Ramunės horoskopas kovui: laukia labai džiugus mėnuo

Pavasaris gamtos cikle reiškia naują pradžią. Ar taip bus ir gyvenime? Astrologė Ramunė žada, kad kovas pateiks daug džiugių staigmenų. Tai turėtų būti išties labai sėkmingas mėnuo.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2017, 10:18 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 8:21 PM

Avinas (03 21–04 19)

Pavasario pradžia turėtų būti maloni ir sėkminga.

Jums bus suteikta antra galimybė tinkamai užbaigti tam tikrus darbus, projektus ar santykius.

Pasinaudokite šia labai retai pasitaikančia proga ištaisyti praeities klaidas ir aukštai iškelta galva žingsniuokite pirmyn.

Tačiau šiuo laikotarpiu reikėtų vengti priimti svarbius sprendimus, ypač jei jie susiję su finansais ar karjera.

Tai laikas, kai vertėtų surinkti kiek įmanoma daugiau informacijos. Tuomet jau kitą mėnesį galėsite priimti protingą, pasvertą sprendimą.

Šį mėnesį jums galvos skausmą gali kelti net ne vienas, o keli technikos gedimai, pavyzdžiui, kompiuterio ar automobilio. Būkite itin atsargūs kelyje.

Jautis (04 20–05 20)

Protingai panaudokite visą savo turimą laiką.

Aiškiai susidėliokite prioritetus, nes visko padaryti tikrai nesugebėsite, net jei dirbsite dieną naktį.

Šiomis dienomis gali pasitaikyti gera proga pakeisti savo poziciją darbe ar gal net darbo vietą.

Gali būti, kad tokia proga jums jau buvo pasitaikiusi anksčiau, bet pirmą kartą nesugebėjote ja tinkamai pasinaudoti. Nepadarykite šios klaidos ir šį kartą.

Meilės fronte norėsis ko nors nauja, įdomaus. Jeigu esate įsipareigoję ir turite nuolatinį partnerį, paįvairinkite savo poros kasdienybę romantiškomis akimirkomis.

Jeigu esate vieniši, šis laikas bus idealus ieškojimams, kurie padės jums nuspręsti, ko iš tiesų trokštate.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pirmasis pavasario mėnuo turėtų būti sėkmingas ir asmeninių santykių, ir profesinėje srityse, ypač jei esate kūrybinių profesijų atstovas.

Svarbiausias patarimas – nesilaikykite įsikibę savo idėjų ir nuomonės. Būkite drąsūs priimdami kompromisus.

Visose situacijose pasistenkite išlikti diplomatiški.

Jeigu trokštate užsidirbti daugiau, dabar pats laikas ieškoti būdų, kaip tai padaryti.

Mąstykite, svarstykite ir ilgai neatidėliodami imkitės konkrečių žingsnių.

Mėnesio pabaigoje galite visiškai netikėtai susipažinti su žmogumi, kuris gali apversti jūsų gyvenimą aukštyn kojomis. Tikėtina, kad į gera.

Kovo mėnesį jūsų greičiausiai laukia kelionė į egzotiškus kraštus.

Vėžys (06 21–07 22)

Paskutinis žiemos mėnuo nebuvo pats lengviausias jūsų gyvenimo laikotarpis, tačiau su pirmaisiais saulės spinduliais nuotaika pagerės, gyvenimas vėl atrodys šviesesnis ir gražesnis.

Pagaliau matysite šviesą tunelio gale ir patikėsite, kad jūsų pasirinktas kelias yra teisingas.

Kovo mėnesį pasitaikys net kelios progos švęsti – tai gali būti vakarėlis darbe ar bičiulių gimtadienis. Tikėtina, kad vienos tokios šventės metu jums į akį kris įdomus žmogus.

Iš visų jėgų stengsitės atkreipti jo dėmesį į save ir jums tai gali pavykti.

Labiausiai aplinkinius žavės jūsų gebėjimas išklausyti ir užjausti.

