Palmiros horoskopas savaitgaliui, liepos 1-2 d.

Deja, šis savaitgalis ne mažiau komplikuotas nei prabėgęs – kelionėms, pramogoms, bendrauti gana netikęs metas. Stiprus vidinis nepasitenkinimas gali virsi maištu – ir namuose, ir gatvėje. O aplinka provokuos, beje, sekmadienį dažniau klaidingai. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2017, 12:01 AM

Kad  liktų nesudrumsta dvasios ramybė, kad niekas neišmuštų iš pusiausvyros, verta atidžiau įsijausti į savo jausmus, tikruosius poreikius. Tiesa, tam reikės daugiau  laiko pabūti vieniems su savimi, savo problemomis – bendravimas dažniau blaškys, net kvailins.

Bendravimas apskritai gali virsti problema: tikėtini nusivylimai bei konfliktai dėl šilto dėmesio, artumo stokos ar apgaulės, melo. Beje, netikėkite paskalomis – nedoras liežuvautojas jus gali supriešinti su artimu žmogumi. Nei šeštadienis, nei sekmadienis nebus tinkami santykiams su artimaisiais, mylimaisiais aiškintis. Sekmadienis itin nepalankus nuo 15 val. 1 min., kai prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių – dar labiau išaugs konfliktų bei įvairių nesusipratimų, traumų,  taip pat automobilių avarijų tikimybė. Antrąją dienos pusę nemenka tikimybė apsinuodyti. Derėtų labiau vengti svaigalų, taip pat apsvaigusių asmenų (vyrų itin). Patartinas uždaras šeiminis bendravimas.


Savaitgalį (ypač sekmadienį) reikėtų vengti gausių susibūrimų bei audringų pobūvių – juose nelaimės itin tikėtinos. Bus didelė nelaimių, įvairių avarijų, taip pat smurto, apiplėšimų tikimybė. Itin pažeidžiami bus vyrai – kariškiai, žiniasklaidos atstovai. Nepalankios dienos ir vairuojantiems transportą – nuosavą ar visuomeninį. Labiau tikėtinos galvos, rankų traumos. Būkite itin apdairūs su aštriais metaliniais įrankiais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Atsisakykite rizikingo vairavimo. Pasisaugokite vagių. 


Pirmadienį iki 16 val. 8 min. tęsis vakarykštis kritinis metas, kai dažniau klystama, pykstamasi. Iki to laiko netinka imtis nieko naujo ar svarbaus. Būtinas taktas bendraujant, atida dirbant –  padaugės žioplų klaidų, gamybinio broko ir pan. Dažniau tikrinkite atliekamus darbus. 

Vakaras jau sąlygiškai ramus, ir tai bus gera proga išspręsti ankstesnius nesklandumus, susitaikyti, paliudyti savo nuoširdžius jausmus. Tai jau geras laikas romantiškiems pasimatymams, šeimos šventėms!

Pirmadienis – palanki diena moterims, tad joms verta tvarkyti svarbius reikalus, priimti asmeninius sprendimus, tiesa, ne anksčiau kaip nuo 16 val. 8 min.


Sapnus iš penktadienio į šeštadienį reikėtų aiškintis atsargiai. Į košmarus ar painius vaizdus galima nekreipti dėmesio. Gerai, jei regėjote gyvūnus, paukščius, jei plaukėte švariu vandeniu (sveikata), skraidėte (nauji draugai), matavotės naujus drabužius (turtas, šeimos sustiprėjimas). 

Blogas ženklas: rytmečio niežulys – įspėjimas mėnesiui: jei sprandą niežėtų – saugokite pinigus, nugarą – vaikus bei santykius su mylimu asmeniu, pilvą – gresia nemalonumai darbe, pavojai per naminius gyvūnus, sėdmenis – problemos per užsieniečius, per tolimas keliones, delnus – galite būti apgauti, apvogti, pakliūti į automobilio avariją; išberti druską – nesantaika, chaosas namuose; moteriai sušlapti lietuje (ir naktį iš šeštadienio į sekmadienį); jei purvu aptaškytų – kliūtys tvarkant reikalus; jei vėjas plyšiuose švilptų – finansiniai nuostoliai; jei indai dužtų – dabartinis jūsų pasirinkimas neteisingas ir tai taps nesėkmių šaltiniu; jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą; jei raktus pamestumėte – gresia pavojus jūsų ar artimo žmogaus gyvybei; jei plaukai veltųsi, daug jų išsipeštų, rasti lėlę be galvos (ar atvirkščiai) – apsaugos praradimo, nužiūrėjimo požymis.

