Palmira: popiet – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių

Pirmadienis iki 11 val. 20 min. palankesnis – tai tinkamas laikas aktyviai veiklai, vėliau prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, tad būtinas didelis atidumas dirbant su pinigais bei dokumentais. Būkite ypač atidūs, jei dirbate su pinigais tiesiogiai.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-06 04:30, atnaujinta 2017-04-08 13:41

Pirma dienos pusė daug kuo naudinga, mat būsime energingi, ryžtingi, drąsūs, atkaklūs ir sugebėsime įveikti kliūtis, atlikti tai, kam vis nesiryžote, kam trūko valios, motyvacijos. Per trumą laiką spėsite atlikti daug ir gerai. Šis laikas itin palankus asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, taip pat sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai.

Deja, antra dienos pusė – iliuzijų metas, jis bus komplikuotas išsiblaškiusiems, skubantiems bei patikliems žmonėms. Daugės painiavos – pasisaugokite apgaulių, sukčiavimų. Į gautas naujienas reaguokite atsargiai: sensacija gali būti išgalvota.

Vakare išaugs vagysčių bei apsinuodijimų svaigalais, narkotikais, vaistais tikimybė. Galima nukentėti per apsvaigusius žmones. Galimi netikėti galvos skausmai. Vakaras nepalankus švęsti, svaigalams vartoti.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama kova, tačiau pergalinga.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos; susižeisti iki kraujo – apsaugos praradimas; jei tarakonai iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje; įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų namuose be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigus, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas naujų darbų pradžiai, painus bei apgaulingas iki pietų, svarbesnius reikalus planuokite antrai dienos pusei; palankios šviesios, neryškios spalvos – ypač sidabrinė, rausva perlamutrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Rytmečio naujienos, susitikimai bus naudingi, padės išvengti galimų nemalonumų, tad būkite atidūs draugo įspėjimams, patarimams. Antrą dienos pusę būkite atsargesni vairuodami ir labiau pasaugokite savo turtą, namus.

Jautis (04 21–05 20). Rytmetį tinka tvarkyti svarbius finansinius, verslo reikalus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių, taip pat rėmėjų, investuotojų. Tačiau antra dienos pusė sudėtinga: dėl neapdairumo, skubotumo galite patirti nuostolių. Mažiau tikėkite kitų pažadais, nereaguokite į reklamos žavesį – galite likti apgauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Kas per daug, tas nesveika: jei laikysitės aukso vidurio, problemų nepatirsite. Vis dėlto rytmetys neblogas, reikalui esant, rizikuokite – pasiseks! Antrą dienos pusę, atvirkščiai, reikia būti santūresniems, atsargesniems. Nereikėtų šeimos nariams, ypač sutuoktiniui, įrodinėti savo nuomonės – nebūsite suprasti. Vakare venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu, nesureikšminkite to, kas yra gyvenimo smulkmenos.

Vėžys (06 22–07 22). Nieko rimto nespręskite, nesiimkite. Tiesa, ryte savaime gali išsispręsti painus klausimas. Būkite atidesni išgirstiems dalykams, net užuominoms – suprasite tai, kas nuo jūsų buvo slepiama, kas jums neparodoma. Ir nesiimkite vakare nieko barti, auklėti – jūsų pastangos nebus įvertintos ir neduos norimų rezultatų.

Liūtas (07 23–08 22). Pasiruoškite netikėtumams, tiesa: ryte jie bus iš tiesų geri, tačiau po pietų daug ką supainios, sugadins. Visur siekite aiškumo, konkretumo. Jei tik pastebėsite, kad kas nors nuo jūsų slepiama, – tai rimto pavojaus signalas.

Mergelė (08 23–09 22). Naudinga ryte susitikti su svarbiais žmonėmis ar viršininku darbo klausimu – kai kas gali pasikeisti į gera. Antros dienos pusės naujienas vertinkite atsargiai, kritiškai, nesižavėkite gautais pasiūlymais – tai gali būti provokacija.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kas neatsimena senų pamokų, tiems jos bus kartojamos antrą dienos pusę. Gali atsinaujinti pamirštos problemos su užsieniečiais, tolimais giminaičiais. Ir nedarykite jokių išvadų iš naujienų, gautų vakare, – vėliau tai gali nepasitvirtinti. Tiesa, rytmečio naujienos, atėjusios iš toli, bei susitikimai su įtakingais asmenimis, užsieniečiais bus svarbūs jūsų ateičiai.

Skorpionas (10 24–11 22). Rytmetį rizika pasiteisins. Antrą dienos pusę nepasiduokite provokacijoms, mažiau tikėkite gražiais žodžiais. Nors daug kas nepatiks, nesiduokite užvaldomi ambicijų, nesiaiškinkite santykių. Bus didelė traumų tikimybė. Vakare nepatartina vykti į svečius.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraleiskite geros progos ryte pasikalbėti su svarbiais žmonėmis – jie bus nusiteikę draugiškai, sutiks paremti. Antrą dienos pusę galite sužinoti kompromituojančių dalykų apie savo partnerius, tačiau kol nepatikrinsite, netikėkite. Galite nukentėti per pavydžius asmenis – elkitės kukliau. Ne mažiau svarbu neprovokuoti sutuoktinio ar mylimo asmens įtarinėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Rytmetys puikus – imkitės sudėtingų darbų, kuriems reikia drąsos, įkvėpimo. Tarkitės su kolegomis, draugais dėl darbo problemų – rasite išeitį. Antrą dienos pusę bus svarbu nesivelti į konfliktus darbe, taip pat labai kruopščiai atlikti savo užduotis: tai klaidų metas. Vakare venkite priekaištauti savo porai. Ne laikas santykius aiškintis.

Vandenis (01 20–02 18). Rytmetys sėkmingas, bet labai neįsibėgėkite: pagauti entuziazmo nė neatkreipsite dėmesio į realius (bet nematomus iš pirmo žvilgsnio) pavojus. Nemalonumai galimi dėl jūsų populiarumo visuomenėje, kūrybos, avantiūrų ar jūsų vaikų. Gali paaiškėti slaptas meilės romanas. Antrą dienos pusę būkite itin atsargūs su pinigais bei dokumentais. Ir būkite atidesni sveikatai – svarbu maisto kokybė, virškinimas.

Žuvys (02 19–03 20). Jums atrodo, jog viskas pernelyg lėtai vyksta, pernelyg ilgai sprendžiasi? Tačiau jei jėga imsite skubinti įvykius, tik įklimpsite į dar didesnes problemas. Vis dėlto rytmetį aplinkybės netikėtai pasisuks jūsų naudai, ir seno draugo dėka gali kai kas svarbaus išsispręsti. Vakare būkite atidesni nuotaikų kaitai jūsų šeimoje, labiau stebėkite ir saugokite vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.