Palmira: po aktyvaus šeštadienio ateis itin ramus sekmadienis

Šeštadienis itin aktyvus (kartais net agresyvus), tai geras metas užsiimti sunkiais, nemaloniais, bet privalomais darbais. Azarto nestigs. Šis laikas geras spręsti buities problemas – verta kritiškai įvertinti savo namus ir imtis tvarkymosi iš esmės. Beje, naudingas didelis fizinis krūvis, tad raskite laiko ir pasportuoti.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-03 05:30, atnaujinta 2018-02-10 01:04

Jei nerasite naudingos ar turiningos veiklos, gali apsėsti auklėjimo (mokymo) demonai, ir šeiminių problemų sprendimas taps neišvengiamu savaitgalio džiaugsmu (kai pirma sunkumai sukuriami, o po to herojiškai įveikiami).

Šeštadienis – džiugus metas pramogauti, viešnagėms, svečiams priimti. Verta bendrauti su vyresnės kartos atstovais ar tiesiog susitikti su senais draugais, bendražygiais. Būkite atsargesni vairuodami, deja, azartiškumas – šios dienos išskirtinis bruožas.

Sekmadienis visai kitoks – ramus, skatinantis susikaupimą, puikus šeimos bendravimui. Beje, kad ir su kuo sekmadienį susitiksite, nepraraskite kantrybės, stenkitės nieko neįžeisti, neužgauti, pagelbėti, o ne reikalauti. Palanku užsiimti labdara – būkite dosnesni!

Savaitgalis palankus pirkti šventines dovanas šeimai, mylimiems žmonėms, draugams.

Pirmadienis nuo 12 val. – aktyvios veiklos metas, itin palankus veiklioms (ar einančioms vadovaujamas pareigas) moterims. Tądien verta kovoti už teisybę, teisųjį reikalą, nutraukti nereikalingus ryšius, mesti iššūkį priešui, drąsiai įvardyti nusikaltimus, skriaudiką. Būtina ryžtinga pozicija – dera nugalėti baimę, abejones ir kovoti iki galo! Priešingu atveju į kovą nesivelkite.

Palanku ką nors daryti rankomis, dirbti su metalu, sukurti maginę apsaugą namams (maginiu ginklu). Gerai montuoti duris, užraktus, signalizaciją. Ką nors pradėjus, svarbu užbaigti! Dera mažiau kalbėti.

Vyrams nepalanku asistuoti svetimoms moterims. Netinka ilgai miegoti, daug valgyti. Negerai kirsti medžius. Tinka naikinti parazitus. Palanku pirkti avalynę.

Iš penktadienio į šeštadienį geriau buvo nieko nesapnuoti, nes sapnai susiję su įspėjimais apie nelaimes. Net geri sapnai gali išsipildyti atvirkščiai.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo ar nusiplikyti – nustos sektis, pavėluoti į transportą – galimas nelaimingas atsitikimas, nesėkmė, jei namuose imtų byrėti tinkas nuo lubų, taip pat visi gedimai, susiję su automobilio (motociklo, dviračio) ratais, jei nuo galvos nukristų kepurė, kas nors iš rankų iškristų – gresia nuostoliai, jei vėjas atvertų langą – nelaimės, netektys namuose, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, liūdesys, nelaimės.

Geras ženklas: išvysti saulę sningant – susitaikymas su artimaisiais, teisingumo atkūrimas, rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų – sėkmė šeimoje, laimė, rasti šalia savo namų monetų herbu į viršų – meilė, šeimos pagausėjimas.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Reikšmės įprastinės. Pildysis per kelias paras.

Blogas ženklas: jei savas šuo gulėtų paslikas, staugtų – nelaimė šeimoje, nuskriausti šunį ar sutuoktinį – prarasti protėvių apsaugą, jei akmuo iš apsodo iškristų – nužiūrėjimo, šeimos iširimo požymis, jei sudužtų veidrodis ar laikrodis sustotų be aiškios priežasties – protėvių šauksmas, galima mirtis šeimoje.

