Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 5 d.

Trečiadienį nestigs noro ginčytis, kovoti, įrodinėti savo teisybę ir pritrūks mokėjimo blaiviai įvertinti situaciją, gražiai susitarti. Tai reikalams – ypač juridiniams, finansiniams – tvarkyti nepalankus, įtemptas laikas. Bus sunku ir tiems, kurie turi reikalų su užsieniečiais, kuriems reikės išvykti ar tvarkyti kelionės dokumentus. Neverta gundytis šiandien gautais finansiniais pasiūlymais, ypač iš įtakingų asmenų ar užsieniečių, beje, nesileiskite į avantiūras, nepažeidinėkite įstatymų – nepavyks nuslėpti tiesos.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2017, 12:01 AM

Netinka bylinėtis, aiškintis, pasirašyti sandorių, pereiti į naują darbo vietą –  bus nuostolinga ir pakenks jūsų prestižui.  Beje, nedera aiškintis santykių ne tik su viršininkais, biurokratais ar tiesiog atsakingais asmenimis – ne laikas ginčams, skandalams ir namuose. Na, o jei yla iš maišo ir išlys, irgi nesidžiaukite: patys ja galite susižeisti. 

Šįryt 3 val. 13 min. Venera pereina į Dvynių ženklą, kur išbus iki liepos 31 d. Bendravimas įgaus itin malonų atspalvį – vyraus noras patikti kitiems ir palaikyti darnius santykius, ypač su giminaičiais bei mylimu žmogumi. Tai geras tiems, kurie užsidirba iš mokymo, švietėjiškos veiklos, literatūrinės kūrybos, prekybos,  turizmo.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, ant ugnies pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba, rasti vienodų metalinių daiktų – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Avinas (03 21–04 20). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei tikitės. Mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Sudėtingos, nervingos dienos – iš jūsų gali būti norima itin daug. Tačiau pagalbininkų ieškoti neverta – viską atlikite patys vieni. 

Dvyniai (05 21–06 21). Labiau paisykite partnerių nuomonės, ypač finansiniuose dalykuose. Tačiau geriau visai nepriimti sprendimų, susijusių su pinigais ar jausmais: jie gali tapti nuostolių ar nusivylimo priežastimi. 

Vėžys (06 22–07 22). Stenkitės nesuirzti dėl nesklandumų darbe ir nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite linkę sureikšminti kitų  nusižengimus, tad venkite moralizuoti. 

Liūtas (07 23–08 22). Neįsivelkite į finansines avantiūras –  jums stigs atsargumo, pervertinsite savo galimybes.

Mergelė (08 23–09 22). Reikalai strigs. Nieko baisaus – kitą savaitę turėsite progų viską sutvarkyti taip, kaip jums reikia. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams, ypač bendraudami su mylimu žmogumi, sutuoktiniu arba savo kreditoriumi, šefu – tuščiai laiką sugaišite ar net susipyksite. Saugokite asmeninius daiktus, dokumentus – kai kas svarbaus ir reikalingo gali pasimesti. 

Skorpionas (10 24–11 22). Nesitikėkite sulaukti pagalbos iš įtakingų draugų, rėmėjų, užsieniečių! Tad pasiruoškite veikti savarankiškai.

Šaulys (11 23–12 21). Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, jei teks mokėti pinigus, pasirašinėti atsakingą dokumentą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite nukentėti, patirti nuostolių. Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas. 

Vandenis (01 20–02 18). Nelemto atsitiktinumo dienos – nebūkite dėl nieko tikri, viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Ir pasistenkite nesupainioti draugiškų bei valdiškų santykių!

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite kitiems neprimesti savo nuomonės bei įsitikimų (ideologinių, moralinių) – galite išprovokuoti konfliktą, ypač jei su mylimu žmogumi ar su partneriais, šefu, tėvais aptarinėsite savo finansinius reikalus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.