Astrologė Palmira: penktadienį nepradėkite naujų darbų ir planų

 

Geriausia šią dieną skirti šeimai, namams, sutuoktiniui – pailsėkite nuo dalykinių reikalų!<br>D.Umbraso nuotr.
Geriausia šią dieną skirti šeimai, namams, sutuoktiniui – pailsėkite nuo dalykinių reikalų!<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2017, 5:30 AM

Pasyvus metas – netinka nieko nauja pradėti, kurti ilgalaikių planų, žadėti, įsipareigoti. Tačiau tai neblogas metas susikaupusioms problemoms spręsti – rasite netikėtą išeitį. Tinkamas laikas tvarkyti įvairius reikalus, susijusius su finansinėmis ar socialinėmis problemomis. Verta užsiimti individualia veikla ir tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai.

Bendraujant svarbu santūrumas, pagarba – būkite atidūs, kad nieko neįžeistumėte.   

Geriausia šią dieną skirti šeimai, namams, sutuoktiniui – pailsėkite nuo dalykinių reikalų!

Gerai ilgiau būti gamtoje, ypač aukštose vietovėse, kalnuose.

Palanku prisiminti praeitį, mirusiuosius, už juos pasimelsti, gerai aplankyti kapus.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tada, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai. 

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, ką nors įžeisti, meluoti.

Geras ženklas: jei už jūsų durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga, pašerti svetimą šunį.

Žvilgsnis į priekį: palankus šeštadienis bei pirma sekmadienio pusė, vėliau – kritinis metas.

Avinas (03 21–04 20). Sėkminga diena: netikėtai gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas.  Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais,  dvasininkais.

Jautis (04 21–05 20). Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Pagaliau pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį finansiniu klausimu. Būkite atidesni ir atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi.

Dvyniai (05 21–06 21). Tampate objektyvūs ir teisingi, tad pasistenkite įvertinti geriausias sutuoktinio puses. Palanku rinktis pagalbininkus, veiklos partnerius, aptarinėti su jais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas priimti svečius, ypač iš toli atvykusius.

Vėžys (06 22–07 22). Verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo netikėtai gali nusišypsoti laimė! Tinka tikrintis sveikatą, rinktis dietą. Palankus metas pradėti namuose remontą ar didįjį tvarkymąsi. 

Liūtas (07 23–08 22). Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, bus naudinga. Daugiau bendraukite su vaikais – jausitės laimingi!

Mergelė (08 23–09 22). Nors ši diena ir šauni, sėkmė lydės tik tuos, kurie paisys šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų! Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namų remontu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Geras metas įvairiems susitikimams, pažintims, dirbti su informacija. Beje, aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

Šaulys (11 23–12 21). Galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur). Palankūs susitarimai su senais giminaičiais.  

Ožiaragis (12 22–01 19). Lemtingi bus išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite kai ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nesijaudinkite, jei šiandien ko nors nesuspėsite. Tai atsipalaidavimo metas, netinkamas aktyviai veiklai. 

Vandenis (01 20–02 18). Smagių susitikimų, naudingų patarimų metas. Gera diena bičiuliškiems susibūrimams. Palankūs atviri pokalbiai su sutuoktiniu.

Žuvys (02 19–03 20). Galimi naudingi pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams. Gali užsimegzti tarnybinis ar kurortinis romanas. Tiesa, tai santuokinės ištikimybės metas, tad jei esate ne vieni, skirkite esminį dėmesį savo porai. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.