Palmira ragina pasisaugoti: po vidurdienio prasidės kritinis metas

Iliuzijų diena – geriau rimtų reikalų netvarkyti. Itin sudėtinga antroji dienos pusė – nuo 12 val. 18 min. prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, siejamas su apgaulėmis, tad mažiau vilkitės, mažiau tikėkitės. Kad ir ką išgirsite, nuspręsite, kad ir kas jums bus pasiūlyta, neduos laukiamų ar žadamų rezultatų. Tad nebūkite lengvatikiai (ypač finansiniuose dalykuose nenorėkite greitos naudos).

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 5:02 PM

Tad šiandien jokių avantiūrų, jokių kompromisų su sąžine. Deja, tik vėliau suprasite, kad per skubėjimą ar godumą, dėl perdėto panikavimo įklimpote. Nepalanku tvirtinti sandorių, sutarčių.

Diena sudėtinga moterims bei moteriškiems kolektyvams – nesivelkite į intrigas.

Netiks pirkti vertingų daiktų, papuošalų, meno kūrinių. Nepalankus metas ir romantiškoms pažintims bei pasimatymams, pramogauti, švęsti.

Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atidesni maisto produktų, vaistų kokybei – galimi apsinuodijimai. Venkite svaigalų, taip pat girtų žmonių. Ši diena itin nepalanki emocingiems asmenims – stenkitės į viską ramiai, optimistiškai reaguoti ir nemėginkite aiškintis santykių su artimaisiais, mylimu žmogumi: galite rimtai susipykti dėl tuščių ambicijų, dėl tariamai nuviltų svajonių.

Į sapnus iš ketvirtadienio į penktadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas ramus poilsis šeimos rate.

Avinas (03 21–04 20). Nepykite, jėga nieko nesiekite – tai padarys dar didesnių nuostolių (ne tik finansinių, bet ir moralinių). Išaugusi traumų, automobilių avarijų, vagysčių tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Stenkitės likti nuošalyje ir būti atidesni šalutiniams dalykams – taip galite išsiaiškinti slaptą nuostolių priežastį, suprasti, kas apsimeta draugu, sąjungininku. Labiau pasaugokite paslaptis, susijusias su jūsų partneriškais santykiais (dalykiniais ir asmeniniais).

Dvyniai (05 21–06 21). Mažiau planuokite, žadėkite – dėl netikėtai pasikeitusių aplinkybių viskas gali sugriūti. Nebūkite patiklūs – galimos išdavystės tiek darbe, tiek namuose. Netikėkite paskalomis, ypač susijusiomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pasikliaukite tik realia savo galia bei patikrinta informacija.

Vėžys (06 22–07 22). Kritiškiau vertinkite tiek dalykinius pasiūlymus, tiek meilės prisipažinimus. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus ir abejoti, nusivilti mylimu asmeniu.

Liūtas (07 23–08 22). Būti nuosekliems, blaiviems šiandien privalu – kitaip galite būti įvelti į pavojingą avantiūrą, per kurią nukentėsite ne tik finansiškai – tai gali būti rimtas smūgis jūsų visuomeninei padėčiai bei savigarbai.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite, mažiau jaudinkitės – esate linkę pernelyg dramatizuoti situaciją. Ne laikas išlieti nuoskaudą – kas nors tuo klastingai pasinaudos (ar tiesiog pasišaipys). Labiau pasaugokite savo ramybę, gerus santykius su artimaisiais bei kolegomis. Ne laikas brangiems pirkiniams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki galo nepasikliaukite partneriais darbe, verta tikrinti bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač susijusią su pinigais arba artimaisiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Sudėtinga diena, tarsi išbandymas. Saugokite sveikatą bei reputaciją. Dėl menkos klaidos, kuri galėjo būti jau seniai padaryta, ir dar ne jūsų, gali sugriūti ilgai puoselėtos viltys. Pasistenkite prisipažinti dėl to, dėl ko jaučiatės kalti, – būtina, kad jūsų sąžinės niekas neslėgtų.

Šaulys (11 23–12 21). Entuziazmas, noras sužavėti, atkreipti į save, savo sumanymus dėmesį gali tapti lemtingos klaidos, nuostolių priežastimi. Prieš ką nors veikdami nepamirškite pagalvoti apie pasekmes. Tačiau gali tekti sumokėti ir už ankstesnes iliuzijas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Rimtų reikalų netvarkykite – atidėkite pirmadieniui. Šiandien nepalanki, sudėtinga diena, kai žlunga planai, tenka nusivilti draugu. Nesivelkite į konfliktus su vadovybe, įvairiais pareigūnais. Jūsų ambicijos bus itin pažeidžiamos.

Vandenis (01 20–02 18). Nenorėkite sužinoti to, ko jums nesakoma, ir nesistenkite atrodyti šaunesni, nei tai leidžia jūsų kišenė, socialinė padėtis – aplinkiniai tai įvertins itin kritiškai, o jūsų pačių lauks naujos problemos. Mažiau piktinkitės, venkite patarinėti, juolab mokyti. Galimi rimti konfliktai su kelių policija, mokesčių inspekcija, taip pat kreditoriais, užsienio partneriais.

Žuvys (02 19–03 20). Gresia priverstinės išlaidos, netikėtos baudos. Kita vertus, ne laikas priimti ir brangias dovanas (ypač pareigūnams bei moterims iš mažai pažįstamų vyrų, juolab užsieniečių) – galite dar brangiau sumokėti. Pavojinga aiškintis santykius sutuoktiniams – išprovokuosite atšalimą, skyrybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.