Palmiros prognozės: po neramaus šeštadienio lauks pakilus sekmadienis

Šeštadienis kiek prieštaringas: reikia vengti griežtai ką nors planuoti, taip pat  įsipareigojimų – galite apsigauti, pervertinti savo ar  kitų galimybes. Ir nesivelkite į ginčus, ypač su draugais, – be reikalo galite susipykti. Šeštadienis tinkamas buitinėms problemoms spręsti, dideliam tvarkymuisi namuose, remontams. Dabar imkitės tų darbų, kuriems paprastai pristinga laiko. Palankus metas ir sveikatai stiprinti. Šeštadienį derėtų daugiau dėmesio skirti ne svetimiems, o saviems. Pramogauti, švęsti ne pats geriausias metas. Kiek išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, technikos gedimų tikimybė, ypač jei skubėsite ar ant ko nors pyksite!

 Astrologė Palmira.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Astrologė Palmira.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2017, 5:30 AM, atnaujinta May 6, 2017, 9:08 AM

Sekmadienis – susitaikymo metas, kai lengva aplinkinius suprasti ir rasti kompromisą. Tai geras laikas bendrauti, pramogauti, švęsti. Motinos dienai švęsti planetų padėtis itin palanki. 
Palankios kelionės, viešnagės.  

Pirmadienis geras imtis ko nors drauge. Palanki diena įvairiems susitikimams, tiesa, netinkama įsipareigojimams. Nors šiandien patartina kuo daugiau laiko skirti šeimai, namams, vis dėlto pasistenkite svarbių ir skubių reikalų rytdienai neatidėti. Beje, pirmadienį labai nepatartina ką nors įžeisti, užgauti (manoma, kad taip mėnesiui  prarandama šeimos apsauga), tad mandagumas, pagarba (ypač sutuoktinio atžvilgiu) bus svarbus. 

 

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik spalvoti, aiškūs sapnai. Gerai buvo regėti arklius, šunis, blogai – kitus gyvūnus. Artimieji reiškė nelaimę; paukščiai – negerą žinią. Jei išvysite save nuogą, saugokite savo paslaptis, taip pat pasistenkite įvykdyti duotus pažadus – galite būti nubausti už žodžio netesėjimą.

Blogas ženklas: išsitepti (ypač riebalais), išberti ne vietoje šiukšles, taip pat kruopas, grūdus, miltus, valgyti vištieną, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, rasti daug metalinių daiktų, ypač vienodų, giedras dangus.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai susiję su įspėjimais apie apgaules, košmarai – apie gresiančias katastrofas. Gerai regėti ugnį, židinį.

Blogas ženklas: jei iš rankų iškristų piniginė, rankinė, iki kraujo susižeisti metaliniu daiktu, apsiplikyti vandeniu, jei sugestų transporto priemonė, vėluoti į transportą, pieną išlieti (pirmą dienos pusę).

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų, prie namų – monetų, ypač herbu į viršų, išvysti vaivorykštę, lietus saulei šviečiant. 


Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai tušti, dažnai apgaulingi. Jei buvo apsiniaukusi naktis ir regėjote ryškų, įsimenantį vaizdą – jie reikšmingi ir pildysis greitai. Traktuoti sapnus reikėtų įprastai: mėsa – liga; kraujas – giminaičiai; pienas, varškė, sūris – turtas, skalsa; paukščiai – žinia; vanduo – išsivalymas. Itin gerai buvo regėti sapne Paukščių Taką.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, jei jūsų šuo staugtų, paslikas gulėtų, jei akmuo iš žiedo iškristų, nuskiltų dantis, nagas nulūžtų, jei kas namuose sudužtų, įskiltų, rytą pieną išlieti, taip pat santuokinė neištikimybė.

Geras ženklas: jei pas jus atklystų svetimas šuo (mirusių protėvių apsaugos ženklas), ką nors gero svetimam šuniui padaryti, gauti dovanų obuolį  (jūsų laukia misija).


Žvilgsnis į priekį: antradienis geras aktyviai tvarkyti reikalus; palankios spalvos – geltona, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį sutelkite dėmesį į, atrodytų, atsitiktinius, nežymius dalykus – nežymi draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus, giminaičio ar vaiko žodis jums padės teisingai susiorientuoti, rasti išeitį.  Šeštadienį verta kuo daugiau nuveikti, susitikti svarbiais žmonėmis dalykiniais reikalais, sekmadienį skirkite poilsiui sutuoktinio draugijoje. Pirmadienį būkite kantresni bendraudami, ką nors dirbdami su sutuoktiniu.  

