Astrologė Skirma: kantriausius nudžiugins ypatingos dovanos

Šventinė savaitė įpareigoja jaustis pakiliau. Priimkite kiekvieną susitikimą kaip naują dovaną, skirkite laiko sau ir savo mylimiems žmonėms. Astrologė Skirma Liepienė sako, kad pastarosios dienos daugeliui atneš malonių permainų ir staigmenų. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2017, 11:17 AM, atnaujinta Jul 5, 2017, 3:54 PM

Avinas (03 21–04 19)

Be apsimetinėjimo ir falšo, be jokių nenumatytų staigmenų ar iššūkių. Viskas stabiliai, lengvai, su subtiliu humoro jausmu. Ir nesvarbu, ar dar kas nors tai jaus, be jūsų, ar jūs vieni mėgausitės šiuo jausmu.

Gyvenimas dabar spalvingas, nors savaitės pradžioje ir vėjuotas. Vėjas bus susijęs labiau su namais nei su darbu. Tačiau ir vienur, ir kitur reikia atsargiai duris uždarinėti, kad niekas pirštų neprivertų.

Jautis (04 20–05 20)

Jei galėtumėte, tai ir į darbą neitumėte, nieko kita neveiktumėte, tik namais rūpintumėtės. Na, gal ne visai kasdiene buitimi, bet jų įrengimu, grožiu, remontu. Kai kurie pradės ieškoti savo giminės šaknų, bajoriškų dokumentų ar kitokių kilmės įrodymų. Ir tai tikrai įtrauks. Deja, tik nedaugelis galės tuo užsiimti, visiems kitiems teks grįžti prie įprastinio ritmo ir namuose tiesiog ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nors vasara net neįpusėjo, jums atrodo, kad visa ši maišalynė nesiliauna jau gerą dešimtmetį. Niekas nestovi vietoje, viskas juda, tačiau kažkaip kreivai šleivai ir ne visada ta kryptimi, kuria turėtų.

Pakeisti nieko negalite, todėl išgyventi neverta. Daugiau laiko skirkite sau, nes pedikiūras, manikiūras yra kur kas pigiau nei psichoterapija. Lepinti namiškius, šunis, kates ir net papūgėles taip pat verta.

Vėžys (06 21–07 22)

Pasaulyje yra dalykų, kurių nematote net plačiai atsimerkę. Bandykite suvokti visumą, nesigilinkite į smulkmenas, pajuskite, supraskite gyvenimo vientisumą. Neapsikraukite svetimomis nuodėmėmis ir nuotykiais.

Neklausykite pataikūnų, darykite tik tai, kas leidžia sklęsti virš kasdienybės ir pilkos buities. Ir jei turėsite nusileisti į žemę, padirbėti, tai vis tiek žinosite, kad yra galimybė pakilti.

Liūtas (07 23–08 22)

Suvaržymai nėra tikros sankcijos ar apribojimai, tačiau pradedate jausti, kad negalite sau leisti tiek, kiek anksčiau. Negalite nesiskaityti su namiškių nuomone, eiti ten, kur norite, grįžti tada, kai jums patinka.

Viskas tampa kur kas griežčiau. Pradžioje tai linksmins, vėliau erzins, o savaitės antrojoje pusėje tiesiog prie to priprasite. Kartais namiškiai tikrai žino, kas jums geriau, tad pakentėkite.

Mergelė (08 23–09 22)

Pašnekesiai apie viską – namų reikalus, darbus, planus, siekius. Šnekama ne vien todėl, kad būtų užpildytas laikas ar tyla. Kalbama, kad išsiaiškintumėte kitų nuomonę apie savo darbus, savo padėtį.

Jums dabar reikia, kad kas nors patvirtintų, jog jūsų sprendimai teisingi, jog elgiatės taip, kaip reikia. Tačiau savame rate bus visko, nors į akis ir nepasakys. Pabandykite išsiaiškinti, kas ir kodėl verkia.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Posakis, kad stabdžius sugalvojo bailiai, dabar neveikia. Jokia iniciatyva, jokia drąsa negali įveikti kliūčių. Jų atsiranda net ten, kur atrodė viskas aišku, paprasta ir seniai ištobulinta.

Jūs laisvai nedisponuojate savo laiku, jūsų iniciatyva gniaužiama, o bet koks būdas pareikšti apie save tiesiog nuslopinamas. Todėl neverta plėšytis ir eikvoti energijos – tiesiog naudokitės pasitaikančiomis progomis, o ne jas provokuokite.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nežinote, ką veikti su savo vieninteliu gyvenimu? Nesvarbu, ką veiksite, bet pasistenkite, kad laikas neitų veltui, kad neliktų properšų, pro kurias įsėlina tinginys.

Naują postūmį pajusite savaitės viduryje. Neiššvaistykite šio energijos pliūpsnio, kad pasistūmėtumėte su darbais, kurie užsiliko, ir pradėkite naujus darbus, kuriuos suplanavote dar pavasarį. Didele vidine jėga turite pasinaudoti.

Šaulys (11 22–12 21)

Norėdami pasiekti nepažįstamą krantą, turite nebijoti, būti drąsūs. Nes ieškodami ko nors nauja, turite atsisakyti to, kas gerai žinoma, patikima ir saugu. Ir tik tada galėsite leistis naujo tikslo link.

Šios savaitės užduotis – žengti bent vieną žingsnį link naujovių, link to, ko dar nežinote, nemokate. Ir gali būti, kad turėsite eiti vieni, nebus nei kam lydėti, nei kam skepetaite mojuoti. Bet tai padaryti gali tik drąsiausi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Vienas kitas netikėtumas dar nereiškia, kad visas nueitas kelias beprasmis. Gali būti, jog visa tai paskatins jus naujai peržvelgti ne tik savo elgesį, savo jausmus, bet ir naujai įvertinti žmogų, kuris gyvena su jumis.

Tas vertinimas nebus vienpusiškas, tačiau suteiks aiškumo jūsų planams ir bendro gyvenimo perspektyvai. Jei jūsų planus kas nors jaukia, įvertinkite nuostolių galimybę ir galbūt pakeiskite planą.

Vandenis (01 20–02 18)

Tik judėjimas kasdienybėje tampa jūsų varikliu. Tai ne vien sporto salė, pasisėdėjimai kompanijoje, masiniai renginiai ir triukšmas. Tai pokyčiai, kurie būtini artimoje aplinkoje. Gali būti, kad ši savaitė ir vers kur nors važiuoti, kam nors meluoti, ką nors aplankyti.

Vidinis prieštaravimas bus, visą laiką žinosite – sustoti negalima. Kad ir koks keistas būtų iškritusių kortų derinys, vis tiek turite sprendimus daryti patys.

Žuvys (02 19–03 20)

Atrodo, kad jūsų nevertina, negirdi tie, kurie privalo girdėti ir jumis žavėtis. Nepurkštaukite: tie, kurie jus pažįsta, tikrai žino, kiek esate verti. Visi kiti gali liežuvius pakabinę klausytis, bet draugai išrėš tiesą. Nenorite girdėti, žinoti tiesos – nebendraukite.

Sugebėjimas meluoti ir apgaudinėti save taip pat niekur nedingsta – vis dar vengiate pripažinti realybę, ypač kai kalbame apie darbus, profesionalumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.