Geras ženklas: rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas, jei prieitų draugiškas nematytas šuo ar savas šuo be jokios priežasties be perstojo lotų – esate saugomi mirusių protėvių.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Mirusieji – apsauga, pagalba. Medžiai, gėlės – laimė, meilė, netikėtas turtas. Žvaigždės – sėkmė, skalsa namuose. Valgyti sapne ar matyti vaisius, daržoves – nesėkmės, nuostoliai. Gerti svaigalus – šmeižtas, nepagrįsti kaltinimai. Būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei nukristų ir įsmigtų aštrus daiktas – konfliktai namuose, jei jus užpultų naminiai gyvūnai – apsaugos praradimas, jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų, jei dingtų kur nors vienas batas, jei sugestų spyna, raktas sulūžtų – apsaugos praradimas, gresia nesėkmės, jei namuose kas nors sulūžtų, parketlentė iškristų, tinkas byrėtų – nesantaika šeimoje, galimas net iširimas, nuostoliai, jei dantis nuskiltų – turto praradimas, jei nagas nulūžtų – liga, jei drabužis suplyštų – gresia nelaimė, išlieti pieną antrąją dienos pusę.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų, instrumentų – išspręsite painią problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas, jei vėjo gūsis atvertų langą – naujo gyvenimo pradžia, jei paukščiai tūptų ant jūsų namo stogo ar šalia jūsų, jei užkristų paukščio plunksna – apsauga, gera žinia, rasti batą – sėkminga reikalo pabaiga, išvysti vaivorykštę – taika šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus svarbiems susitarimams, atsakingiems susitikimams, tvarkyti piniginius ir turto reikalus; patartina nešioti tamsiai mėlynų, rudų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Jei pavyktų šeštadienį sutvarkyti svarbų dalykinį reikalą, pasikalbėti (kad ir neoficialioje aplinkoje) su savo šefu, asmeniu, nuo kurio priklauso jūsų karjera, nemažai laimėtumėte. Sekmadienis bus puikus, jei pasikviesite į savo namus senų tikrų draugų: surenkite jiems mažą šventę. Pirmadienis sėkmingas, bus gerų permainų – imkitės svarbių darbų ir nieko reikšminga neatidėkite antradieniui.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį gali pasirodyti, kad pagaliau svajonės ima pildytis! Iš tiesų savaitgalis ir savaitės pradžia – laimingas metas. Beje, likite ištikimi savo senoms nuostatoms ir mylimam žmogui – pagundų užteks. Pirmadienis naudingas susitikimams su svarbiais, įtakingais asmenimis, galinčiais padaryti įtaką jūsų veiklai, kilimui karjeros laiptais.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiomis dienomis labai tiktų įteikti susitaikymo dovaną (arba jas pirkti šventėms) draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams. Verta analizuoti nesutarimų priežastis. Nors šeštadienis gana įtemptas ir prieštaringas, laukia puikus šeštadienio vakaras ir nuostabus sekmadienis. Pirmadienis palankus kelionėms, tvarkyti teisinius reikalus, susitikimams su žmonėmis iš toli. Gauti pasiūlymai bus naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Švęsti, pasirodyti visuomenėje tinkamesnis šeštadienis. Sekmadienį siekite į viską reaguoti optimistiškai (ar bent jau filosofiškai) ir atsispirkite pagundai suirzti, priekabiauti prie artimųjų, t.y. juos mokyti gyvenimo išminties. Pirmadienis tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis naudingas užsiimti buitimi, savo namų gražinimu, interjero tobulinimu – gali šauti puikių kūrybinių idėjų, gali pavykti rasti būtent jūsų namams tinkamą baldą ar kokią nors puošmeną. Sekmadienis geras šeimos susibūrimui. Beje, tai laimingų romantiškų pažinčių diena. Pirmadienis palankus įvairiems susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti, teisinėms problemoms spręsti.

Mergelė (08 23–09 22). Itin džiugus šeštadienis – svarbi problema gali išsispręsti greitai ir palankiai. Pasistenkite sekmadienį būti ne tik atidesni, paslaugesni sutuoktiniui, bet ir atlaidesni. Pirmadienis geras imtis užvilkintų reikalų. Beje, ar ne laikas apsilankyti pas gydytoją? Pagalvokite apie jums reikalingą dietą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį geriausia praleisti namie su artimaisiais bei šeimos draugais. Itin pakiliai jausitės sekmadienį! Tai puiki diena viešnagėms, kelionėms, meilės pasimatymams, kaip ir romantiškoms pažintims, kurios įlies daug džiaugsmo į jūsų gyvenimą. Pirmadienis – sėkmingų avantiūrų metas! Apgalvota rizika pasiteisins.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalio susitikimai, optimistiškos naujienos jus gerai nuteiks. Pasistenkite įgyti jums svarbaus žmogaus pasitikėjimą, užsitikrinti įtakingo asmens paramą. Pirmadienis tinkamas namų, šeimos reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį lydės sėkmė švenčiant, taip pat ką nors perkant arba užmezgant pažintis. Beje, šeštadienis – puiki diena nudžiuginti netikėtu pasiūlymu, kvietimu kur nors apsilankyti artimą, mylimą žmogų. Sekmadienis geras svarbiems pokalbiams šeimoje. Pirmadienį pavyks išspręsti nemažai reikšmingų klausimų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atgaunate pilnatvę, tampate išmintingi ir kilnūs. Pats laikas ieškoti protingos išeities iš keblios šeiminės situacijos, mąstyti apie būsimą veiklą, uždarbį. Ypač sekmadienį, pirmadienį palanku pasikalbėti su įtakingais asmenimis, galinčiais padaryti įtaką jūsų karjerai ar uždarbiui. Pirmadienis palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis iki vėlaus vakaro pasyvus, ramus, kai geriau atsiriboti nuo aplinkinių ir tiesiog pailsėti. Tądien vakare ar sekmadienį netikėtai galite sulaukti išskirtinio dėmesio, nuoširdžios meilės. Beje, savaitgalio pažintys bus naudingos jūsų veiklai, finansinei padėčiai. Nepamirškite, kad šių dienų bendravimo kokybė lems, kaip susiklostys santykiai su vaikais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pirmadienį pakovokite už jums svarbų reikalą, spręskite įgrisusias problemas – viską pavyks įveikti!

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį tiesiog būtina išeiti iš namų, susitikti su senais gerais draugais, papramogauti. Tai puiki diena meilės pasimatymui! Sekmadienį verta atsipalaiduoti nuo visko ir pailsėti visiškoje ramybėje. Pirmadienį labai savęs nevarginkite, nebent reikia sutvarkyti kokį nors konfidencialų reikalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.