuriuo susiesite savo ateitį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Būkite atsargesni viešumoje ir atidžiau dalinkitės informacija socialiniuose tinkluose. Tai, ką sakote, kaip elgiatės, turi milžiniškos įtakos tam, kaip aplinkiniai mato jus.

Jūsų neapgalvoti komentarai ir ne visuomet deramas elgesys gali neigiamai paveikti įvaizdį ir reputaciją, kurią taip kruopščiai kūrėte ir puoselėjote iki šiol.

Saugokite savo asmeninio gyvenimo paslaptis – jos gali būti panaudotos prieš jus ir tikrai ne taip, kaip norėtumėte.

Tai laikas, kai suprasite, koks tvirtas ryšys jus sieja su šeimos nariais.

Jei nesate sukūrę šeimos, dabar troškimas susieti savo gyvenimą su mylimu žmogumi bus kaip niekada stiprus.

Šį mėnesį galima kelionė į užsienio šalis. Dabar palankus metas visoms kelionėms ir išvykoms.

Vandenis (01 20–02 18)

Spalis – metas, kai išmoksite ir sužinosite kai ką svarbaus. Informacija plauks iš visų pusių, o jos gausa gali priblokšti net jus, visko mačiusius ir pripratusius prie nenutrūkstamo jos srauto.

Šį mėnesį bus patikrintas jūsų pasitikėjimas savimi. Jei norite įtikinti kitus, kad esate verti to, ko siekiate, pirmiausia tuo patikėti turite patys. Atminkite – teigiamos mintys pritraukia teigiamus dalykus.

Spalio mėnesį sutiktas įdomus ir žavingas asmuo gali užkariauti jūsų širdį. Tiesa, judu skirsitės lyg diena ir naktis, todėl aistringi barniai ir dar aistringesni susitaikymai bus kasdienybė.

Šie santykiai jus veiks kaip narkotikai – lyg ir norėsite pabėgti nuo varginančios draugystės, bet tuo pat metu jausite, kad be šio žmogaus negalite gyventi.

Žuvys (02 19–03 20)

Spalis – aktyvus, geras mėnuo. Mėgausitės kiekviena diena. Jausite pasitenkinimą darbe – ten jums seksis puikiai.

Ir nors pasitaikys situacijų, kai jausitės nepatogiai ir keistai, jums pavyks iš jų taip išsisukti, kad galų gale jausitės laimingi patyrę tokius išgyvenimus. Kiekvieną iššūkį priimsite kaip galimybę tobulėti ir mokytis.

Šį mėnesį svarbu kuo aiškiau bendrauti su aplinkiniais. Nepalikite jokių užuominų. Bendravimas turi būti atviras. Taip išvengsite nesusipratimų, nesusikalbėjimo ir pykčių. Šis patarimas galioja bendraujant ir su kolegomis, ir su namiškiais. Pastarųjų gyvenimas šiuo laikotarpiu gali priminti linksmuosius kalnelius.

Po staigių pakilimų bus dar staigesnių nusileidimų. Jūsų užduotis – kantriai būti šalia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.