Ramunės horoskopas 2017-iesiems: tiesiog svajonių metai

Ką tik prasidėję 2017-ieji žada būti puikūs. Kitaip ir būti negali, nes beveik visiems Zodiako ženklams žvaigždės žada įspūdingus ir labai gerus metus. Ar jau spėjote tai pajusti? Jei dar ne, skaitykite astrologės Ramunės horoskopą ir ieškokite laimę žadančių likimo ženklų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2017, 1:28 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:37 PM

Avinas (03 21-04 19)

Į Naujuosius įžengėte ramūs ir visus metus jausitės užtikrinti dėl ateities, o ji numatoma šviesi. 2017-aisiais jūsų kelyje pasitaikys daug progų tobulėti, augti.

Tačiau verčiau nepradėkite savo verslo. Palaukite ir su verslo plėtra.

Jus vilios užsienis – tiek dėl asmeninių kelionių, tiek ir dėl karjeros galimybių. Todėl gali būti, kad šiais metais paliksite savo namus ir išvažiuosite laimės ieškoti svetur. Jei jūsų aplinka ir pasikeis, džiugins tvirti ir darnūs ryšiai su antrąja puse, šeima.

Palankus metas pirkti ar įsirengti naujus namus. 2017-aisiais galėsite daugiau laiko skirti draugams. Aplinkinius žavėsite savo gera nuotaika, todėl jūs visur būsite laukiamas svečias.

Vieniši Avinai 2017-aisiais gali užmegzti romaną.

Jautis (40 20-05 20)

2017-uosius turėtumėte prisiminti ilgai. Jūsų gyvenime ir aplinkui jus vyks daug įdomių dalykų. Ypač sėkmingas bus pavasaris. Jausitės taip, tarsi būtumėte laimėję milijoną.

Tokią savijautą gali sukelti iš tiesų pagerėjusi finansinė padėtis, įvertinimas ir pripažinimas darbe. Jūsų sėkmė gali sukelti kai kurių žmonių pavydą. Nepaisykite kreivų žvilgsnių.

Greitai pasiekti tai, ko trokštate, jums pavyks dar ir todėl, kad 2017 metais būsite kur kas energingesni ir veiklesni nei pernai.

Šie metai bus kupini meilės. Jei dar nesate susisaistę santuokos saitais, tikėtina, kad situacija pasikeis. Šis laikotarpis palankus ir šeimos pagausėjimui.

Atidžiau rinkitės, ką valgote. Nuo to priklausys jūsų sveikata.

Dvyniai (05 21-06 20)

Jūsų laukia lengvi metai. Pokyčių nebus daug ir didelių, tad prisitaikyti prie kasdienybės bus paprasta.

Pasistenkite skirti daugiau laiko sau. Kuo mažiau įtampos bus jūsų gyvenime, tuo būsite sveikesni, energingesni. Iš tikrųjų nuo jūsų emocinės būklės daug priklausys, kaip jums pavyks įgyvendinti darbo projektus.

Beje, 2017-ieji ypač palankus laikas tobulintis. Pradėkite mokytis naujos kalbos, įgyvendinkite savo svajonę išmokti tapyti ar šokti. Nauji iššūkiai jums padės geriau pažinti save ir labiau patikėti savo sugebėjimais.

Visus finansinius sprendimus priimkite tik labai gerai apgalvoję. Dabar metas, kai turėtumėte taupyti.

Jei ieškote antrosios pusės, nesidairykite į draugus. Iš to nieko gero nebus.

Vėžys (06 21-07 22)

Jūsų laukia sėkmingi 2017-ieji. Jums teks priimti svarbius, esminius sprendimus, prisitaikyti prie naujų gyvenimo pokyčių ir pasidžiaugti dideliais laimėjimais.

Tačiau teks sunkiai padirbėti. Nemokamų dovanų nebūna ir jūs šiais metais tai gerai suprasite.

Tačiau viskas, ko tik imsitės, jums turėtų kuo puikiausiai sektis, nes jus lydės sėkmė. Būsite kupini energijos, pasitikėjimo savimi.

Priimti teisingus sprendimus jums padės nuojauta. Ji šiuo laikotarpiu bus labai stipri ir pravers ištisus metus.