Geras ženklas: rasti metalinių ar blizgančių daiktų – pagalba; jei netyčia peilis iškristų – jūsų skriaudikai bus nubausti; vyrams palankus lietus naktį iš šeštadienio į sekmadienį. 

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo svarbūs tik aiškūs, konkretūs vaizdai, jie pildysis per kelias dienas. Ugnis, ryški šviesa – apsauga, pagalba. Gerai būti savo namuose (viduje ar ant stogo), rankoje raktus turėti – nestokosite jėgų, pasitikėjimo savimi bei apsaugos, būti su kailiniais ar šarvais, su kepure, šalmu – didelė sėkmė, artimųjų pagalba. Matyti knyga ar ką nors rašyti – nauja pažintis, o merginai – susitikimas su skirtu vyru. Moterims buvo gerai išvysti žuvį. Blogai plaukti  – grėsmė papulti į priklausomybę;  būti nuogam – neturtas, vienatvė;  raktus pamesti, būti svetimuose namuose, miške, atvirame lauke – prarandate apsaugą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas.

Geras ženklas: susitikti su ramiais, draugiškais gyvūnais, jei paukščiai šalia tūptų.


Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis greitai. Gerai regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – įgysite turto, pinigų. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės; maudytis – apkalbos; žiemą matyti – liga; kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės, druską išberti, jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei vandenį išjungtų, pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai; netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi.

Žvilgsnis į priekį: antradienį gerai imtis teisnių reikalų; palankūs mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidesni antrajai pusei – tai padės išvengti galimų problemų. Išaugs  nelaimingų atsitikimų, barnių bei nemotyvuotos baimės tikimybė –  būkite atsargesni kelionėse, taip pat bendraudami venkite nemalonių žmonių bei ginčytinų temų. Pirmadienis tinkamas skolų, mokesčių reikalams tvarkyti. 

Jautis (04 21–05 20). Būkite atidesni  savijautai – galite netikėtai sunegaluoti, taip pat susižeisti. Šeštadienį palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina, išneškite nereikalingus daiktus, drabužius mąstydami, kad kartu išnešate nelaimes iš namų, patogiau perstatykite baldus. Sekmadienį paaštrės santykiai su sutuoktiniu, jei nemokėsite pasakyti: „taip“. Pirmadienio antroji pusė gera deryboms, susitarimams, romantiškoms pažintims. 

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite apdairesni meilės reikaluose – ne viskas auksas, kas žiba. Ir venkite kritikuoti – įtampa bus tokia didelė, kad net menka pastaba sukels žaibų  audrą! Pirmadienis tinkamas tvarkytis, tikrintis sveikatą. Kad ir kuo užsiimsite, dirbkite neskubėdami – galite suklysti, apsigauti, ką nors supainioti, pamesti. 

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis ne tik nesmagus, bet ir apgaulingas – tai, kas blogai, gali nekelti pavojaus nuojautos, o išties geri dalykai atrodyti įtartini. Jus gali rimtai prislėgti ir finansinės problemos, artimųjų patiriami sunkumai. Sekmadienį  jausitės geriau, bet lengvai įsitrauksite į konfliktus, ypač jei reikalas lies vaikus, mylimą žmogų ar jūsų karjerą. Savaitgalį tikėtini nelaimingi atsitikimai dirbant su aštriais įrankiais (ypač peiliais), su ginklais. Pirmadienio antroji pusė – džiugus metas, moterims itin. Galimas lemtingas romantiškas susitikimas. 

