Palmira: po ramaus šeštadienio lauks rūpesčių kupinas sekmadienis

Savaitgalis – ramybės, susitaikymo metas, tinkamas atsiprašyti, nutrūkusiems ryšiams atnaujinti. Tai gera diena ir kelionėms, viešnagėms, svečiams priimti. Kad ir kuo užsiimsite, daugiau dėmesio skirkite artimiesiems – tai geros dienos šeimos šventėms (šeštadienis itin).

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 10, 2017, 10:13 AM

Jei aktualūs didelio tvarkymosi, remonto darbai, šeštadienis geras talkoms rengti. Net jei jums paprastai stinga energijos, sunku išsijudinti, šįkart tikrai pavyks nemažai nuveikti. Beje, savaitgalis puikus ir organizmui valyti, įvairioms sveikatos stiprinimo procedūroms.

Tiesa, sekmadienio vakaras nuo 18 val. 16 min. žada rūpesčių. Tai bus gana sudėtingas laikas vyrams. Vakaras jau netinkamas rizikingoms pramogoms, šventėms, meilės pasimatymams, taip pat įsigyti vertingų daiktų. Būkite atsargesni ir su aštriais įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais. Išaugs konfliktų, traumų (ypač galvos), nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite vaikus.

Pirmadienis visapusiškai nepalankus, netinkamas nei naujiems darbams pradėti, nei svarbiems reikalams tvarkyti. Šios dienos planai gali sugriūti dėl netikėtai pasikeitusių aplinkybių. Bus didelė konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Diena itin nepalanki vyrams, taip pat vadovams, kariškiams, sportininkams.

Sekmadienį 2 val. 47 min. Saulė įeis į Skorpiono ženklą. Tai įtemptas, slaptai agresyvus metas, kai esame priversti keistis, tobulinti vidaus pasaulį, kad išsivalytume, pažadintume snaudžiančias galias. Priešingu atveju nuostoliai, netektys, stresai neišvengiami. Deja, šiemet Skorpiono laikas bus itin sunkus, nes dabar šiuo ženklu juda ir Juodasis Mėnulis, siejamas su bloga karma bei karminių skolų grąžinimu. Tad daugiau gerų darbų, daugiau rūpinimosi tais, kuriems blogiau nei jums!

Pirmadienį 23 val. 47 min. Merkurijus įeis į Skorpiono ženklą, kuriuo judės iki lapkričio 12 d. Kai Merkurijus yra Skorpiono ženkle, mąstymas ir vertinimai tampa skeptiškesni, kritiškesni. Keičiasi ir bendravimo stilius – atsiranda slaptos ironijos, sarkazmo. Daugėja konfliktų, intrigų, nelaimingų atsitikimų darbe ir namuose. Aktyvėja šnipinėjimas, sekimas, šantažavimas svetimomis paslaptimis, ypač susijusiomis su nelegaliais pinigais, seksu, slaptais meilės ryšiais.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žemę, ją dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei išjungtų vandenį jums prausiantis, iki kraujo susižeisti, indus daužyti; raudona spalva.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas nors netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kas nors prisiima jūsų nuodėmes); sidabriniai, žydri tonai.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Gerai sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa be priežasties gestų, jei šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Iš sekmadienio į pirmadienį palanku sapnuoti žaliuojančius augalus. Žiema, ruduo – nuostoliai, nusivylimai. Žiedai – sveikata, prinokę vaisiai ant medžių – turtas, skalsa. Gyvūnai – apgaulės, nesėkmės, nuostoliai.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi – galite praleisti gerą progą; jei namuose imtų nuo lubų tinkas byrėti, jei parketlentė iškristų ar grindys įlūžtų – nuostoliai, gresia prarasti namus; jei netyčia nagas nulūžtų – netikėta liga, nužiūrėjimo požymis; jei atsirastų daug smulkių trukdžių, apimtų tingumas – neteksite vidinės darnos.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia; išvysti krintančią žvaigždę – nauja pažintis; gauti laišką ar knygą dovanų – aukštesnių jėgų apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis painus, apgaulingas, netinka priimti atsakingų (ypač finansinių) sprendimų; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Šaunios dienos. Renkite smagius draugiškus susitikimus, svečiuokitės. Puiki proga spręsti bendravimo su savo vaikais problemas. Savaitgalio susitikimai, pokalbiai, užsimezgę jausmai gali tapti lemtingi jūsų ateičiai. Tiesa, sekmadienio vakaras bei pirmadienis – pavojingi! Situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Didesnė konfliktų su mylimais žmonėmis, vaikais, nelaimingų atsitikimų, traumų (galvos itin), avarijų tikimybė. Būkite atidesni vaikams.

