Astrologė: išnaudokite rugpjūtį maloniems reikalams!

Keturmyliais žingsniais lekianti vasara netrukus apie save paliks tik prisiminimus. Paskubėkite išnaudoti likusias giedras dienas maloniems reikalams, susitikimams su draugais ir maloniems pokalbiams. Beje, nors viskas eisis lyg per sviestą, kai kuriems Zodiako ženklams reikėtų būti atidesniais ir pasirūpin

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2017, 10:36 PM, atnaujinta Aug 10, 2017, 6:26 AM

Avinas (03 21–04 19)

Atsitraukiate tiek, kiek galite. Labai svarbu, kad nesipainiotumėte ten, kur jūsų nereikia, nerizikuotumėte ten, kur niekas neprašo. Labai tikėtina, kad ši savaitė šiek tiek pakeis jūsų planus, keliones pavers komplikuotomis, atostogas – sudėtingomis, tačiau visame tame tikrai netrūks žavesio – netikėtumai lydės nuolatos. Apsidrausti nuo to nepavyks, tačiau visada čia galite matyti likimo nuorodas.

Jautis (04 20–05 20)

Kad ir kaip krimstumėtės, kad ir kaip bandytumėte išaimanuoti lengvatų, gyvenimas nuo to nesikeičia. Tenka keisti požiūrį į jau esamą situaciją. Niekas nepadės, turite patys rasti tuos svertus, kurie pajudina gyvenimą. Jei sugebėsite susivokti, pamatyti, kuris akmuo namų kampe išjudėjo, viską dar iki savaitės pabaigos grąžinsite į vietas. Santykiams aiškintis ir naujiems įsipareigojimams prisiimti laikas nepalankus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pokalbiai, vedantys į niekur, planai, kurie nesipildo, ir visa tai tik todėl, kad jūs kažkada kažkam kažką pasakėte. Naivu tikėtis, kad jums pavyks viską lengvai užglostyti. Nesutarimai tarp giminaičių, kaimynų iš dalies taip pat priklauso nuo jūsų sugebėjimo nusileisti ar žengti pirmą žingsnį į susitaikymą. Kad ir kas ką sakytų, rimta velniava jūsų aplinkoje tęsiasi. Lieka tik trumpam išvykti ir iš toliau į visa tai pažvelgti.

Vėžys (06 21–07 22)

Jaučiatės gražūs, laimingi, lydimi sėkmės, bet kažkodėl iškyla nesklandumų namie. Vienų nemyli, kitus pamiršta, o tretiems per mažai dėmesio. Tai tik jūsų įsivaizduojamos problemos, tik jūsų susikurtos istorijos, neturinčios realaus pagrindo. Viskas visur gerai – neieškokite priekabių. Nedidelių nesklandumų bus, tačiau dėl kelių žiežirbų nebūtinai turi liepsnoti visas miškas. Neįpūskite ugnies ten, kur nereikia.

Mergelė (08 23–09 22)

Gręžiojatės atgal, bandote apsisaugoti nuo įtarimų, plepalų, apkalbų ar net ligų. Nerimas, kuris atsiranda iš nepasitikėjimo, netikėjimo savimi ir slaptų minčių. Užsiimkite tuo, kuo turite užsiimti, nesiblaškykite ir nesimėtykite ten, kur nereikia. Dabar puikus laikas apibendrinti tai, kas vyko iki šiol, padaryti išvadas, išanalizuoti klaidas ir pradėti kurti naujus planus. Darbas namie, gyvenimas darbe.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nerasite nė vieno, kuris nors kartą gyvenime nesvajojo pasivaikščioti debesimis – baltais, minkštais, pūkuotais. Tai svajonės, planai, siekiai, kurie atrodo tokie patrauklūs, lengvai įgyvendinami. Tik atrodo, jog pamiršote, kad realybėje debesys – vien šlapias ir šaltas vanduo. Tas šaltas vanduo ir virs jūsų kasdienybe, neleis svajoti, bet vers dirbti nuobodžius kasdienius darbus ir suktis iš komplikuotos padėties darbo kolektyve.

Skorpionas (10 23–11 21)

Savaitę pradedate nuojautomis ir spėjimais. Viskas labiau paaiškinama šeštuoju pojūčiu nei faktais. Bet jūs vis tiek žinosite, kaip veikti, ką daryti, kad tai, kas dabar yra pasiekta, nesugriūtų. O savaitės pabaigoje viską lems jūsų emocionalumas, noras pamatyti ir pažinti. Praktiškajai gyvenimo pusei vietos lieka mažai. Bet gal dabar kaip tik to ir nereikia? Gal reikia, kad viskas eitųsi lengvai?

Šaulys (11 22–12 21)

Gyvenime, kaip ir žvejyboje, kartais labai daug ką lemia sėkmė. Ir visai nesvarbu, pašėrei ar ne. Tyliai sėdėjai ar ne. Nesuveikia. Tiesiog kimba arba ne. Ši savaitė tokia ir yra: tyliai ir netyliai, su sava nuomone ar be jos, vis tiek bus taip, kaip turi būti, ir jūs patys nieko nepakeisite. Todėl reikia labai ramiai į viską žiūrėti ir laukti, kol aplinkybės bus palankios kokiai nors veiklai. Vienintelė užuomina: savaitgalis nedarbingas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ilgas veiklos periodas baigiasi. Turite rezultatus, jūsų pastangos nenuėjo veltui. Nesvarbu, kad keletą kartų teko keisti veiklos planą, imtis įvairios taktikos, būti piktam, griežtam. Bet dabar visa tai išspręsta. Aišku, šiokios tokios gijos vis dar tempsis, vis dar bus girdėti atgarsių, tačiau visa tai jau praeityje. Ir dabar dar nesinorės daryti nieko nauja – nei namie, nei darbe. Tai bus tiesiog ramesnis periodas.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitė žada ilgus vakarus, krintančias žvaigždes, pasisėdėjimus su šeima. Gražu ir miela. Kartu gali išaiškėti daugybė paslapčių – ir naujų, ir nutylėtų. Paslėpti nepavyks nei po nupjautais dobiliukais, nei po pabirusiais rožių žiedlapiais. Viskas tampa aišku. Teks ne tik meluoti, sekti pasakas apie esamą situaciją, bet ir suvaldyti savo jausmus ir polėkius. Ne viskas, ką jaučiate, gali būti atverta aplinkiniams.

žuvys (02 19–03 20)

Nežiūrėkite ilgai į šešėlius – jie pradeda judėti ir gali bauginti. Šį kartą tie šešėliai balti – jie labiau panašūs į nerimą nei rimtas bėdas. Gal susikaupė daug darbų, gal kas nors žaidžia linksmus žaidimus be jūsų, gal tiesiog pasijutote nustumti į kampą. Tai tiesiog šešėliai. Užsiimkite tuo, kas būtina, ir pasilikite savaitgalį laisvą nuo visų įsipareigojimų. Mėgaukitės pirmaisiais skaniais obuoliais, drybsokite pievelėje ir nieko negalvokite.

Liūtas (07 23–08 22)

Ši, kaip ir praėjusi ar artėjanti, savaitė yra vienos reikšmingiausių šiais metais. Kaip tik dabar kuriamas viso ciklo pagrindas. Šio laikotarpio klaidos ryškios, o pergalės – dar ryškesnės. Stenkitės, siekite užsibrėžto tikslo, aktyviai dalyvaukite visuomeninėje veikloje, nevaržykite savęs, jei manote, kad galite daugiau. Nereikia dirbti, gyventi ar kurti savo galimybių ribose – išplėskite ribas, siekite toliau, nei manote galintys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.