Šie metai bus palankūs baigti seniai pradėtus sudėtingus projektus ir imtis naujų, kurie jums leis pasijusti savo vietoje. Tai gali reikšti ir gyvenamosios vietos pakeitimą, ir emocinius įsipareigojimus, ir atrastą dvasinę pusiausvyrą.

Liūtas (07 32-08 22)

2017-aisiais galėsite gyventi tokį gyvenimą, apie kokį seniai svajojote. Atrodo, kad jūsų planams ir siekiams bus lemta išsipildyti. Tačiau kelyje pasitaikys iššūkių, jums teks įdėti nemažai pastangų ir sunkiai padirbėti.

Dar vienas svarbus dalykas, kurio jums prireiks, jei norite, kad pasisektų, – pamirškite puikybę. Net kai turite kuo didžiuotis, neskubėkite tuo girtis. Taip tik galite sukelti aplinkinių pasipiktinimą.

Palankus metas lošti loterijose, investuoti į ilgalaikius projektus. Finansai šiais metais neturėtų kelti rūpesčių.

Santykius su mylimu žmogumi gali temdyti nesusipratimai. Bet kuriuo atveju išlikite pozityvūs. Geras pokštas gali išspręsti ne vieną problemą.

Vieniši Liūtai šiais metais gali sutikti savo antrąją pusę.

Mergelė (08 23-09 22)

Šie metai bus neįtikėtinų galimybių laikas. Nors jūsų gyvenime 2017-aisiais pasitaikys ne viena kliūtis, sugebėsite jas lengvai peržengti ir džiaugtis sėkme.

Galite nusivilti keliais jums artimais žmonėmis. Jūs galbūt net nuspręsite visam laikui su jais nutraukti santykius.

Darbe laukia nemažai pokyčių. Per metus galite pakeisti net kelias darbo pozicijas, o gal net darbo sritis. Pasistenkite būti lankstesni. Nieko nepriimkite tarsi savaime suprantamo. Visus metus būsite kupini energijos, todėl jums bus lengva siekti užsibrėžtų tikslų.

Vis dėlto nesistenkite būti pernelyg tobuli. Neieškokite tobulumo žvelgdami ir į kitus. Taip išvengsite konfliktų.

Mėgaukitės tuo, ką turite, ir nesidairykite į kitų asmeninį gyvenimą, kad galėtumėte palyginti su savuoju.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Jūsų laukia malonūs ir džiaugsmingi metai. Įdomios patirtys, vidinė ramybė ir gražūs santykiai su pačiais mylimiausiais žmonėmis leis jums 2017-uosius vadinti vienais geriausių savo gyvenime.

Šie metai bus ypač sėkmingi kūrybinių profesijų atstovams.

Jūsų artimam žmogui gali prireikti pagalbos. Ištiesdami ranką kitiems jausite pasitenkinimą. Gali būti, kad šiemet įsitrauksite į labdaros organizacijų veiklą.

Venkite skubotų sprendimų, ypač jei jie susiję su finansais ir pinigais. Nors pinigai negali nupirkti laimės, jie labai svarbūs. Todėl su jais elkitės apdairiai.

Jei norite džiaugtis darniais santykiais su antrąja puse, mažiau reikalaukite ir mažiau tikėkitės. Kuo mažiau egoizmo turėsite, tuo labiau galėsite džiaugtis meile.

Skorpionas (10 23-11 21)

Šie metai jums bus kupini įdomių patyrimų ir pasiekimų. Jums pagaliau pavyks užbaigti tuos darbus, kurie jau seniai padėti į tolimiausią lentyną.

Jausmas, kad jums pavyko įgyvendinti tai, ką buvote užsibrėžę, bus be galo malonus.

Kad ir ko imtumėtės, jums turėtų sektis. Būsite kupini energijos, jums nestigs ambicijų ir naivumo, kad viskas įmanoma, kai labai nori. Būsite kompanijos siela, žmones trauks jūsų skleidžiamas gėris ir teigiamos emocijos.

Santykiai su antrąja puse suteiks daug malonių akimirkų.

Tiesa, kartais bus dienų, kai realybė jus privers nusileisti ant žemės ir pamiršti savo svajas bei teigiamą nusiteikimą.