Jautis (04 21–05 20). Nuostabios dienos – būsite kupini gerų sumanymų bei energijos, tad  daug nuveiksite, patirsite  nepaprastų įspūdžių. Laukia malonios staigmenos iš draugų, iš mylimo žmogaus ir net iš savo vaikų, šeimos narių. Esate mylimi, tad nešykštėkite gerumo artimiesiems, pasistenkite jiems labiau pasitarnauti: būkite atidesni artimųjų pageidavimams – pakaks labai nedaug, kad visi pasijustumėte laimingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Smagūs netikėtumai, nelaukti, bet džiugūs svečiai. Praleiskite poilsio dienas  su šeima bei artimais draugais. Sekmadienį, pirmadienį užsimezgęs flirtas gali virsti perspektyviu meilės romanu, naudingai pakeisiančiu jus bei jūsų ateitį (gal ir karjerą).

Vėžys (06 22–07 22). Neužsisklęskite – būtų puiku šeštadienį išvykti paviešėti pas artimus žmones, giminaičius, gerus draugus: tarkitės jums svarbiais klausimais, būkite atidūs išgirstoms idėjoms, gautiems pasiūlymams. Sekmadienį, pirmadienį palankiau praleisti namie, kad atsiribotumėte nuo bendravimo su svetimais ir sustiprintumėte sveikatą. 

Liūtas (07 23–08 22). Sugalvokite sau mažą dovaną  – nusipirkite efektingą drabužį ar papuošalą, ką nors vertinga įsigykite buičiai sekmadienį, pirmadienį. Sekmadienį praleiskite su bičiuliais ar giminaičiais, kuriuos išties mėgstate ir kuriais pasitikite – jums reikia išsišnekėti su žmonėmis, galinčiais saugoti paslaptį.

Mergelė (08 23 –09 22). Laimingas atsitiktinumas, neplanuotas susitikimas, o gal ir netikėta dovana gali pakreipti jūsų likimą visai kita linkme šeštadienį. Sekmadienis, pirmadienis palankus tik aktyviam poilsiui gerų draugų rate.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų nuojauta neapgaus – teisingai įžvelgsite ateitį šeštadienį. Sekmadienį, pirmadienį likimas jus gali suvesti su nepaprastu, mįslingu žmogumi, kuris ateityje jums padarys nemenką įtaką.  Tai bus sėkmingos dienos  – tapsite itin svarbūs artimiesiems, draugams, mylimam žmogui. 

Skorpionas (10 24–11 22). Niršite šeštadienį dėl niekų ir visiškai nenorėsite matyti už debesų besislepiančios saulės. Sekmadienis, pirmadienis – gražios romantiškos dienos, kurias reikia skirti tik saviems, tik tiems, kuriuos mylite. Veiklai pirmadienis mažai tinkamas.

Šaulys (11 23–12 21). Puiki nuotaika, šauni savijauta – jokio nuovargio, rūpesčių kaip nebuvę, jaučiatės laisvi, energingi. Jums pavyks sulaukti norimo (nepaprasto) dėmesio iš draugų. Sekmadienis, pirmadienis palankus kreiptis  į draugus pagalbos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Svarbiam bendravimui puikios dienos. Galite išgirsti vertingų dalykų, susitikti su žmonėmis, kurių dėka jums pavyks įgyvendinti savo siekius ir dar labiau išplėsti savo galimybes. Tad stenkitės daugiau išgirsti, nei pasakyti, juolab nesipuikuoti savo gabumais, žiniomis, ryšiais ir pan.

Vandenis (01 20–02 18). Nors žinote, kad esate reikalingi artimiesiems, draugams, šeštadienį įkyriai  reikalausite patvirtinimo ir dėl to galite be reikalo įsivelti į konfliktus. Tačiau sekmadienį, pirmadienį viskas apsivers – jau nebereikės nei meilės, nei draugystės įrodymų: jausitės išties laimingi! Gali užsimegzti ir netikėtas romanas.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį ieškokite sąjungininkų – šaunus laikas susitikimams su bendraminčiais, dalykiniais partneriais, savo vadovais neoficialioje aplinkoje. Pasistenkite būti atidesni artimiesiems sekmadienį, pirmadienį. Galimas malonus netikėtumas iš mylimo asmens sekmadienio vakarą. Pirmadienis tinkamas tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.