Astrologė Palmira: šviesusis periodas prasidės po 16 valandos

Pirmadienį iki 16 val. 8 min. tęsis vakarykštis kritinis laikas, kai dažniau klystama, pykstamasi. Iki to laiko netinka imtis ko nors naujo ar svarbaus. Būtinas taktas bendraujant, atida dirbant – išaugs žioplų klaidų, gamybinio broko ir pan. tikimybė. Dažniau tikrinkite atliekamus darbus. 

Astrologė Palmira Kelertienė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2017, 5:30 AM

Vakaras jau sąlyginai ramus, ir tai bus gera proga išspręsti ankstesnius nesklandumus, susitaikyti, paliudyti savo nuoširdžius jausmus. Tai jau geras laikas romantiškiems pasimatymams, šeimos šventėms!

Pirmadienis – palanki diena moterims, kai verta tvarkyti svarbius reikalus, priimti asmeninius sprendimus, tiesa, ne anksčiau kaip nuo 16 val. 8 min.


Sapnus iš penktadienio į šeštadienį reikėtų aiškintis atsargiai. Į košmarus ar painius vaizdus galima nekreipti dėmesio. Gerai, jei regėjote gyvūnus, paukščius, jei plaukėte švariame vandenyje (sveikata), skraidėte (nauji draugai), matavotės naujus drabužius (turtas, šeimos sustiprėjimas). 

 

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet jie pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraują – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį išjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas nors ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti; palankūs mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus. Gera proga įteikti susitaikymo dovaną mylimam asmeniui. 

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienio antra pusė gera deryboms, susitarimams, romantiškoms pažintims. 

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis tinkamas tvarkytis, sveikatai tikrintis. Kad ir kuo užsiimsite, dirbkite neskubėdami – galite suklysti, apsigauti, ką nors supainioti, pamesti. 

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienio antra pusė – džiugus metas, ypač moterims. Galimas lemtingas romantiškas susitikimas. 

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti. Geriau tądien vengti vadovybės ir svarbius pokalbius atidėti trečiadieniui. 

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienio antra pusė tinkama įvairiems susitikimams, skubiems reikalams tvarkyti. 

Svarstyklės (09 23 - 10 23). Pirmadienis moterims spręsti finansines problemas. Tai bus geras 

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį būsite itin ekstremistiškai nusiteikę, tačiau diena gera ryžtingai tvarkyti reikalus. Tiesa, jau vakarop.  

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems reikalams bei kelionėms. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį galite sulaukti netikėtos ir nuoširdžios pagalbos!

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas imtis sunkių, nemalonių darbų, tik dažniau tikrinkite tai, ką darote. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus susitikimams su svarbiais žmonėmis, viešnagėms, kelionėms. Vakaras – palankus metas norintiems laimėti jums patinkančio asmens dėmesį. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.