Astrologė patarė, kaip šią savaitę tvarkyti reikalus

Vėlyvo rudens dienos – nebūtinai niūrios, nuobodžios ir neįdomios. Astrologė Skirma Liepienė žada – šią savaitę netrūks nei veiklos, nei reikalų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 8, 2016, 7:08 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 10:38 AM

Avinas (03 21–04 19)

Labai gerai būtų atsitokėti ir apsidairyti, kas ir kur jus tempia. Gerai, jei į teatrą ar į paskaitą. Bet gali būti, kad jūs jau pasukote tolyn nuo savo principų ir įsitikinimų.

Noras pažinti, atrasti, užmegzti naujas pažintis jums būtinas, todėl neleiskite, kad kas nors jį slopintų, nors pasipriešinę galite nukentėti. Teks rinktis – ar gražūs kailinukai, ar sava nuomonė ir laisvė.

Jautis (04 20–05 20)

Nebėra nei laiko, nei kantrybės. Ir tai pirmiausia jaučia tie, kurie su jumis gyvena. Visai nesvarbu, kuo užsiimate, iš ko ar su kuo gyvenate. Svarbu surasti atspirties tašką, tik tokiu atveju viską pajudinsite iš ramybės būsenos. Gal ne visada būsite teisūs (ypač tai bus ryšku savaitgalį), bet jums pavyks visus nesklandumus užlyginti, užglostyti ir būti už tai apdovanotiems. Tik nepamirškite pavaišinti mandarinais aplinkinių.

Dvyniai (05 21–06 )

Pinigai ir ryšiai – šiuolaikinio verslo pagrindiniai įrankiai. Ir jūs tai puikiai suprantate. Bet aplinkiniams tokie metodai gali atrodyti nepriimtini. Todėl nenuostabu, kad liekate vieni tvarkydami šį reikalą. Bet tai tikrai nesutrukdys eiti tikslo link.

Tikėkite tuo, ką matote, atmeskite visas nuojautas ir spėjimus. Žinokite, kad viskas, kas numatyta jūsų plane, šiek tiek vėluos, bet vis tiek bus įgyvendinta.

Vėžys (06 21–07 22)

Geras laikas tiems, kurie ieško patogesnės vietos praleisti žiemą. Gal kam nors šiltieji kraštai rūpės, kiti ieškos naujų pažinčių internete, o dar kiti tiesiog virs obuolienę. Tai laikas, skirtas sau ir niekam kitam.Toks vienišumo periodas leis susikaupti, suplanuoti artimiausius įvykius, pirkinius, permainas. Viskas eisis lėtai, nuobodžiai, bet tvarkingai. Juk negali, žmogau, visko turėti vienu metu.

Liūtas (07 23–08 22)

Trokštantiems meilės ir naujų pažinčių reikės pasukti galvą. Patiems teks ir vertinti tai, ką sutikote. Jei jau ruošiatės rimtam pasimatymų vakarui, atkreipkite dėmesį į drabužių detales – jos padeda pažinti žmogų, susidaryti nuomonę apie jo būdą.

Tiems, kurie gyvena ramų šeiminį gyvenimą, teks organizuoti romantiškus vakarus namuose arba planuoti staigmenas. Tikėkimės, kad jūsų išradingumui nebus ribų.

Mergelė (08 23–09 22)

Tvirta ranka reikalinga, ypač namuose. Bet sunku ką nors įrodyti, pakeisti ar tiesiog vadovauti, kai aplinkiniai žino jūsų silpnybes. Todėl visus jūsų sprendimus svarsto, bando pakeisti ar bent jau pakreipti jiems palankesne linkme. Ir tegul, juk sprendimai vis tiek jūsų. Penktadienio debatai darbe padės įsitvirtinti esamoje pozicijoje. Bet būkite atsargūs, neperlenkite lazdos.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Daugiau rūpesčių – nebūtinai daugiau pelno. Gali būti ir atvirkščiai. Šiuo metu – laikotarpis, kai tenka investuoti, o greitos grąžos nėra. Tačiau tai neamžina, visos šio laikotarpio investicijos sugrįš su kaupu dar iki Naujųjų metų. Asmeniniame gyvenime – be didesnių stebuklų: vieni kabinėjasi, kiti burba. Bet ieškoti naujų namų niekam nesinori. Taigi kaip ir viskas gerai.

Skorpionas (10 23–11 21)

Daugiau įsipareigojimų nei galimybių juos įgyvendinti. Kažkuriuo metu neapskaičiavote savo jėgų. Ir viskas užgriuvo didele lavina. Nieko nuostabaus, kad dabar tenka sunkiai atsikasinėti. Teks kaip nors iki savaitgalio išgyventi, nes šeštadienio ryte viskas nuslinks tolyn ir dangus atrodys giedresnis.

Savaitgalis bus skirtas maloniam poilsiui – pats laikas rezervuoti malonias procedūras.

Šaulys (11 22–12 21)

Atostogų vėjai nebemoja žaliomis eglių šakomis. Dabar tenka susiimti ir dirbti tokiomis sąlygomis, kokios yra. Negalite kelti didelių reikalavimų, reikšti norų. Bet tai visai netrukdo būti kūrybingu ir savarankišku žmogumi tose srityse, kur tiesioginis viršininkas nemato.

Gerai yra tai, kad mažieji elfai jau dabar po truputį jus džiugina smulkiomis dovanomis. Tai primena, kad jūs nesate vieniši, kad nuveikėte ką nors gera ir kitiems.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia negailės malonių staigmenų, nedidelių dovanėlių, bet jau ketvirtadienio vakarą bus aišku, kad sotus gyvenimas darosi nuobodus. Viskas, ką suplanuosite, nuspręsite padaryti, įgyvendinti, bus atidėta vėlesniam laikui. Gal ne kitiems metams, bet tos ribos link tai jau tikrai. Todėl labai svarbu, kad neeikvotumėte nei savo laiko, nei jėgų neįmanomiems dalykams. Taip pat negainiokite saviškių su užduotimis, kurios nereikalingos nei jums, nei jiems.

Vandenis (01 –02 18)

Vertinkite tai, ką dabar turite, ir gyvenkite momentu, kuris yra. Neatidėliokite nieko tam nenusakomam laikotarpiui „kada nors“. Egoistiška, nesąžininga, bet dabar labai reikalinga. Aišku, elgdamiesi taip, kaip norite, susiduriate su nepatenkintais ir nelaimingais. Ir čia jau jūs spręsite, kiek padėti, kiek tam laiko skirti. Svarbiausia visą savaitę judėti į priekį. Gyvenimas – judėjimas visomis kryptimis.

Žuvys (02 19–03 )

Iniciatyvos reikia net ir tada, kai apniukę orai migdo. Viskas juda pirmyn be didelių praradimų ar laimėjimų, tarsi kas nors stumtų. Bet pagalvokite, kaip viskas galėtų greitai judėti į priekį, jei jūsų nereikėtų stumti!

Ši savaitė leidžia ne tik surasti naujų darbų, bet ir įsitvirtinti senuosiuose. Kai kam bus pažadėta didesnė alga, kai kas pats suras papildomų pajamų šaltinių. Vienaip ar kitaip, piniginiai reikalai spręsis palankiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.