Ramunės horoskopas gruodžiui: laukia maloni staigmena

Paskutinis metų mėnuo daugeliui Zodiako ženklų bus tikras emocinis atsigavimas – vienų laukia meilės džiaugsmai, kitus nudžiugins papilnėjusi piniginė. Jūsų dėmesiui – astrologės Ramunės horoskopas gruodžiui.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 12:21 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:12 AM

Avinas (03 21–04 19)

Prieš akis – palankus paskutinis šių metų mėnuo. Dažnai šypsosis sėkmė. Bus ir tokių dienų, kai atrodys, kad jus kažkas saugo iš viršaus. Viskas turėtų klotis pagal jūsų planą.

Trikdžių gali sukelti nebent jūsų pačių liežuvis. Kartais jį derėtų tiesiog prikąsti ir neišsakyti visko, kas šauna į galvą. Nesivelkite į jokius teisinius ginčus.

Darbe viskas eisis tarsi iš pypkės. Jums tik gali tekti kelias dienas praleisti namuose. Greičiausiai to priežastis bus mylimo žmogaus sveikata ar su juo susiję kiti reikalai.

Artėjant Kalėdoms vis dažniau prisiminsite toli esantį ar jau iš šio pasaulio iškeliavusį artimą žmogų. Dėl to pradėsite labiau vertinti tuos, kurie yra šalia jūsų. Kalėdos ir Naujieji metai – palankus metas keliauti.

Jautis (04 20–05 20)

Jūsų laukia veiklos kupinas gruodis – susibūrimai, vakarėliai, dovanų pirkimas, pakavimas, pačios šventės. Mėgaukitės visu tuo. Šis laikotarpis užvers ne patį geriausią jūsų gyvenimo etapą.

Netikėtos progos, sėkmė, susitikimai ir įvykiai atvers jums akis – pamatysite, kiek daug galimybių aplinkui.

Pagaliau patikėsite, kad jūsų laukia šviesi ateitis. Pagaliau pasitaisys santykiai su antrąja puse. Sugebėsite išspręsti seniai jus kamavusias problemas. Nuliūdinti gali žinia apie artimo bičiulio išvykimą gyventi į kitą miestą ar net šalį.

Jums taip pat turėtų pasitaikyti proga trumpam išvykti į užsienį. Greičiausiai tai bus verslo kelionė, tačiau jos metu pasitaikys progų ir gerai pasilinksminti. Vieniši Jaučiai šioje kelionėje gali sutikti savo naująją meilę.

Dvyniai (05 21–06 20)

Paskutinį metų mėnesį jums teks priimti ne vieną svarbų sprendimą. Reikės susikaupti, gerai viską suplanuoti ir apsvarstyti, nes sprendimo pasekmes jausite labai ilgai.

Būkite itin atidūs, tikrinkite kiekvieną smulkmeną tvarkydami tiek darbo, tiek asmeninius reikalus.

Kiekviena klaida gali kainuoti labai brangiai.

Gerų žinių galite sulaukti iš vaikų ar anūkų. Jausitės kaip niekada artimi. Kiekviena kartu praleista akimirka teiks daug džiaugsmo. Iš tolimesnių giminaičių ar draugų galite sulaukti kvietimo į vestuves.

Per Kalėdas jus maloniai nustebins antroji pusė. Netikėta dovana ar mielas žodis užglaistys visus per gruodį kilusius nesusipratimus.

Vėžys (06 21–07 22)

Paskutinį metų mėnesį teks pažaboti savo aistras. Elkitės išmintingai, kontroliuokite tai, ką sakote, ir neleiskite blogoms emocijoms paveikti jūsų priimamų sprendimų.

Į jus su pagalbos šauksmu gali kreiptis kaimynai ar draugai. Jei nesate tikri, kuo ir kaip galite padėti, pirmiausia gerai apsvarstykite, ar jūsų įsikišimas nepridarys daugiau žalos.

Šį mėnesį galite tikėtis sulaukti daugiau įplaukų, tačiau yra ir nemaža tikimybė prarasti daug pinigų. Investuokite protingai. Nepasiduokite kitų įkalbinėjimams ir įtikinėjimams.

