Ramunės horoskopas balandžiui: mėnuo teikia daug vilčių

Balandis – vilčių ir atsinaujinimo metas. Daugeliui Zodiako ženklų jis bus išties sėkmingas, žada astrologė Ramunė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2017, 1:53 PM, atnaujinta Apr 6, 2017, 6:14 PM

Avinas (03 21-04 19)

Nuo pat pirmųjų dienų šis mėnuo teiks daug vilčių. Būsite energingi, atrodys, kad jums tereikia panorėti, ir viskas bus įmanoma.

Jūs labai gerai žinote, ko norite. Ir, atrodo, jums pavyks tai pasiekti. Įgyvendinti siekius ir tikslus padės ir jūsų prigimtinis žavesys. O šį mėnesį jis tarsi iš naujo išsiskleis.

Tai – jūsų laikas, todėl džiaukitės kiekviena akimirka. Leiskite sau atsipalaiduoti, pasimėgauti laisve ir gyvenimo malonumais.

Jei nežinote, kaip elgtis, klausykite savo nuojautos. Ji šiuo laikotarpiu bus itin stipri ir tiksli. Mėnesio pabaiga palanki namams tvarkyti, atsinaujinti.

Išvalę visas dulkes iš pakampių (tiesiogine ir perkeltine to žodžio prasme) jausitės dar geriau.

Jautis (04 20-05 20)

Nors už lango šviečia saulė ir kvepia tikru pavasariu, jus kažkodėl kamuoja liūdesys. Tik neužsidarykite vieni namuose. Paskambinkite seniai matytiems draugams, susitikite su jais ir drauge įveikite slogutį.

Nebijokite paprašyti aplinkinių pagalbos. Jūsų artimieji ir draugai visada pasiruošę jums ištiesti pagarbos ranką. Balandis – sėkmingas metas kūrybinių profesijų atstovams. Jums nestigs įdomių idėjų, o įkvėpimo suteiks ir užplūdę romantiški jausmai. Taip, tikėtina, kad antrojoje šio mėnesio pusėje visa galva panirsite į naują meilės romaną.

Vienintelis patarimas, kurio vertėtų šiuo metu klausyti, – nuo pat pradžių būkite atviri su tuo žmogumi, kuris užkariavo jūsų širdį. Nepamirškite, kad visos paslaptys anksčiau ar vėliau išaiškėja.

Dvyniai (05 21-06 20)

Jūsų galvoje pagaliau pradės švilpauti pavasariniai vėjai. Todėl mėnesio pabaigoje nenustebkite, kad nenuveikėte tiek daug, kiek paprastai.

Tačiau dėl to neverta nerimauti. Nusipelnėte poilsio ir šiek tiek linksmybių, o darbus nudirbsite ir vėliau.

Dabar tinkamas laikas planuoti, ką veiksite toliau.

Nesate patenkinti savo dabartiniu darbu ar dabartine savo gyvenimo kokybe? Gerai pagalvokite, ką ir kaip galėtumėte pakeisti. Svajokite drąsiai, nes svajonės pildosi.

Mėnesio pabaigoje gali kilti nesusipratimų su antrąja puse. Tačiau neskubėkite dėti taško. Visuose santykiuose pasitaiko šiokių tokių duobių, o jūs – ne išimtis. Svarbiausia – išlikti teigiamai nusiteikus.

Vėžys (06 21-07 22)

Balandžio mėnesį teks paplušėti iš peties. Tačiau tai bus jūsų pasirinkimas. Dabar labiausiai norėsite įrodyti aplinkiniams, kad esate ne mažiau svarbus nei kiti, o ir jūsų gebėjimai ne prastesni.

Nepersistenkite. Jei norite pelnyti pagarbą ir įvertinimą, būkite kantrūs. Nepamirškite, kad nesate vieninteliai, kurie jaučiasi nepakankamai įvertinti.

Šį mėnesį pasitaikys net kelios geros progos užmegzti naudingas pažintis. Jei sugebėsite palikti puikų pirmą įspūdį, galite sulaukti įdomių pasiūlymų.

