Palmira: savaitgalis – proga atitaisyti įvykusius nesusipratimus

Savaitgalis palankesnis nei praėjęs Saulės užtemimo savaitgalis, ir tai bus proga atitaisyti įvykusius nesusipratimus – būkite atviri ir dosnūs. Ypač šeštadienį daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais, būkite jiems švelnesni, atidesni, ir jūsų santykiai taps šiltesni, jautresni.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 3:55 PM

Susitikimams, išvykoms palankesnis sekmadienis. Šiomis dienomis tiktų prisiminti pamirštus senus draugus ir skolas – teikite dovanas, grąžinkite pinigus. Reikalas tas, kad negrąžinta skola virs ilgalaike besidauginančia problema.

Šeštadienį svarbu vengti ginčų, konfliktų, ypač su artimaisiais. Kitaip kalbant, bus naudinga neprarasti kantrybės, stengtis pagelbėti, o ne ko nors reikalauti iš kitų. Venkite prisiminti senas nuoskaudas – pajudinus vieną išplauks ir daugiau ne itin smagių paslapčių ir ilgam apkartins jūsų bendrą gyvenimą. Ne visada gerai viską žinoti (ypač jei norite ilgai būti jauni: „Daug žinosi, greit pasensi“, ar ne tiesa?).

Sekmadienis itin geras svarbiems susitikimams – klosite gerų santykių, patikimų ryšių pamatus ir bendraudami su artimaisiais, ir su veiklos partneriais. Neoficialioje aplinkoje verta spręsti jūsų darbo klausimus.

Sekmadienį itin svarbu būti nuoširdesniems, atidesniems bendraujant su vyresnio amžiaus asmenimis.

Pirmadienis iki 11 val. 20 min. palankus aktyviai veiklai, vėliau prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių – būtinas didelis atidumas su pinigais (ypač jei su jais dirbate tiesiogiai) bei dokumentais.

Šeštadienį Venera nustos judėti tiesiai, sustos ir pajudės atgal Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis retrogradinis judėjimas truks iki balandžio 15 d. Venera juda atatupsta retai, tik kas pusantrų metų, tad kai ima judėti atatupsta, sukelia daugiau stresų nei kitos planetos, judėdamos atgal. Kai Venera juda atatupsta, netinka imtis naujų finansinių projektų, pradėti naujo verslo. Nepatartina ir pinigų investuoti, jei norima, kad jei greitai sugrįžtų. Meilės srityje – irgi savotiško atoslūgio, poilsio periodas. Manoma, kad tuo metu galima sutikti žmogų, kuris buvo mylėtas ankstesnėse reinkarnacijose. Kita vertus, būtent tuo metu atsinaujina seni, nutrūkę meilės ryšiai. Jei dabar užsimegs naujas meilės jausmas, jis susijęs su karminiu skolų gražinimu. Beje, šiuo metu reikia prisiminti savas skolas ir jas grąžinti. Netgi tuomet, jei nesate skolingi. Gerai duoti, o ne imti. Palanku užsiimti labdara.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs, nebent buvo apsiniaukusi naktis – tuomet jie pildysis labai greitai. Reikšmės – tradicinės.

Bloga ženklas: nuskriausti šunį, nagą nusilaužti, jei dantis nuskiltų, akmuo iš žiedo iškristų; juoda, morkinė, geltona, išlieti pieną.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų svetimas šuo, pašerti benamį šunį, jei šalia jūsų paukščiai tūptų; žalia.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, medžius, gėles. Blogai – vaisius, daržoves, ką nors valgyti ar valgį ruošti, gerti svaigalus, būti nuogam.