Paskutinėmis gruodžio savaitėmis galite nejaukiai jaustis darbe. To priežastis – įtampa, tvyranti tarp kolegų ir vadovybės. Venkite konfliktų su atžalomis ar jaunesniais giminaičiais.

Liūtas (07 23–08 22)

Paskutinį metų mėnesį jūsų laukia ne viena puiki proga pagerinti savo pozicijas darbe ar versle. Piniginiai reikalai taip pat turėtų susitvarkyti. Galite tikėtis sulaukti didesnio atlygio ar galimybės papildomai užsidirbti.

Netikėta nauja pažintis atvers duris į įdomius susitikimus ir susibūrimus. Jūsų socialinis gyvenimas šį mėnesį turėtų būti itin aktyvus. Sulauksite daug kvietimų ir pasiūlymų.

Gruodį gali iškilti įvairių rūpesčių, susijusių su vyriškos lyties atstovu. Tai gali būti jūsų mylimasis, draugas, kolega ar viršininkas.

Šis šventinis metas palankus sužadėtuvėms ir tuoktuvėms, bet ne pats palankiausias kelionėms. Jei vis dėlto negalite jų atsisakyti, bent jau būkite labai atidūs ir iš anksto apsišarvuokite kantrybe.

Mergelė (08 23–09 22)

Šį mėnesį jus gali kamuoti itin keisti sapnai. Įdomiausia tai, kad dauguma jų išsipildys, todėl labai atidžiai juos analizuokite.

Šį mėnesį iš maišo išlįs ilgai slėpta yla. Nemaloni tiesa bus gana lengvai pakeliama, nes ją užgoš kita, maloni, žinia.

Gruodį jums gali tekti kuriam laikui atsisveikinti su artimu žmogumi. Jis išsikels gyventi į kitą miestą ar net šalį ir tai jus gerokai nuliūdins.

Tačiau neleiskite blogoms emocijoms sugriauti šventinės nuotaikos. Mėgaukitės šiuo gražiu laikotarpiu.

Gali būti, kad jūs ir vėl pamilsite. Nauji jausmai paskatins keisti save ir savo gyvenimą.

Nauji pokyčiai jums bus labai naudingi. Todėl nebijokite jų ir priimkite išskėstomis rankomis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų laukia tikrai sėkmingas paskutinis metų mėnuo. Džiugins pagausėjusios pajamos, naujos pažintys ir viliojantys profesiniai pasiūlymai. Tai bus geriausias laikotarpis šiais metais.

Dabar palankus metas pradėti savo verslą, ypač jei viską gerai apgalvojote, apsvarstėte visus „už“ ir „prieš“ ir tikite savo sėkme. Pasitikėjimas savimi – vienas svarbiausių raktų į sėkmę.

Gali tekti kai ką paaukoti dėl mylimo žmogaus. Jei nesate iki galo tikri, kad tai daryti verta, neskubėkite, palaukite sausio mėnesio.

Ne veltui sakoma, kad nauji metai – nauja pradžia.

Būkite atsargūs su svajonėmis. Šventiniu laikotarpiu jos pildosi ir, atrodo, kad mėnesio pabaigoje jūs būsite labai maloniai nustebinti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tai bus reikšmingas laikotarpis. Šį mėnesį viena gyvenimiška pamoka jus privers visai kitaip pažvelgti į daugelį dalykų. Norėsis daugiau laiko skirti artimiausiems žmonėms.

Norėsis iš naujo užmegzti ryšį su tais artimais giminaičiais ar draugais, su kuriais pastaruoju metu ryšys buvo nutrūkęs. Taip pat labiau nei paprastai vertinsite ramias akimirkas namuose.

Darbe galėsite džiaugtis gerais rezultatais ir puikiais įvertinimais. Už savo atsidavimą ir gerą darbą galite tikėtis sulaukti didesnio atlyginimo ar premijos.

Šį mėnesį galite sulaukti žinios apie į pasaulį besibeldžiančią naują gyvybę.