Liūtas (07 23–08 22). Pavojingas šeštadienis – nerizikuokite prie vairo, būkite atsargesni prekyvietėse, labiau pasaugokite turtą ir mažiau kreipkite dėmesio į apkalbas apie jums artimą asmenį. Bičiuliškiems susitikimams, vizitams palankesnis šeštadienis. Nors sekmadienį niekur nesinorės vykti, patartina aplankyti tėvus, senelius – jiems gali labai pristigti jūsų dėmesio, pagalbos. Pirmadienis netinkamas darbo reikalams. Geriau tądien vengti vadovybės ir svarbius pokalbius atidėti trečiadieniui. 

Mergelė (08 23–09 22). Išlys tai, kas kaupėsi ilgą laiką ar ką slėpėte nuo savęs. Geri įspūdžiai, džiugi patirtis lems jūsų optimizmą, švelnins situaciją, bet jei pastaruoju metu daug bendravote su jums nemaloniais asmenimis, užsiėmėte ne tuo, kuo reikia, – jums bus bloga, pikta. Ir dėl netikusios nuotaikos nekaltinkite sutuoktinio bei aplinkybių – pasistenkite, kad artimiesiems šalia jūsų būtų gera. Pirmadienio antroji pusė tinkama įvairiems susitikimams, skubiems reikalams tvarkyti. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis apgaulingas: galite patikėti melagiu, apgaviku ir dėl to arba susipykti su artimu žmogumi, arba prarasti pinigų, arba susikompromituoti visuomenėje. Nepykite, jei artimieji primins senas klaidas. Būkite atsargesni  dirbdami su aštriais įrankiais (ypač peiliais), ginklais. Nerizikuokite kelyje. Pirmadienis palankus moterims spręsti finansines problemas. 

Skorpionas (10 24–11 22). Nereikėtų priimti jokių lemtingų sprendimų, ypač mylimo žmogaus atžvilgiu, – klaidingai įsivaizduosite savo santykius.  Sekmadienį, pirmadienį būsite itin ekstremistiškai nusiteikę. Didelė apgaulių, traumų, nelaimingų atsitikimų dėl išsiblaškymo, neatidumo tikimybė. 

Šaulys (11 23–12 21). Ko gero, neišvengsite nemalonių staigmenų ir kitokių nesmagių dalykų. Prasminga atsiriboti nuo pasaulio, t.y. pavirti savo sultyse.  Nereikalingas ne tik bendravimas – itin vengtina audringų, rizikingų pramogų: pasistenkite, kad niekas netrukdytų ilsėtis. Atsargiau su elektros bei aštriais instrumentais. Atidžiau dirbkite  kompiuteriu. Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems reikalams bei kelionėms. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavojingos dienos – būkite labiau tolerantiški artimiesiems, labiau pasirūpinkite tėvais. Šeštadienis sudėtingas dėl perdėtų ambicijų, neobjektyvių reikalavimų sau, artimiesiems,  mylimajam. Vis dėlto sekmadienį stenkitės susitaikyti su tais, kuriuos užgavote. Mokėkite rinktis bendravimo ratą, venkite konfliktiškų asmenybių. Pirmadienį galite sulaukti netikėtos ir nuoširdžios pagalbos!

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgaliui geriau neplanuoti  kelionių, ypač tolimų, taip pat svarbių susitikimų su užsieniečiais. Naujos pažintys su užsieniečiais  irgi nieko gero neduos. Būkite apskritai santūresni tarp svetimų žmonių – galite sukelti apkalbas. Venkite bet kokių nesutarimų su tėvais sekmadienį. Pirmadienis tinkamas imtis sunkių, nemalonių darbų, tik dažniau tikrinkite, ką darote. 

Žuvys (02 19–03 20). Ypač šeštadienis įtemptas, konfliktiškas. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Tikėtini gaisrai, sprogimai.  Ši diena visiškai netinkama išlaidauti – taupykite pinigus. Nesivelkite į jokias meilės intrigas – vėliau gailėsitės. Taip pat  nedemonstruokite savo principų artimiesiems – pirmiausia jus pačius tai palauš. Pirmadienis palankus susitikti su svarbiais žmonėmis, viešnagėms, kelionėms. Vakaras sėkmingas norintiems laimėti jums patinkančio asmens dėmesį. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.