Balandį jūsų energija liesis per kraštus. Raskite laiko sportui. Nesvarbu, ką pasirinksite – bėgiojimą, krepšinį ar šokius, bet kuri fizinė veikla bus naudinga. Turėsite progą prasiblaškyti, atitrūkti nuo kasdienių problemų, pagerinti savo sveikatą ir padailinti kūno linijas.

Liūtas (07 23-08 22)

Suteikite savo gyvenimui dar daugiau grožio, meilės ir džiaugsmo. Balandis tam idealus laikas.

Raskite laiko dažniau pabūti gamtoje, pasidžiaukite žaliuojančiais medžiais, pauostykite žydinčias gėles. Pasilepinkite maloniomis SPA procedūromis, apsilankykite teatre ar koncerte.

Taip pat atidžiau rinkitės maisto produktus.

Pasistenkite atsisakyti nekokybiško, perdirbto maisto. Jausitės lengvesni, žvalesni, energingesni.

Nepagailėkite sau ir kokio mielo aksesuaro ar naujų kvepalų.

Apsupkite save gražiais daiktais ir bent jau kelioms dienoms pasistenkite pamiršti visus rūpesčius.

Dabar idealus laikas atostogoms užsienyje.

Mergelė (08 23-09 22)

Balandžio mėnesį jus dažnai kamuos nežinomybė. Nežinosite, kuriuo keliu sukti, ką rinktis. Net ir tie dalykai, kurie atrodys akivaizdūs, po kiek laiko pasirodys esą visai kas kita.

Tas pat galioja ir kalbant apie santykius su žmonėmis. Neskubėkite jiems patikėti visų savo paslapčių. Būkite kritiški ir nepasikliaukite pirmuoju žvilgsniu ir pradiniu vertinimu. Greičiausiai jis bus klaidingas.

Darbe būsite linkę nepakankamai įvertinti jums patikėtas užduotis. Kažin ar tai patiks jūsų vadovui. Atsakingas darbas gali duoti saldžių vaisių – galite sulaukti paaukštinimo.

Balandis – palankus metas kelionėms, nuotykiams ir įdomioms pažintims.

Tačiau nepamirškite pasirūpinti ir savo sveikata. Ji – svarbiausia.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Jūsų laukia nuostabus mėnuo, kupinas romantiškų akimirkų ir malonių staigmenų.

Spindėsite grožiu, o aplinkinių neliks nepastebėtas jūsų geidulingumas.

Šį mėnesį sulauksite labai daug dėmesio. Jūs ir patys skatinsite flirtą, tik paskui ištrūkti iš įsukto rato gali būti sunku. Bet ar verta?

Atsakymą į šį klausimą geriausiai žinote jūs.

Mėnesio pabaigoje galite rimtai įklimpti – meilė taip apsuks galvą, kad daugiau apie nieką kitą nebegalvosite.

Pasistenkite kaip įmanoma geriau pasinaudoti kiekviena diena. Todėl kai šiomis dienomis įprasta rutina subyrės ir jums atrodys, kad gyvenimo tempas sulėtėjo, mėgaukitės tuo. Dabar tinkamas metas pradėti sportuoti.

Skorpionas (10 23-11 21)

Jūsų laukia intensyvus ir įdomus mėnuo. Aiškiai žinosite, ko norite, ir imsitės drąsių veiksmų, kad tai pasiektumėte. Kuo daugiau iššūkių, tuo jums įdomiau.

O jei galėsite pasitelkti ir savo energiją, bus idealu.

Dabar palankus metas imtis naujų projektų ar netgi pakeisti darbovietę. Jums norėsis daugiau laisvės ir įvertinimo, o naujoje vietoje tai bus pažadėta.

Tačiau būkite atidūs rinkdamiesi, su kuo bendradarbiausite. Atidžiai rinkitės žodžius ir per daug neatviraukite bendraudami su naujais kolegomis ar partneriais.

Asmeniniai santykiai klostysis idealiai mėnesio pradžioje.

