Palmira Kelertienė įspėja: vis dar jusite stiprią Mėnulio užtemimo įtaką

Dvilypis metas, kai dera (tačiau sunku) likti ramiems, taikiems, geranoriškiems, siekti darnos. Atsipalaiduokite,  leiskite sau pasitikėti ateitimi. Mažiau planuokite, mažiau vilkitės – dar stipri Mėnulio užtemimo įtaka, tad nieko nepaskubinsite, tik be reikalo jaudinsitės, nervinsitės, ant kitų pyksite. Šiandien reikia pasiduoti srautui, gyventi pagal intuiciją ir visus bei viską vertinti pozityviai – jei ką nors imsite smerkti, ant ko nors pykti, ilgam pakliūsite į nepasitenkinimo bei pykčių voratinklį. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-08 05:30

Šiandien nereikėtų nieko keisti veikloje bei asmeniniame gyvenime ar ko nors naujo imtis: galima iš esmės suklysti. Nors būtent šiandien  galite gauti intriguojančių pasiūlymų – ir asmeninių, ir dalykinių, kurie žavės, gundys ką nors išmėginti, kur nors surizikuoti.   Kad ir kaip sudomintų išgirsti dalykai, sprendimą verta atidėti bent iki savaitės vidurio.

Patartina atidžiai rinktis, su kuo bendrauti, galvoti, kam ką sakyti, jei nenorite, kad apie jus pasklistų keistos kalbos ar jūsų geras sumanymas būtų pavogtas. Darbe svarbių užduočių nesiimkite, tikrinkite atliekamus darbus – stigs atidos. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais. 

Ir pasistenkite būti taikūs ir draugiški. Beje, tai geras laikas taikytis. 
Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbesni moterims, jie pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas.

Blogas ženklas:  rytą pieną išlieti, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą jos galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, iki kraujo susižeisti, jei dantenos imtų kraujuoti. 

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana; jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palanku imtis atidėtų darbų, tai gera diena švęsti, pramogauti; palankūs blankūs atspalviai.


Avinas (03 21–04 20). Seni draugai dar kartą pagelbės sprendžiant dalykines ar šeimos problemas. Tik nemėginkite šiandien aiškintis meilės santykių –  įtarinėjimai, priekaištai gali net išskirti. Labiau pasaugokite vaikus.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite kuo geriau atlikti savo darbus ir niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti nei darbe, nei namie. Venkite rimtų įsipareigojimų. Svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti rytdienai. Būtų puiku, jei rastumėte laiko susitikti su bičiuliu – jums reikia išsikalbėti. 

Dvyniai (05 21–06 21). Naujienos ar gauti pasiūlymai iš toli gyvenančio giminaičio, draugo ar partnerio gali suklaidinti. Nepatartina tvarkyti reikalų su užsieniečiais. Jei vyksite į kelionę, būkite atsargesni.  Nieko naujo nepradėkite, mažiau žadėkite, o svarbius susitikimus, keliones būtų geriau atidėti rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Viskam ruoškitės atsakingiau, apmąstykite bet kokias galimas nepalankias situacijas, ypač prieš sėsdami prie vairo ar imdamiesi pavojingo darbo. Galimi nesklandumai dėl mokesčių, alimentų nemokėjimo ar paveldėjimo gavimo – nepatartina pasirašyti su šiais klausimais susijusių svarbių dokumentų (atidėkite tai trečiadieniui, ketvirtadieniui).

Liūtas (07 23–08 22). Nušvitimo laikas – taps aišku, kaip spręsti svarbų, sudėtingą klausimą. Tik kiti vargu ar norės gilintis į jūsų problemas. Labai nepasikliaukite partneriais – atsakingo reikalo niekas geriau už jus pačius nesutvarkys. Būkite atidesni pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį. Ir nesidalykite savo mintimis, įspūdžiais, jausmais su atsitiktiniais asmenimis. Venkite su sutuoktiniu aptarinėti buitinius reikalus, šeimos biudžetą.

Mergelė (08 23–09 22). Kad ir kuo užsiimsite, svarbi atida – nesėkmės, nelaimės dėl skubėjimo. Galimos gamybinės traumos. Venkite teisintis, jei jums bus priekaištaujama dėl darbo kokybės, taip pat neatidumo mylimam žmogui, artimiesiems. Būkite išrankesni maistui. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors rytmetį gali sugesti nuotaika dėl nesklandumų šeimoje, dėl gautos naujienos darbe ar atsinaujinusių finansinių keblumų, tai nebloga diena. Tad pasistengsite nurimti, kad galėtumėte bendrauti be įtampos, agresijos – aplinkiniai bus pasiryžę jums padėti, jei tik patys jų prieš save nenuteiksite.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei negaluojate, geriausia likti namie. Darbe pasistenkite užimti pasyvią poziciją – tik stebėkite, mąstykite, kaupkite informaciją. Taip, beje, rasite ir naujų kelių į sėkmę karjeroje. Įvykių neskubinkite – nervindamiesi dar ką nors sugadinsite. Savo  rūpesčius atidėkite rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Šios dienos pokalbis gali smarkiai paveikti ir priversti pakeisti ateities planus ar nuomonę apie artimą žmogų. Tik ne viską, ką manote, šiandien reikėtų sakyti kitiems – stenkitės saugoti paslaptis, taip pat neatskleisti savo tikrosios nuomonės ir tikrųjų ketinimų. Būkite labai apdairūs, jei teks pasirašyti dokumentus, skaičiuoti pinigus ar pirkti vertingą daiktą. Nesiblaškykite, neskubėkite vairuodami automobilį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Liūdnoka diena. Esate linkę savęs neįvertinti. Vis dėlto problemos netrukus išsispręs, ypač jei jos susijusios su pinigais, konkurencine kova veikloje ar meilėje. Šiandien jums kai kas gali priminti negrąžintą seną skolą ar neatliktą darbą, užmirštą įsipareigojimą.

Vandenis (01 20–02 18). Konfliktinė diena. Jums stigs kantrybės, tolerancijos, būsite linkę visiems vadovauti, nurodinėti, visus barti (t.y. mokyti gyventi). Kad ir kas nutiktų, nesierzinkite – itin greitai bloga nuotaika užkrėsti aplinkinius, ypač artimuosius. Šiandien nieko nauja nesiimkite, nors galite susižavėti naujovėmis, gauti įdomių pasiūlymų – tai reikia geriau apmąstyti.

Žuvys (02 19–03 20). Rytmetys komplikuotas – saugokite savo ramybę, paslaptis bei sveikatą, nerizikuokite kelyje. Aktyviai veiklai, rizikingai kelionei, atsakingam sprendimui netinkamas metas. Na, o patyrę nesėkmę, kliūtį neskubėkite nusivilti, nes įgyta patirtis – irgi naudingas dalykas. Be kokią keblią situaciją geriausia vilkinti. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.