Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 6 d.

Ketvirtadienis bus ramesnis, jei švęsdami ir pramogaudami nepamiršite saiko ir geranoriškumo, pagarbos (sau bei kitiems). 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-06 00:01

Šiomis dienomis venkite naujų pažinčių, būkite atsargesni su žmonėmis iš toli. Labiau pasisaugokite kelyje sukčių, vagių. Nemenka traumų, avarijų tikimybė.  Galimi rūpesčiai per elektros prietaisus, kompiuterius, modernią techniką. 

Ketvirtadienį 3 val. 21 min. Merkurijus įeis į Liūto ženklą, kuriuo judės iki liepos 25 d. Tai laikas, kai bendravimas tampa džiaugsmo,  įkvėpimo šaltiniu. Ypač sustiprėja poreikis bendrauti šventinėje ar kūrybinėje aplinkoje. Didėja pasitikėjimas savimi, savo žiniomis, sugebėjimais. Palankus metas tiems, kurie mėgsta būti geriausi, siekia žavėti aplinkinius savo kalbomis, manieromis, elgesiu. Sėkmingas laikas aktoriams, lyderiams, politikams ir prekybos agentams, besiverčiantiems prabangių daiktų pardavimu. 

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes. 

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė tvarkant darbo bei meilės reikalus.


Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas kuo nors nauju užsiimti, nepalankus ir svarbiems įsipareigojimams; palankios spalvos – žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni. Ne laikas pinigus skolinti ir investuoti.

Jautis (04 21–05 20). Gauta informacija apie pinigus, pelną tikriausiai bus apgaulinga, nepasitvirtins.

Dvyniai (05 21–06 21). Galite būti pernelyg priekabūs, tad neskubėkite išeiti ar išvaryti savo antrosios pusės, jei kilo įtarimų, ėmėte pavyduliauti – tai gali būti klaida!  

Vėžys (06 22–07 22).Būtina būti itin atsargiems dirbant su pinigais bei dokumentais. Daugiau  pakantumo svečiams. 

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas ir mėginti laimę širdies reikaluose: nesiseks paaiškinti savo norų, ketinimų, jausmų.

Mergelė (08 23–09 22). Nepalanku aptarinėti reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, gyvenamosios vietos pakeitimu. Viešnagėms nepalankios dienos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Saugokite asmeninius daiktus, dokumentus – kai kas svarbaus ir reikalingo gali pasimesti. Labiau pasisaugokite vagių bei pagyrūnų,  patys irgi venkite girtis ir žadėti (svečiuose ypač).

Skorpionas (10 24–11 22). Gali taip atsitikti, kad  teks įrodinėti, koks esate geras (draugas, giminaitis, darbuotojas) ir bėgti pagelbėti palikus savo reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Nebūkite agresyvūs bendraudami su sutuoktiniu, kita vertus, nesitikėkite, kad ir į jūsų malonų dėmesį ar dovaną bus sureaguota adekvačiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei  kiltų nepasitenkinimas santuoka, sutuoktiniu, neskubėkite aiškintis santykių, juolab išeiti iš namų: tai laikinas impulsas, kurio vėliau gailėsitės.

Vandenis (01 20–02 18). Nelemto atsitiktinumo dienos – nebūkite dėl nieko tikri, viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Ir pasistenkite nesupainioti draugiškų bei valdiškų santykių!

Žuvys (02 19–03 20). Nepatartina ką nors mokyti, reikšti savo nuomonę ir ginčytis su pareigūnais (bauda tik dar labiau padidės). Blogas laikas kelionėms, ypač komandiruotėms bei įvairiems kontaktams su užsieniečiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.