Palmira: remiantis Mėnulio kalendoriumi, popietė bus itin palanki

Paskutinė darbo savaitės diena tikrai nebus tinkama pradėti ką nors nauja ar kuo nors energingai užsiimti. Darykite tik tai, kas nesunku ir gerai žinoma. Iki 14 val. 46 min. gana painus, apgaulingas laikas, kai per skubėjimą galima daug košės prisivirti. Tad neskubėkite nei eidami, važiuodami ar ką nors rankomis veikdami, nei ką nors vertindami.  Taip pat neskubėkite daryti išvadų, smerkti, pykti, džiaugtis. 

 Palmira Kelertienė.<br> D.Umbraso nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2017, 5:30 AM

Iki 14 val. 46 min. netinka ko nors žadėti, įsipareigoti – suklysti bus lengva. Šiandien duotus pažadus teks įvykdyti, net jei jums tai bus itin sunku. Po 15 val. prasidės palankus metas pagal Mėnulio kalendorių – pradėsite atsitokėti, matyti klaidas.  Kita vertus, tai bus jau karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką užsitarnavome. Būtent dabar galite suprasti, kaip elgėtės per prabėgusį Mėnulio mėnesį. 

Po 15 val. bus tinkamas laikas įvairiems įsipareigojimams ir priesaikoms, svarbiems dokumentams tvirtinti. Tik nepamirškite, kad tai teks įvykdyti! Beje, tai bus geras laikas skolininkams priminti jų pareigą. Patys irgi pasistenkite bent dalį grąžinti.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei sapne buvo tylu, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei sudužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis ir pirmadienis žada smagių netikėtumų bendraujant, keliaujant, tiesa, bet išaugs  autoavarijų ir traumų judant tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmą dienos pusę venkite garsiai reikšti savo nuomonę: tiesiog atidžiai klausykite, rinkite informaciją jums svarbiu klausimu, tiesa, likite kritiški. Po 14 val. 46 min. puikus laikas svarbiam dalykiniam pokalbiui su kolega, vadovybe, jei norite pasiūlyti savo projektą ar pretenduojate į naujas pareigas. Palankus metas susitikti ir su būsimu darbdaviu. Tinka tikrintis sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Diena bus puiki, tik iki 14 val. 46 min. venkite aiškintis santykius su artimais žmonėmis, taip pat nebarkite vaikų. Antra dienos pusė – sėkmės laikas, kai galima rizikuoti tvarkant svarbų reikalą. Nors laukia malonus netikėtumas iš mylimo asmens, nemanykite, kad šiandien galima demonstruoti savo ambicijas ir principus, – susivaidysite. Tinka pirkti vertingus daiktus.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiandien nereikėtų persistengti, ypač darbe, žūtbūt spręsti tai, kas jums neduoda ramybės,  – atidėkite tai kitos savaitės pradžiai. Vakarop verta susitikti su bičiuliais. Jei ieškote papildomo uždarbio šaltinio ar jums reikia gero patarimo dėl meilės reikalų, dabar išgirsite kai ką naudingo. 

Vėžys (06 22–07 22). Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, ir tai padės po 14 val. 46 min. kai ką pakeisti savo naudai, – netikėtas susitikimas, nelauktas skambutis, netikėta žinia gali atverti akis, padėti apsispręsti dėl ko nors svarbaus arba pagreitinti įstrigusį reikalą. Tinka ieškoti dingusių daiktų, dokumentų. Vakare  pasikvieskite pas save draugų, giminaičių.

Liūtas (07 23–08 22). Šios dienos veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Antrą dienos pusę palanku spręsti finansines problemas ir tvarkyti svarbius verslo reikalus. Tiesa, svarbiam sandoriui pasirašyti tinkamas laikas tik po 14 val. 46 min. Palanki proga įteikti netikėta dovanėlę geram draugui.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų siekiai tampa maksimalistiški – atrandate gerų būdų savo tikslams pasiekti. Beje, tam bus labai svarbu įvertinti savo asmenybės žavesį bei jėgas, patikėti, kad turite begalę neatskleistų gabumų. Po 14 val. 46 min. verta žengti lemtingą žingsnį. Tai bus puikus laikas svarbiam dalykiniam pokalbiui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Įsiklausykite į vidinį balsą ir pajusite, ko jums reikia, o ko ne. Niekur neskubėkite, nieko nesiekite jėga.  Svarbūs įvykiai dažnai vyks be jūsų žinios, tačiau tai tik į naudą. Galimas net malonus netikėtumas iš žmogaus, kurio seniai nematėte, nes jis buvo ilgam išvykęs arba toli gyvena.

Skorpionas (10 24–11 22). Po 14 val. 46 min. – gerų permainų metas. Nesėdėkite rankų sudėję: susitikite su reikalingais žmonėmis, prašykite, ko jums reikia, siūlykite savas idėjas bei galimybes. Antros dienos pusės dalykiniai pasiūlymai bus perspektyvūs. 

Šaulys (11 23–12 21). Nors pakaks dalykinių rūpesčių, raskite laiko šeimai, ypač sutuoktiniui. Skubinkite reikalų tvarkymą, pasinaudokite palankiomis veiklai aplinkybėmis antrą dienos pusę, kai galima ištaisyti seną klaidą, kai pavyksta pasinaudoti praeities sėkme. Tai geras laikas rimtam pokalbiui su šefu, dalykiniu partneriu – bus jūsų viršus, tiesa, jei neprarasite diplomatiškumo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Verta daug norėti, imtis didelių sumanymų. Jūsų vaidmuo ir įtaka augs, sulauksite įtakingų asmenų dėmesio. Nepraleiskite šiandien atsiveriančių gerų progų – tai gali nulemti kokia nors smulkmena, tad viską stebėkite, viskam likite atidūs. Geras laikas ieškoti pagalbininkų, gerų darbuotojų, savo sumanymų vykdytojų ir, beje, ne tik veikloje. Po pietų tinka ieškoti tinkamų profesionalų namams ar buities prietaisams remontuoti.

Vandenis (01 20–02 18). Kiek komplikuotas metas, ypač pirmą dienos pusę, – sunkiai rasite sau vietą, galimybę pasireikšti, patikti. Tačiau net nemalonumai išeis į naudą ,ir nesklandumų sumažės. Patartina spręsti mokesčių, skolų problemas. Gali maloniai nudžiuginti vaikai – surenkite jiems smagią vakarienę, pasišnekėkite apie dalykus, kuriuos laikote reikšmingais savo atžaloms.

Žuvys (02 19–03 20). Po pietų suprasite, kad viskas geriau, nei manėte. Tiks tvarkyti svarbius juridinius reikalus, pasirašyti dokumentus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Kad ir kuo užsiimsite, labiau įsiklausykite į partnerių nuomonę, sutuoktinio pageidavimus – jie gali įžvelgti svarbių dalykų, kurių nepastebite. Priimkite pasiūlymus bendradarbiauti, gautus po 14 val. 46 min. Antrą dienos pusę tiks ieškoti žmogaus, galinčio jums padėti atlikti namų ruošos darbus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.