Ramunės horoskopas vasario mėnesiui: tai svajonių pildymosi metas

Vasario mėnuo bus tas laikas, kuomet vos spėjus panorėti pildosi svajonės. Puikiai seksis ir darbuose, ir meilės fronte. Ką žvaigždės žada jūsų Zodiako ženklui, sužinosite perskaitę astrologės Ramunės horoskopą vasario mėnesiui.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2017, 10:07 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 1:26 AM

Avinas (03 21–04 19)

Ambicijos ir tikslai – jų jums tikrai netrūksta. Keliate sau pačius aukščiausius tikslus ir būtent dėl jų jums vasario mėnesį teks daugiausia sukti galvą. Tačiau iš tikrųjų viskas yra daug paprasčiau, nei jums atrodo.

Ko nors labai trokštate? Pirmiausia neįsileiskite į savo galvą minčių, esą to neįmanoma pasiekti. Netrypčiokite vietoje, drąsiai eikite ir pasiimkite tai, ko siekiate, o gavę nesustokite vietoje.

Visuomet judėkite pirmyn, neužmikite ant laurų. Ypač palanki bus antra mėnesio savaitė. Tomis dienomis viskas eisis tarsi iš pypkės. Gyvenimas atrodys gražus ir laimingas.

Mėnesio pabaigoje jūsų gali laukti nemenki pokyčiai profesiniame gyvenime. Paskutinės mėnesio dienos tinkamos sužadėtuvėms, vestuvėms.

Jautis (04 20–05 20)

Vasario mėnesį jūsų laukia nemažai iššūkių. Tai bus gera proga įrodyti, ko esate verti. Svarbiausia patarimas – nepriimkite kritikos asmeniškai ir neįsitraukite į nervų karo žaidimus su pavydžiais ir piktais kolegomis.

Išlikite profesionalūs ir etiški. Neatidėliokite tų darbų, kurie jums ne prie širdies. Jie tik kaupsis ir neleis atsipalaiduoti. Kad ir kiek darbų turėtumėte, raskite laiko atsikvėpti ir pabėgti nuo rutinos.

Kasdien nors pusvalandį skirkite tik sau ir savo pomėgiams. Dažniau susitikite su draugais puodelio arbatos ar vakarienės.

Bendraudami ne tik pasisemsite geros nuotaikos, bet ir gerų idėjų savo ateities planams ir pagaliau gausite patarimų, kaip lengviau susidoroti su jus užgriuvusiais darbais ir uždaviniais.

Dvyniai (05 21–06 20)

Šis laikotarpis turėtų būti tikrai palankus ir sėkmingas. Atrodys, kad jums tereikia panorėti, o noras – jau įgyvendintas. Tad svajokite daug ir drąsiai. Visą mėnesį būsite itin aštraus proto, įžvalgūs, o priimdami sprendimus galėsite kliautis nuojauta.

Jūsų kolegos trins iš džiaugsmo rankas turėdami jus savo komandoje, o konkurentai kurs planus, kaip galėtų jus perpirkti. Visus pasiūlymus priimkite kritiškai ir neskubėkite sakyti nei „taip“, nei „ne“.

Jei esate vieniši, galite tikėtis, kad vasario mėnesį sutiksite savo svajonių partnerį.

Įdomiausia, kad, nepaisant jūsų apdairumo ir išminties, galite nepastebėti jums siunčiamų romantiškų signalų. Užsimezgę ryšiai bus tvirti ir ilgalaikiai.

Vėžys (06 21–07 22)

Vasario mėnesį turėsite iš peties paplušėti. Bet darbas – jūsų gyvenimas ir aistra, todėl dėl pailgėjusių viršvalandžių nesiskųsite.

Turėkite omenyje, kad šiuo laikotarpiu labiau nei savimi turėsite kliautis kitais.

Jūsų asmeninis žavesys ar iniciatyva vasario mėnesį neturės daug įtakos jūsų sėkmei.