Blogas ženklas: jei įsmigtų krintantis peilis – konfliktai; nerasti vieno bato, jei batas suplyštų – nesėkmė; jei namuose kas nors lūžtų, tinkas byrėtų – nesantaika šeimoje; jei durys neatsirakintų, nagas nulūžtų; šviesūs atspalviai, išlieti pieną.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – išspręsite painią, slegiančią situaciją; netyčia įsipjauti, susižeisti – sunkus, bet reikalingas išsiskyrimas; jei paukščiai šalia jūsų tūptų, paukščio plunksna užkristų – apsauga; tamsiai raudona, ryškiai geltona.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama kova, tačiau pergalinga.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos; susižeisti iki kraujo – apsaugos praradimas; jei tarakonai iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje; įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų, šukos sulūžtų, daug plaukų šukuojantis išsipeštų, jei plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigus, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas naujų darbų pradžiai, painus ir apgaulingas iki pietų, svarbesnius reikalus planuokite antrai dienos pusei; palankios šviesios, neryškios spalvos, ypač sidabrinė, rausva perlamutrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Būsite energini, pasitikintys savimi. Laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali atsinaujinti ir senas romanas. Būkite jautresni, atidesni savo broliui, seseriai – jums pavyks gražiuoju išspręsti seną konfliktą. Pirmadienis iki pietų palankus skubiems reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20). Artimieji gali pakeisti jūsų planus reikalaudami įvykdyti anksčiau duotus įsipareigojimus. Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir jūsų ketinimai skiriasi. Pirmadienis iki pietų tinkamas spręsti finansines problemas. Vėliau jokių pažadų ir įsipareigojimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Jums atrodys, kad mąstote protingai ir teisingai planuojate savo bei šeimos ateitį, vis dėlto nepriiminėkite jokių lemtingų asmeninių sprendimų (ypač dėl meilės, santuokos, būsimų vaikų). Būkite atidūs, kad neužgožtumėte bendraudami sutuoktinio, taip pat bičiulių. Pirmadienis iki pietų palankus, vėliau apgaulingas bei nuostolingas laikas.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau pasikliaukite intuicija: jūsų nuojauta teisinga, tad spręskite problemas su mylimu žmogumi, vaikais – jūsų santykiai gali pakrypti visai kita linkme (geresne). Pirmadienis netinkamas jokiai aktyviai veiklai, svarbiems susitikimams, reikšmingiems sprendimams priimti.

Liūtas (07 23–08 22). Dar ne laikas priimti atsakingą sprendimą dėl asmeninio gyvenimo. Tiesa, tai gera proga žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote dėl savo sveikatos, pvz., atsisakyti žalingo įpročio. Beje, kreipkitės į draugus, jei aiškinsitės meilės ar santuokinius ryšius, – jie padės susitaikyti. Pirmadienis iki pietų palankus tvarkyti reikalus, susijusius su transportu ir vairavimu.

Mergelė (08 23–09 22). Neįsitempkite: nepamirškite, jog savaitgalis skirtas poilsiui, o ne veiklai ar problemoms spręsti. Tiesa, galimi naudingi jūsų veiklai susitikimai, tad neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar kitokius susitikimus. Pirmadienis iki pietų tinkamas atsakingam pokalbiui su vadovybe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite pajusti netikėtą palengvėjimą, tiesa, jis bus trumpalaikis – tikroms permainoms reikia daugiau laiko. Puikios dienos įvairiems susitikimams, pasimatymams, tik būkite atidesni kito nuomonei, pagarbesni etiketo reikalavimams ir nepraraskite saiko juokaudami. Savaitgalis palankus romantiškai išvykai su šeima. Pirmadienis iki pietų palankus susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Skorpionas (10 24–11 22). Nė nepajusite, kaip pradėsite flirtuoti ir net užmegsite naują romaną (ar netyčia seną atgaivinsite). Deja, nėra garantijų, kad rizikingi šio savaitgalio nuotykiai baigsis linksmai, – jau pirmadienį tai atsirūgs. Pirmadienis iki pietų palankus spręsti skolų problemas, tvarkyti draudimo reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Skirsite daugiau nuoširdaus dėmesio savo porai. Pasistenkite išgirsti ir tai, ko jums nepasakė. Jei tektų dalyvauti talkose pas draugus, visuomeniniuose renginiuose, elkitės kukliau, paprasčiau. Pirmadienis iki pietų tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesistenkite nudirbti visų darbų – pervargsite, tapsite neramūs, priekabūs. O būtent šį savaitgalį negalima pyktis su artimaisiais, mylimu žmogumi – tai atleidimo, susitaikymo dienos. Daugiau dėmesio skirkite susikaupusiai įtampai pašalinti, nervams nuraminti, sveikatai stiprinti. Pirmadienis iki pietų palankus imtis susikaupusių, atidėtų darbų – neatidėkite jų kitoms dienoms.

Vandenis (01 20–02 18). Nuostabių pavasario džiaugsmų metas: būsite romantiškai nusiteikę, trauksite aplinkinių dėmesį. Vis dėlto geriau vengti gerbėjų dėmesio – šiuo metų užsimezgę romantiški santykiai bus sudėtingi, taps nesibaigiančių problemų šaltiniu. Vaikai gali pasinaudoti jūsų smagia nuotaika ir dosnumu. Pirmadienis iki pietų sėkmingas, vėliau būkite atsargesni tvarkydami finansinius reikalus ir venkite išlaidauti.

Žuvys (02 19–03 20). Geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais savo namuose. Kita vertus, galimos ir netikėtoms problemos šeimoje dėl nelauktai paaiškėjusių jūsų paslapčių. Bet tik jūs vieni būsite pajėgūs jas išspręsti. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi, nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ir mylimo žmogaus pražangų. Pirmadienį geriau nesiimti atsakingų reikalų tvarkymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.