Bendraudami su kolegomis būkite atsargūs ir nepamirškite diplomatijos.

Šaulys (11 22-12 21)

2017 metais jums teks daug ką pergalvoti ir ieškoti naujų būdų, kaip įgyvendinti savo siekius. Pasiruoškite tam, kad gali tekti daug ką paaukoti.

Nenuleiskite rankų susidūrę su pirmąja kliūtimi ar nesėkme. Išlikite pozityviai nusiteikę. Atminkite, kad net ir po juodžiausių dienų pateka saulė.

Prisiminkite, kad bene svarbiausias raktas į sėkmę – tikėti savimi ir likimu. Tuomet jis bus palankus, o pastangų ir darbo vaisiai bus saldūs. Tik būkite kantrūs. Venkite neapgalvotų sprendimų.

Norėdami džiaugtis gera sveikata ir puikia išvaizda, 2017-aisiais venkite saldumynų. Jie kartais gali atrodyti kaip vienintelis būdas praskaidrinti dieną, tačiau vietoj pyragaičio ar šokolado verčiau susiruoškite pabėgioti. Fizinis aktyvumas padės jums atsikratyti įtampos.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Jūsų gyvenime 2017-aisiais laukia daug didelių pokyčių. Jums pavyks tobulėti, augti, tapti sėkmės lydimiems ir pelnyti aplinkinių pagarbą.

Pradėję lėtai metams bėgant įsibėgėsite ir atrodys, kad jums nėra nieko neįmanoma. Tik aiškiai susidėliokite savo prioritetus ir nepraleiskite puikių savo kelyje pasitaikančių progų.

Jūsų galvoje suksis daug idėjų – būkite drąsūs jas įgyvendindami. Nebijokite teirautis kitų nuomonės. Šiais metais galite pradėti verslą, didelė tikimybė, kad pakilsite karjeros laiptais.

Tačiau per gausius darbus nepamirškite ir šeimos bei artimų žmonių. Skirkite jiems daugiau laiko ir dėmesio.

Gali būti, kad 2017-aisiais jūs įsimylėsite. Būtent šis naujas jausmas bus jūsų variklis, skatinantis judėti į priekį.

Vandenis (01 20-02 18)

Laukia įdomūs ir džiaugsmingi 2017-ieji. Gyvenimas bus kupinas pažinčių, įdomių projektų, kelionių. Atrodo, kad jums seksis visose srityse. Asmeniniai santykiai pažengs į kitą lygmenį, galite tikėtis naujų karjeros iššūkių ir pasiekimų.

Atrodo, kad jūsų svajonėms bus lemta išsipildyti. Tačiau neskubėkite, būkite kantrūs, jei reikalai nesiklostys taip greitai, kaip jūs norėtumėte.

Tikėtina, kad šiais metais jums teks apsigyventi kitame mieste ar net šalyje. Būkite atviri naujovėms ir pasiruošę mokytis.

Jūsų gyvenime atsiras ne vienas naujas žmogus, o kai kurie senieji draugai pasitrauks iš jūsų gyvenimo.

Santykiai su antrąja puse bus darnūs. Jei iki šiol dėl kai kurių dalykų abejodavote ar bijodavote, visos baimės išnyks.

Žuvys (02 19-03 20)

Jūsų laukia keistoki metai. Sėkmės periodus temdys maži nesusipratimai. Pastaruosius keis įdomios gyvenimiškos situacijos, iš kurių galėsite daug pasimokyti.

Šiais metais daug jūsų dėmesio pareikalaus namai ir šeimos reikalai.

Emocijos bus sunkiai valdomos. Jums gali sunkiai sektis rasti viduriuką tarp jausmų ir realybės.

Šiemet jus turėtų gelbėti geras humoras ir optimizmas. Galėsite džiaugtis gera sveikata ir gebėjimu protingai panaudoti savo energiją.

2017-aisiais bus nemažai pokyčių, kurie teigiamai paveiks jūsų gyvenimą. Darbe džiaugsitės gera atmosfera ir puikiais įvertinimais.

Šiais metais laukia ne viena kelionė. Būkite atidūs tvarkydami piniginius reikalus. Venkite neapgalvotų pirkinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.