Palmira: už viską, kas šiandien bus pasakyta, teks atsakyti

Nepatartina skubėti, veržtis į priekį – per tai klaidos, nesėkmės. Ypač netiktų žadėti, įsipareigoti nepagalvojus – už viską, kas šiandien bus pasakyta, teks  atsakyti. 

 D.Umbraso nuotr.
 D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-04 05:30

Nenumatytos kliūtys, nesusipratimai, konfliktai. Mažiau planuokite – gali tekti imtis nenumatytų darbų.  Keblumai labiau tikėtini tvarkant juridinius, piniginius, turto, verslo reikalus ar per keliones. Kad ir kuo užsiimsite, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, pasirašomus dokumentus – apsigauti bus lengva. Būtina didelė atida rašant, skaičiuojant, dirbant su dokumentais, ką nors perkant, mokant. Galimos problemos per modernaus ryšio priemones, kompiuterius.

Šiandien tinkamas metas teisingumui atkurti – palanku pradėti bylinėjimąsi (tiesa, jis greitai nesibaigs), aiškintis santykius su skolininkais, jus nuskriaudusiais asmenimis. Jei patys esate skolingi, pasistenkite, bent grąžinti nors dalį. Ši diena palanki kreditoriams ir kritinė tiems, kurie netesi duotų įsipareigojimų, išsisukinėja nuo pareigos vykdymo. Svarbiausia bus pareigos šeimai, vaikams – jos turi būti vykdomos pirmiausia!

 

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – sėkmė, pinigai, turtas, aukštas įvertinimas; skraidyti – sveikatos atgavimas; valgyti – gera žinia; matuotis drabužius – kelionė. Tačiau blogai buvo sapnuoti paukščius, gyvūnus. Katė – apgaulė, vagystė; šunį glostyti – draugo išdavystė; paukštį liesti ar pagauti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei sudužtų stiklas, veidrodis, ant jūsų stiklas nukristų, jei laikrodis sustotų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti pasagą, virvutę, ypač su mazgeliu, kilpa, žiedą su akmenimi.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis įtemptas, konfliktinis, žadantis planų pasikeitimus, nepalankus kelionėms; palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Sudėtingas metas – aplinkiniai bus linkę teisti griežčiau. Kad jumis kiti nenusiviltų, o ir patys nepatirtumėte streso, atidėkite rytdienai (nors geriau kitam trečiadieniui) savo rūpesčius, svarbių reikalų tvarkymą. Šiandien imkitės tik privalomų darbų ir stenkitės juos atlikti kuo geriau. Nesuvaržykite savęs jokiais pažadais – vėliau jie sukels nepageidautinų pasekmių.

Jautis (04 21–05 20). Neblogas metas juridiniams reikalams tvarkyti, tiesa, turite būti apdairesni ką  nors pasirašydami, skaičiuodami pinigus. Būkite pakantesni sutuoktinio kritikai – šiuo metu jūsų trūkumai kris į akis labiau nei privalumai. Ir mokėkite atleisti, nusileisti, kitaip jūsų laukia sunkus trečiadienis ir ketvirtadienis.

Dvyniai (05 21–06 21). Priimant svarbų sprendimą gali pritrūkti atidumo, apdairumo, teisingos, kompetentingos informacijos. Būkite atidesni išgirstoms pastaboms, įspėjimams – tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms. Galite nukentėti per patikrinimą, būti priversti atsakyti už įstatymų ar kitokių taisyklių pažeidimą. Galimos ir netikėtos avarijos kelyje, buityje.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkamas laikas užsiimti vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus.  Tik būkite apdairesni su dokumentais, vairuodami savo transporto priemonę ar eidami gatve. Beje, tai įsimylėjimo metas, kai  apimti įkvėpimo galite labai daug pažadėti jums patinkančiam žmogui – deja, už tai gali tekti nemažai sumokėti.

Liūtas (07 23–08 22). Dalykinėje veikloje nieko rimta nesiimkite – patirsite įvairių nesklandumų, susidursite su kvailomis kliūtimis, o gauti rezultatai jūsų netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui, daugiau dėmesio atkeipkite į jų sąžiningumą.

Mergelė (08 23–09 22). Nors skubių reikalų nereikėtų atidėti rytdienai, šiandien skubėti nederėtų – kitaip kalbant, skubėti reikėtų lėtai. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iš jūsų bus nemažai pareikalauta. Tiek viršininkai, tiek artimieji jums kels nemažus reikalavimus! Ir nebūtinai teisingus – jūsų atžvilgiu lazda gali būti perlenkta. Nesiimkite didelio darbų kiekio, vargu ar tinkamai pavyks viską atlikti, o šiandien bus itin svarbu kokybė. Darbo klaidos pakenks jūsų karjerai ilgam. 

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite apdairūs, ką šnekate ir ką žadate, – galite aiškiai pervertinti savo sugebėjimus, žinias ir suklysti svarbiuose dalykuose. Aplinkiniams kris į akis jūsų klaidos, trūkumai – net menkiausias netikslumas sulauks kritikos. Tikrai atsiras norinčiųjų prisiminti (ir priminti) jūsų senas klaidas.

Šaulys (11 23–12 21). Galite jaustis pavargę, net išsekę nuo įtampos, rūpesčių. Bus sunkiau susikaupti, greitai ir tinkamai atlikti užduotis.  Nepatartina tvarkyti svarbių, ypač piniginių, reikalų – dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite patirti nuostolių. Būsite linkę pasiduoti negerai abejotinų draugų, autoritetų įtakai. Saugokite savo ramybę, sveikatą ir turtą. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasiruoškite greitai persiorientuoti, kai tvarkysite reikalus, tad iš anksto apgalvokite, ką darytumėte, jei kas nors keistųsi, neišeitų? Gali nepateisinti lūkesčių tiek įtakingas asmuo, tiek geras draugas. Kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite. Itin svarbių reikalų rytdienai neatidėkite – tuomet rūpesčių nepadaugės. 

Vandenis (01 20–02 18). Kas blogai, suprasite ne iš karto. Tačiau geranoriški draugai (artimieji, kolegos, viršininkai) suskubs bakstelėti į jūsų klaidas, trūkumus. Neskubėkite apsispręsti, net gausite itin gundantį pasiūlymą. Dažniau prisiminkite praeities (nebūtinai savo) pamokas. 

Žuvys (02 19–03 20). Apgaulingas  metas: iš pirmo žvilgsnio gali viskas pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, kas nors gali netikėtai koją pakišti arba gali išryškėti naujos nepalankios aplinkybės. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.