Venkite konfliktų su kaimynais, nuomininkais ar nuomotojais.

Vieniši Skorpionai turės ne vieną progą užmegzti romantiškus santykius.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūsų laimės valanda vis dar tęsiasi. Naujuosius metus sutiksite puikiai nusiteikę. Jausitės mylimi, laimingi, įvertinti ir visomis prasmėmis turtingi.

Jums atrodys, kad nėra nieko neįveikiamo.

Ir iš esmės jūs būsite teisūs. Galite viską pakeisti taip, kaip jums norisi. Tai galioja ir asmeniniame, ir profesiniame gyvenime.

Aplinkiniai norės būti jūsų draugijoje. Jūsų energija, optimizmas ir geras nusiteikimas užburs kiekvieną.

Sulauksite daug kvietimų į šventinius renginius, vakarėlius, šeimos ir draugų susibūrimus.

Aktyvus socialinis gyvenimas turės teigiamos įtakos jūsų karjerai. Iš naujų pažįstamų galite sulaukti įdomių pasiūlymų bendradarbiauti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Paskutinis metų mėnuo ypač palankus kūrybinių profesijų atstovams. Jus aplankęs įkvėpimas duos puikių rezultatų. Galite atrasti net tokių gebėjimų ir talentų, apie kuriuos nė nenumanėte.

Puikus laikas laukia ir prekybininkų. Paskutines šių metų savaites leiskite sau labiau atsipalaiduoti. Skirkite laiko apžvelgti savo metų pasiekimus ir jais pasidžiaugti.

Visą šį laikotarpį būsite romantiškai nusiteikę ir džiaugsitės darniais santykiais su antrąja puse. Tarsi iš naujo įžiebti aistrą padės malonios staigmenos – dovanos, kvietimai į pasimatymus.

Jei teks priimti svarbius sprendimus, kliaukitės nuojauta. Ji bus ypač stipri ir neturėtų jūsų apgauti. Gruodį jums gali tekti net keliskart lankyti kitame mieste ar šalyje gyvenančius artimuosius.

Vandenis (01 20–02 18)

Dievinate Kalėdas, todėl jums visada norisi artimuosius ir draugus pamaloninti didelėmis Kalėdų dovanomis. Tačiau šiemet turėtumėte labiau skaičiuoti pinigus ir leisti juos atsargiau. Venkite neapgalvotų pirkinių.

Keli įvykiai jus gali priversti iš naujo įvertinti turimus draugus. Gali paaiškėti, kad kai kurių jų visiškai nepažįstate. Jūs netgi galite nuspręsti nutraukti su jais bet kokius santykius.

Šį mėnesį labiau rūpinkitės savo sveikata. Dabar palankus metas profilaktiškai pasitikrinti sveikatą, keisti mitybos įpročius, pradėti daugiau sportuoti.

Šventinis laikotarpis palankus santuokai. O vieniši Vandeniai gali sutikti antrąją pusę viename iš šventinių vakarėlių. Jūsų širdį gali užkariauti esamas ar buvęs kolega.

Žuvys (02 19–03 20)

Jeigu pastarieji keli mėnesiai jums nebuvo patys lengviausi, laukia gera žinia – gruodis bus tikrai neblogas metas. Sugebėsite atsiriboti nuo neigiamų emocijų, būsite daug geriau nusiteikę.

Labiau pasitikėsite savimi. Jūsų užmojai augs tarsi ant mielių.

Būsite energingi ir aktyvūs – noriai visur dalyvausite, imsitės naujų projektų ir veiklos.

Darbe venkite intrigų ir apkalbų. Kolegas atidžiai stebėkite iš šalies, bet į jų atviras ar slaptas kovas nesivelkite. Ir jokiu būdu nekovokite su vėjo malūnais. Kovos tikrai nelaimėsite.

Priimdami sprendimus klausykite širdies balso. Ne visada tai, kas protingiausia, teikia daugiausia džiaugsmo ir laimės. Gruodis – palankus metas planuoti vestuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.