Palmiros horoskopas pirmadieniui, sausio 2 d.

Pirmadienis palankus imtis bet kokių jums svarbių reikalų. Diena nuo 11 val. 30 min. itin sėkminga moterims, tiesa, nepersidirbkite – būtent moterims šiandien gali pristigti jėgų. Palanku spręsti socialines problemas, tinka su vadovybe aptarti uždarbio perspektyvas. Po 11 val. 30 min. gautus pasiūlymus priimkite. Dabar verta pradėti naujus darbus, pasirašyti svarbius finansinius susitarimus, pirkti vertingus daiktus, meno kūrinius, papuošalus.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2017, 12:01 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:54 PM

Antroji dienos pusė žada susitikimus su gerais draugais bei įdomiais žmonėmis – bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų pasiūlymų, kurių galima imtis neatidėliotinai.

Antroji dienos pusė puiki romantiškiems pasimatymams, pažintims – jos bus perspektyvios.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį, net jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri – reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė reikaluose, problemos dėl jūsų meilės; jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės; jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys; jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: krituliai saulei šviečiant, vaivorykštė – taika, skalsa namuose; rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilės srityje; prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis ramus, tačiau netinkamas svarbiems reikalams, naujų darbų pradžiai; palankūs žali atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau liūdnų prisiminimų – jie nuves ten pat. Verčiau prisiminkite, kiek džiaugsmo esate patyrę, – tik tai įkvėps! Antroji dienos pusė palanki konfidencialiems susitikimams bei susitarimams (finansiniams). Galimas slaptas meilės nuotykis.

Jautis (04 21–05 20). Pagalba reikaluose gali ateiti per įtakingą asmenį – tiktų po pietų ieškoti tokios pagalbos. Taip pat įsiklausykite, ką jums patars draugė, kolegė ar žmona.

Dvyniai (05 21–06 21). Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Po pietų itin tinkamas laikas apie iškilusius sunkumus pasikalbėti su svarbiu, įtakingu, išmanančiu žmogumi (beje, ne tik darbo, bet ir asmeninius, šeiminius nesklandumus).

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmingas metas, kai į pagalba ateina draugai, įtakingi asmenys. Po pietų verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Tai bus geras metas ir finansinėms sutartims tvirtinti. Diena atneš ne vieną džiugią akimirką įsimylėjusiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Nelengva diena – ne viskas klostysis, kaip norėsis. Vis dėlto po pietų viskas apsivers jūsų naudai. Moterų laukia netikėta laimė.

Mergelė (08 23–09 22). Būtina tolerancija. Labiau įsiklausykite į partnerių pageidavimus bei draugų patarimus – gal nematote ko nors svarbaus, kas giliai palėpta, o jūsų partneriams, sutuoktiniui akivaizdu? Geras laikas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Palankus metas ir romantiškiems pasimatymams. Galite gauti ypatingą pasiūlymą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės to, ko nemėgstate, – kantrybės užteks. Po pietų tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Gera proga pirkti buičiai naudingą daiktą.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite drąsiai rizikuoti, imtis apskaičiuotos avantiūros – tai laimingas metas. Palanki diena laisvųjų bei kūrybinių profesijų atstovams ieškoti naudingo ir įdomaus užsakymo. Vakaras palankus meilės pasimatymams.

Šaulys (11 23–12 21). Vykite nuo savęs blogas mintis, jos vienaip ar kitaip jums pakenks, neigiamai paveiks jūsų ateitį. Nepamirškite: kaip pašauksi, taip atsilieps. Antroji dienos pusė gera vertingiems pirkiniams šeimai. Beje, tai laikas, kai verta apsispręsti dėl gyvenamosios vietos pakeitimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Per trumpą laiką galite rasti išeitį, kurios anksčiu nematėte, išspręsite painią problemą – tad nevenkite pažvelgti į bedugnę. Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti dalykų, kurių nežinojote, kurie nuo jūsų buvo slepiami.

Vandenis (01 20–02 18). Ieškokite naujų uždarbio šaltinių – dabar išvysite tai, ko anksčiau nematėte. Tinkamas laikas sandoriams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, buities problemoms spręsti. Tai puikus laikas įsigyti ką nors gražaus, ilgai svajoto... Meilės viltys pildysis.

Žuvys (02 19–03 20). Diena atneš naujų džiaugsmų ir garantuotų pergalių! Būsite energingi ir sėkmė lydės kad ir kuo užsiimtumėte. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.