Jei pastaruoju metu turėjote sveikatos problemų, vasario mėnesį jos turėtų išsispręsti.

Dabar tinkamas metas pradėti laikytis sveikos gyvensenos principų.

Šis laikas idealus atsikratyti visko, ko jums nebereikia.

Mėnesio pabaigoje tikėtina kelionė į užsienį. Tai bus puiki proga pailsėti ir atgauti jėgas.

Liūtas (07 23–08 22)

Tai laikas, kurį turėtumėte skirti visiems nebaigtiems darbams atlikti.

Jeigu negalite su jais susidoroti vieni, kreipkitės pagalbos į savo kolegas, artimuosius.

Dėl to savo karūnos tikrai neprarasite, atvirkščiai – pelnysite kitų pagarbą už atvirumą, nuoširdumą ir lankstumą. Jūsų ambicijos augs kiekvieną dieną.

Ir iš tikrųjų artėja laikas, kai galėsite įgyvendinti savo didžiausias profesines svajones.

Jei ieškote darbo, vasarį jums turėtų pasisekti.

Paskutinį žiemos mėnesį sulauksite kvietimų į įvairius renginius.

Būtent jų metu mėnesio pabaigoje galite sutikti žmogų, kuris užkariaus jūsų širdį.

Tai bus meilė iš pirmo žvilgsnio.

Mergelė (08 23–09 22)

Tai bus tikras meilės mėnuo. Būsite nusiteikę ypač romantiškai – ieškosite tikros ir prasmingos meilės. Dėl mylimo žmogaus būsite pasiryžę bet kam. Atrodo, kad jūs idealizuosite ir savo antrąją pusę, ir meilę apskritai.

Beje, vasaris – labai palankus mėnuo vedyboms.

Šį mėnesį nestigs įdomių susitikimų, renginių, veiklos. Vienišos Mergelės vos spės lakstyti į pasimatymus ir niekaip negalės apsispręsti, kuris žmogus yra vertas jų dėmesio ir meilės. Tiesa, mėnesio pabaigoje šis klausimas turėtų išsispręsti.

Padidėjusios įplaukos jums leis džiaugtis stabilia finansine gerove. Priimdami su pinigais susijusius sprendimus galite kliautis savo nuojauta – jūs tarsi užuosite sėkmingus sandorius.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūs visuomet esate labai kūrybingi, tačiau vasario mėnesį jūsų talentai ir gebėjimai atsiskleis dar geriau. Šis laikotarpis bus ypač sėkmingas visiems kūrybinių profesijų atstovams.

Jei ieškote darbo, galite būti įsitikinę, kad jums pasiseks rasti tokį, apie kokį ir svajojote.

Jūs džiaugsitės gyvenimu ir visais jo teikiamais malonumais. Tiesa, reikalai meilės sferoje gali kelti šiokios tokios įtampos.

Gali būti momentų, kai pasijusite atsidūrę kryžkelėje, kam skirti pirmenybę – antrajai pusei ar savo pomėgiams ir poreikiams?

Tam tikras įvykis gali jus paskatinti prisidėti prie kitų gerovės. Galite įsitraukti į labdaros projektus, visuomenines organizacijas.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jūsų laukia malonus ir sėkmingas laikotarpis. Šį mėnesį būsite linkę eksperimentuoti su savo išvaizda ir įprastu kasdieniu režimu.

Būsite smalsūs naujovėms ir sieksite išsiskirti iš minios. Vasarį netrūks linksmybių – susitikimų, vakarėlių, draugų susibūrimų. Net jus pačius stebins jūsų gebėjimas džiaugtis ir mažais gyvenimo malonumais.

Jūsų skleidžiama gera nuotaika žavės aplinkinius. Tikėtina, kad sulauksite daugiau nei įprastai priešingos lyties atstovų dėmesio. Gali būti, kad flirtas su vienu jų gali išaugti į kai ką daugiau.