Šiais laikais, kai visi skuba ir visą dėmesį yra sutelkę tik į save, tai yra didžiulė vertybė.

Liūtas (07 23–08 22)

Labai aiškiai žinosite, ko norite iš savęs ir kitų. Jei dar sugebėsite visa tai teisingai garsiai išreikšti, tikėtina, kad nusivylimų kitais bus kur kas mažiau nei per pastaruosius kelis mėnesius.

Darbe galite labiau pajusti konkurencinę kovą. Protingiausia būtų laikytis atokiau, tačiau šis patarimas – ne jūsų būdui. Tad jei kovojate, darykite tai apdairiai. Nepamirškite, kad flirtas – taip pat geras ginklas, o jį valdyti jūs tikrai mokate.

Mėnesio pabaigoje galite sulaukti prabangios dovanos, taip pat galite tikėtis, kad pagerės jūsų finansinė padėtis.

Paskutinėmis kovo dienomis į jūsų gyvenimą gali sugrįžti buvusi meilė. Šis netikėtas sugrįžimas gali sujaukti jūsų dabartinius santykius, ypač jei jie nėra tvirti ir stabilūs.

Mergelė (08 23–09 22)

Pavasario pradžioje laukia net keletas svarbių pokyčių. Jums gali kilti poreikis pabėgti nuo kasdienybės, imtis ko nors drąsaus ir visiškai netikėto.

Gali būti, kad pasiduosite savo impulsams ir rizikuosite viskuo, ką taip ilgai ir sunkiai kūrėte. Dėl to, be abejo, nukentės jūsų asmeniniai santykiai – tiek su antrąja puse, tiek su draugais.

Atminkite, kad susirasti naujų draugų – lengva, tačiau susigrąžinti senus gali būti sudėtinga. Todėl net jeigu jus šiuo metu erzins kai kurie bičiulių poelgiai, būkite kantrūs.

Bet mes paprastai pradedame vertinti žmones tik tuomet, kai juos prarandame. Nepadarykite šios klaidos.

Skirkite kovo mėnesį savišvietai: lankykitės muziejuose, parodose, koncertuose.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Pavasario pradžia – tai nemažai teigiamų emocijų ir malonių įvykių. Šiuo laikotarpiu turėtų išaugti jūsų pasitikėjimas savimi, išmoksite džiaugtis ir didžiuotis savo pasiekimais.

Kovo mėnesį klausykite savo širdies balso – galite visą dėmesį sutelkti į savo darbus ir profesinius siekius, jeigu to norite.

Jeigu šiuo metu jums atrodo svarbu daugiau laiko skirti namams ir artimiesiems, taip ir darykite.

Tiesa, būsite linkę perdėtai stengtis dėl to, kas jums teikia arba turėtų teikti džiaugsmą.

Neužsikraukite šios naštos ir per daug iš savęs nereikalaukite. Tiesiog mėgaukitės darydami tai, kas jums šiuo metu atrodo svarbiausia. Nesistenkite visko padaryti vienu metu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pirmasis pavasario mėnuo suteiks jums net keletą gerų progų. Nesvarbu, ką pasirinksite, galite neabejoti, kad nesigailėsite – rezultatai bus puikūs.

Darbe jums lengvai seksis pasiekti užsibrėžtų tikslų. Labai gerai žinosite savo siekius, todėl nesiblaškysite ir dirbsite efektyviai.

Tiesa, antroje mėnesio pusėje jums gali pradėti kirbėti mintis apie naujus karjeros iššūkius. Galbūt net pradėsite dairytis naujos darbo vietos.

Kol rasite tai, kas jums atrodys tinkama, leiskite sau pasimėgauti mėgstama veikla – sportu, kelionėmis, susitikimais su draugais.

Šis mėnuo palankus ir meilės nuotykiams. Jeigu ieškote antrosios pusės, tikėtina, kad ją sutiksite antroje kovo pusėje.

