Astrologė: naują savaitę pradėkite su šypsena veide!

 

Vėžys
Vėžys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 2, 2017, 5:30 AM

AVINAS (03 21–04 20

Darbai. Kartais maršai skamba visai be progos ir visai ne ta tema, kuria norėtumėte. Greičiausiai taip ir bus. Laimė, geras ritmas padės darbe, neleis atsipalaiduoti, todėl galėsite padaryti daug daugiau, nei suplanavote. Juo labiau kad šios savaitės planai nėra nei dideli, nei labai reikšmingi. Vis dėlto galvoti ir planuoti didelio verslo galimybes patartina. Tai, ko negalite padaryti vieni, atliksite su šeima.

JAUTIS (04 21–05 21)

Malonumai. Rūpintis darbu nėra lengva, kai galvojate apie meilę, nuotykius ar keliones. Todėl darbus atidėkite į šalį ir užsiimkite tuo, kas malonu. Arba bent jau stenkitės visa tai suderinti. Tokiomis aplinkybėmis iškyla vienas vienintelis klausimas: kas svarbiau – pareigos ar jausmai? Kaip klostysis situacija, priklausys nuo jūsų pareigingumo. Gali būti, kad iki kitos savaitės oficialių įsipareigojimų neliks.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pipiras. Norite ritmo ir tvarkos. Ne tik darbe, bet ir namuose, santykiuose. Tai susipins su troškimu veikti greitai, daryti praktiškus, drastiškus sprendimus ir neteiks pasitenkinimo. Nors nuveiksite labai daug, nėra tikimybės, kad atlygis ateis dabar. Tai dar vienas aitrus pipiras deserte. Jei padarysite bent minimalią tvarką, būsite laimingesni. Puikus laikas norintiems gyventi sveikiau – pavyks sumažinti vakarienės porciją.

 

VĖŽYS (06 22–07 22)

Lyderystė. Kad ir kur būtumėte, atkreipsite aplinkinių dėmesį. Jus stebės, tapsite pavyzdžiu jaunesniems kolegoms ar giminaičiams. Bet koks dėmesys ir sekėjai įpareigoja, todėl turite pasverti kiekvieną žodį, būti lyderis. Tai ne visiems patiks, tikėtini rūpesčiai. Gali būti, kad draugai, užsukę puodelio kavos, pasiliks iki ryto. Būkite pasirengę priimti svečius.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Erdvė. Vazonėliuose žaliuoja bazilikai, krapai, kalendros ir kitas gėris. Praktiškoji pusė laimi. Ne tik ant palangės ar darže, bet ir namuose, darbe. Labai sunku laiko skirti malonumams, pramogoms ar laisvalaikiui, kai yra nebaigtų darbų. Reikės spręsti problemas namuose ar tiesiog iškraustyti sandėliuką. Ne tik dėl švaros. Reikia erdvės naujiems sumanymams.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Permainos. Gyvenimas pravers naujus vartelius į ateities sodą. Vieniems tiesiogine prasme atsivers naujų galimybių sodininkystės ir daržininkystės srityje. Kitiems tai nauja pradžia darbe, puoselėjant santykius. Sveikos gyvensenos takelis jau baigia užželti ir ateina laikas jį atnaujinti. Visas dėmesys šią savaitę naujoms daržovėms, sveikesniems patiekalams ir naujiems pasivaikščiojimo maršrutams.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Grūdas. Teikite dovanas, nors ir mažas, simbolines. Pasakykite gerą žodį. Pasėtas grūdas išaugs gražiu medžiu, kurio vaisiai bus skirti jums. Na, gal ir išdygs kokia piktžolė, bet vis tiek ji bus jūsų. Gali būti, kad labai daug ko vertinga nenuveiksite. Savaitė nebus palanki sudėtingiems, sunkiai sprendžiamiems reikalams. Finansiniai, juridiniai klausimai turėtų būti atidėti, nes per daug painiavos.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Porcelianinis dramblys. Ne tiek daug tos laisvės. Nežinote, ko norite. Norite sėdėti kaip porcelianinis dramblys indaujoje ir rinkti dulkes, kol kas nors ateis ir pakeis padėtį. Taip laukiant gali praeiti visa savaitė. Todėl dar sekmadienį gerai pagalvokite, ką galite nuveikti artimiausiu metu, kuriai sričiai reikia didžiausio jūsų dėmesio. O nuo pirmadienio ryto imkitės veiklos arba apsimeskite drambliu.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Naujovės. Laikas, kai žodis, pažadas, įsipareigojimas lemia labai daug. Puikus metas pradėti ilgą kelią ar darbą, kuriam reikia kantrybės. Ši savaitė turės ir nepasitenkinimo, nusivylimo atspalvį. Ypač savaitgalį. Vėliau viskas išsisklaidys, laikas tekės greitai. Turėsite puikią galimybę ne tik pajudėti tikslų link, bet ir patikrinti artimų draugų lojalumą. Tiesa, rezultatas ne visus džiugins.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Idėjos. Kai tik susiruošiate pasakyti ką nors svarbaus, kas nors pertraukia arba negirdi. Vadinasi, to daryti neverta. Jei liko nepraneštų naujienų, neišsakytų pasiūlymų, tegul jie ir lieka. Gal vėliau net nereikės apie tai diskutuoti. Pačios vertingiausios mintys ir idėjos laikui bėgant nublanksta, tačiau vis tiek bus situacijų, kai turėsite išsakyti sprendimus. Tai komplikuos santykius su artimais žmonėmis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Draugai. Nauja partnerystė kels nerimą. Tikėtina, kad niekas neišsispręs – teks dirbti, o kai kam ir gyventi kartu. Didesnių permainų dar nebus, nors pagrindas joms tikrai stiprus. Nepaisydami visų rūpesčių, nesusipratimų, rasite laiko draugams. Draugiškas palaikymas, kandžios pastabos ves prie naujų minčių. Atostogų planai pasikeis, ir jūs liksite namie.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Lengvumas. Kils kūrybinių minčių, lengvai įgyvendinamų idėjų. Visko tiek daug, kad norėsite išsipasakoti, pasidalyti. Aišku, tik su tais, kurie supranta, apie ką kalbama. Patys sunkiausi darbai judės į priekį neliejant tiek prakaito, kaip tekdavo anksčiau. Deja, viską nesunkiai galima sugriauti pykčiu, agresyvumu, pavydu. Vakarus praleiskite su draugais, dažniau lankykitės įvairiuose renginiuose, degustacijose, mokymuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.