Vėliau jums gali atrodyti, kad stengiatės kur kas labiau nei antroji pusė. Jausitės nusivylę.

Šaulys (11 22-12 21)

Šis mėnuo nebus sėkmingiausias jūsų gyvenimo laikotarpis. Namie jausitės, tarsi būtumėte įsipainioję į tinklą, iš kurio neįmanoma ištrūkti.

Atsakomybė slėgs. Jums atrodys, kad aplinkiniai per daug iš jūsų tikisi ir per daug reikalauja.

Vieniši Šauliai balandžio mėnesį gali užmegzti naujus romantiškus santykius. Tačiau kažin ar jausitės labai laimingi.

Nors ir būsite įsimylėję ir jausitės mylimi, kažkas nesiklostys taip, kaip norėtumėte. Kažkas jus tarsi bandys sulaikyti nuo šios draugystės.

Darbe užgrius daug neatidėliotinų reikalų. Su viskuo susidoroti nebus lengva. Būsite linkę prarasti savitvardą.

Vienintelė paguoda – jums tereikia iškentėti šį mėnesį. Gegužė turėtų būti kur kas sėkmingesnė.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Tai laikas, kai gali tekti priimti svarbius sprendimus dėl savo tolesnės profesinės karjeros.

Į susiklosčiusią padėtį žvelkite kūrybiškai, nebijokite imtis drąsių, bet efektyvių priemonių. Stenkitės nepraleisti nė vienos kelyje pasitaikančios progos.

Balandį turėsite galimybę atnaujinti ryšius su seniai matytais bičiuliais – klasės ar universiteto laikų draugais. Gali būti, kad tarp jų bus ir sena meilė. Būkite atsargūs – jausmai gali užsimegzti iš naujo.

Viskas puiku, jei kaip tik šiuo metu esate vieniši. Tačiau jeigu ne, šis jausmų atgimimas labai sukomplikuos jūsų dabartinius santykius. Turbūt geriausia tokiu atveju kelioms dienoms nuo visko pabėgti į kitą miestą ar net šalį, kad netrukdomi galėtumėte įvertinti savo jausmus.

Vandenis (01 20-02 18)

Dabar svarbiausia neužsisėdėti vietoje. Keliaukite, susitikite su naujais žmonėmis, išmokite ko nors naujo. Tai laikas, kai turėtumėte mėgautis gyvenimu ir leisti sau išbandyti viską, ko norisi.

Tiesa, bent jau mėnesio pradžioje jūsų mintis bus okupavęs darbas ir pinigai. Jums gali tekti priimti svarbų sprendimą, kuris turės daug įtakos jūsų finansiniam stabilumui ateityje.

Tą sprendimą gali paskatinti mylimas žmogus ar tiesiog noras gyventi gražiau ir patogiau.

Dabar palankus metas investuoti į nekilnojamąjį turtą. Taip pat geras laikas atnaujinti namus – susikurkite tokią gyvenamąją erdvę, apie kurią svajojote.

Šį mėnesį laukia kelionė į užsienį. Jos metu sutikti žmonės gali tapti jūsų verslo partneriais.

Žuvys (02 19-03 20)

Balandis – sprendimų metas. Bene sunkiausia bus apsispręsti dėl savo santykių su antrąja puse.

Pastaruoju metu jūsų santykiai nebuvo rožėmis kloti, todėl, natūralu, jums gali kilti klausimas, ar verta stengtis išlaikyti tuos santykius.

Nuoširdžiai dviese pasikalbėkite. Jei reikia, klauskite nuomonės artimųjų, kurie gerai pažįsta jūsų porą.

Pasistenkite rasti atsakymą į šį klausimą dar šį mėnesį.

Lengva nebus, tačiau kuo greičiau apsispręsite, tuo bus geriau jums.

Profesinėje srityje viskas klosis paprasčiau. Jūsų siekiai bus aiškūs ir pragmatiški, o motyvacija – didžiulė.

Dabar jums svarbiausia bus uždirbti kuo daugiau pinigų, todėl darysite viską, kad tai pasiektumėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.