Jautis (04 21–05 20). Viešnagėms palankesnis šeštadienis. Sekmadienį svetur ar didelėje kompanijoje jausitės nesmagiai. Daugiau laiko tądien leiskite su artimaisiais, būkite atidesni tėvams. Galite sulaukti jų priekaištų, skundų. Pirmadienis sudėtingas, netinkamas jokiems svarbiems susitikimams. Geriausia likti namie.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalis nuostabus. Žavėsite aplinkinius ir net nežymūs negalavimai, nesklandumai buityje ar darbe jums nesugadins nuotaikos. Savaitgalis – gera proga nueiti į koncertą su vaikais ar mylimu žmogumi. Sekmadienio vakaras bei pirmadienis netinkamas kelionėms. Pasisaugokite vagių, melagių, sukčių. Didesnė automobilių avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite kupini jėgų bei įkvėpimo – jumis džiaugsis artimieji, sulauksite įdomių pasiūlymų, dovanų. Viskas klostysis geriau, nei manote. Tik sekmadienio vakaras, pirmadienis – apgaulingos dienos, kai gresia neplanuotos išlaidos.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį galite jaustis nepagrįstai vieniši. Neliūdėkite – vienatvės teikiama ramybė jums šiuo metu padės atgauti jėgas kur kas sparčiau nei buvimas triukšmingoje kompanijoje. Vis dėlto vėlus šeštadienio vakaras, sekmadienis visą apvers aukštyn kojomis – vėl pasijusite laimingi ir visiems reikalingi. Sekmadienį net pavargsite nuo aplinkinių dėmesio, ypač vakare, kai jo jau reikėtų vengti. Sekmadienio vakare nesiaiškinkite santykių namuose, būkite atsargūs su peiliais, ugnimi. Pirmadienį bus svarbu likti šaltakraujiškiems, nereaguoti į provokacijas.

Mergelė (08 23–09 22). Malonių susitikimų, romantiškų dovanų metas. Beje, neatsisakykite dalyvauti kviestiniuose pietuose ar oficialiame renginyje – tai duos naudos ateičiai, karjerai. Sekmadienį skirkite vien ramiam poilsiui. Sekmadienio vakaras visiškai netinkamas viešnagėms bei svečiams priimti. Labiau pasaugokite turtą, savo transporto priemonę. Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems reikalams tvarkyti. Pasisaugokite sukčių, vagių. Būtina atida kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atidėkite į šalį rūpesčius – pabūkite laisvi. Aplankykite draugus, kuriems vis nerandate laiko. Jei jums reikia užmegzti pažintį su svarbiu, įtakingu ar tiesiog labai patinkančiu asmeniu, pasistenkite jį susitikti šeštadienio vakarą. Pirmadienis žada ne pačių smagiausių naujienų – gali žlugti svarbus reikalas.

Skorpionas (10 24–11 22). Puikus metas pasižiūrėti gerą spektaklį, nueiti į parodą, tiesiog ką nors švęsti, pramogauti, iškylauti užmiestyje ar kur nors toliau. Kvieskitės draugų paviešėti šeštadienį – jie bus itin patenkinti viešnage pas jus. Sekmadienio vakaras bei pirmadienis, deja, nekoks laikas. Laukia išbandymai, provokacijos – stenkitės nereaguoti. Ir venkite nereikalingos rizikos, kad ir kuo užsiimtumėte!

Šaulys (11 23–12 21). Nepraleiskite pro ausis gero patarimo ir venkite blogai atsiliepti apie žmogų, nedalyvaujantį pokalbyje. Tai puikios dienos bendrauti, pažintims megzti, kelionėms. Jei jums reikia kreiptis su prašymu, pasišnekėkite apie tai šeštadienio vakare. Sekmadienis puikus, tiesa, vakaras gali atnešti rūpesčių. Būkite atidesni savo sveikatai. Labiau pasaugokite turtą. Pirmadienis nepalankus kelionėms bei susitikimams su svarbiais asmenimis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Esate gerbiami, jūsų populiarumas auga. Tačiau stenkitės likti mažiau pastebimi, kad aplinkiniai netrikdytų savo problemomis. Verta atsiriboti nuo gausių draugijų – naudingesnis ramus poilsis tarp savų. Stiprinkite sveikatą ir venkite nereikalingos rizikos – ypač sekmadienio vakarą. Pirmadienis įtemptas – sužinosite, kas ne jūsų žmonės, kas išduoda, kas kenkia, apgaudinėja, piktnaudžiauja jūsų kilnumu.

Vandenis (01 20–02 18). Jums verta įsiklausyti į sutuoktinio, draugų patarimus, nuomonę – vėliau pamatysite, kad tai pati geriausia išeitis. Svarbiam pokalbiui su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu skirkite šeštadienio vakarą. Pirmadienį būkite itin atidūs darbe – jūsų profesionalumu gali būti suabejota.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis puikus, na, o sekmadienį (vakare ypač) būkite tolerantiškesni – pagalvokite, gal jūsų artimieji pavargo nuo reikalavimų, girdimų iš visų bei iš visur? Sekmadienį, pirmadienį būkite apdairesni dirbdami su aštriais instrumentais, vairuodami automobilį ir kalbėdami apie save ar kitus – netyčia galite prasitarti apie konfidencialius dalykus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.