Mėnesio pabaigoje būkite atidesni savo sveikatai, stenkitės rasti darbo ir poilsio pusiausvyrą. Paskutinį žiemos mėnesį būsite linkę labiau pervargti, gali stigti energijos.

Šaulys(11 22–12 21)

Vasaris jums žada būti labai palankus. Džiugins itin puikūs santykiai su šeimos nariais.

Jūsų arba jūsų antrosios pusės padidėjusios pajamos gerokai prisidės prie šeimos gerovės.

Artimiausiu metu jūsų namuose tikėtina didelė šventė, galbūt ir dėl to gera nuotaika tvyros visą šį laikotarpį.

Šį mėnesį verčiau atsisakyti ilgesnių išvykų ar kelionių – nežinia, ar jos bus sėkmingos.

Užtat dabar palankus metas pradėti studijuoti, kelti savo profesinį meistriškumą. Galite netgi sulaukti pasiūlymo išvykti į kursus užsienyje.

Darbe pasistenkite laikytis atokiai nuo politinių žaidimų. Tiesiog dirbkite savo darbą ir nesikiškite ten, kur jums nepriklauso.

Ožiaragis(12 22–01 19)

Paskutinis žiemos mėnuo nebus itin džiuginantis ir sėkmingas.

Staiga užklupusi liga, pavyzdžiui, peršalimas ar uždegimas, gali pristabdyti jūsų veiklą.

Kurį laiką jums gali tekti pamiršti savo darbo užduotis ar projektus ir pasirūpinti gera savijauta.

Šį mėnesį jums gali tekti nemažai keliauti, tačiau kažin ar tos komandiruotės bus vaisingos. Atrodo, kad jos tebus laiko švaistymas.

Venkite itin rizikingų sprendimų – kažin ar jie pasiteisins. Išlikite šaltakraujiški, neleiskite emocijoms užvaldyti jūsų proto.

Bene svarbiausias šio mėnesio patarimas jums – būkite kantrūs ir laikykitės atokiai nuo tų, kurie bandys sukelti konfliktus.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenate tam, kad kasdien patirtumėte malonumą.

Nuo pat šių metų pradžios jums tai svarbiausia. O progų džiaugtis gyvenimu bus tikrai daug.

Nuostabu ir tai, kad dabar galėsite visa tai sau leisti.

Finansinė situacija bus stabiliai gera. Pasitaikys puikių progų ją dar labiau pagerinti.

Jums nestigs pasitikėjimo savimi ir jėgos, kad galėtumėte pakeisti esamas aplinkybes jums palankia tėkme.

Rodos, visi aplinkui šoks pagal jūsų dūdelę.

Viskas, ko jums dabar reikia, – išlikti savimi.

Kad ir ko imtumėtės, sulauksite visapusiškos savo antrosios pusės, draugų ir šeimos narių paramos.

Žuvys(02 19–03 20)

Jeigu pastaruoju metu jums galvos skausmą kėlė šeiminės problemos ir reikalai namuose, dabar pagaliau galėsite atsikvėpti.

Vasario mėnesį galėsite savo energiją ir dėmesį sutelkti į darbus.

Imkite iniciatyvą į savo rankas. Būkite drąsūs priimdami sprendimus, kurie jums padės pasiekti profesinių tikslų ir asmeninės laimės. Patikėkite, visa tai priklauso tik nuo jūsų pačių.

Mažiau taikykitės prie kitų. Eikite tuo keliu, kuriuo, jūsų nuomone, galėsite pasiekti tai, apie ką svajojate.

Verčiau tegul visi kiti derinasi prie jūsų tempo ir krypties.

Santykiai su antrąja puse bus darnūs, ramūs, pastovūs. Jeigu jos neturite, tikėtina, kad šį mėnesį užmegsite pažintį su nauju žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.