Šaulys (11 22–12 21)

Jums gali tekti pasitelkti diplomatinius ir derybinius gebėjimus. Numatoma ne viena įtempta diskusija, kurios metu bus svarbu neprarasti blaivaus proto.

Jums gali tekti sutikti su kai kuriais kompromisais dėl pasikeitusių darbo sąlygų ar finansinių įsipareigojimų. Neprisiimkite ir nežadėkite to, ko negalėsite įgyvendinti.

Priimdami svarbius sprendimus ar vertindami žmones galite kliautis savo pirminiu įspūdžiu ar nuojauta. Neleiskite niekam kitam nuspręsti už jus.

Paskutinėmis kovo dienomis jus gali kamuoti gana didelis nuovargis. Bus sunku prisiversti imtis net ir svarbiausių neatidėliotinų darbų.

Entuziazmo galite semtis iš veiklių bičiulių, aktyvios sportinės veiklos, atgimstančios gamtos.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Visą kovą būsite kupini energijos. Ji trykš į visas puses ir gal net šiek tiek per daug. Bent jau taip gali atrodyti aplinkiniams. Trokšite visam pasauliui įrodyti, ko esate verti, kiek daug sugebate.

Šis laikas palankus tolimesniems planams ir strategijoms kurti. Panaudokite dalį savo energijos šiems reikalams.

Vėliau džiaugsitės, kad buvote tokie apdairūs, dalį aplinkybių numatėte iš anksto ir joms pasiruošėte.

Šiuo laikotarpiu jūs galite užmegzti slaptą meilės romaną. Kažin ar jus sustabdys ankstesni įsipareigojimai kitam žmogui. Pasiteisinsite tuo, kad gyvenate tik kartą ir neaišku, ar vėliau dar pasitaikys panaši proga.

Tačiau pasistenkite nepamesti galvos ir neskubėkite imtis tų veiksmų, kurių vėliau tikrai gailėsitės.

Vandenis (01 20–02 18)

Pastaruoju metu jums atrodė, kad jūsų svajonės neįgyvendinamos, o tikslai nepasiekiami. Gali būti, kad dirbote sunkiai ir daug netikėdami, kad vieną dieną jums pasiseks.

Jūsų apatija ir nusivylimas savimi gąsdino jūsų artimuosius. Laimė, pavasaris – tas laikas, kai visa tai turėtų pasikeisti. Jūs vėl turėtumėte patikėti savimi, įgyti daugiau energijos ir entuziazmo.

Pagaliau šiuo laikotarpiu jūs aiškiai turėtumėte nuspręsti, kur link norite eiti ir ko siekti. Jūsų užsidegimas žavės aplinkinius, todėl nenustebkite, jeigu padaugės norinčiųjų su jumis susipažinti ir pabendrauti.

Nors akimirkai pamirškite savo rūpesčius ir džiaukitės šylančiais orais ir gerėjančiais santykiais tiek su savimi, tiek su aplinkiniais.

Žuvys (02 19–03 20)

Kovas jums – meilės mėnuo. Tai laikas, kai galėsite žengti ir tvirtą žingsnį darnesnių santykių link.

Dabar labai palankus metas sužadėtuvėms, vedyboms. Tinkamas laikas ir šeimos pagausėjimui.

Antrosios pusės neturinčios Žuvys šį mėnesį taip pat galės džiaugsmingai visam pasauliui pranešti apie savo pasikeitusį statusą – iš vienišiaus į įsipareigojusį. Meilė tvyros ore kone tiesiogine to žodžio prasme.

Būsite pasiruošę naujiems iššūkiams ir profesiniame fronte. Ieškosite naujos vietos, kur galėtumėte save geriau realizuoti, ir tikėtina, kad jums dar šį mėnesį paieškos atsipirks.

Jums bus lengva įtikinti kitus savo teisumu, parduoti savo idėjas. Be abejo, prie to gerokai prisidės jūsų žavesys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.