Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 9 d.

Atoslūgis – ateina atsipalaidavimas, apima meilė ir gerumas.  Šiandien verta atsipalaiduoti – imkitės tik to, ko norisi, kas teikia džiaugsmą , – tai laisvės atgavimo laikas. Diena žada netikėtumų, skatins vidines  permainas.  Aktyviai veiklai laikas netinkamas, taip pat nereikėtų  imtis sunkių, varginančių darbų. Beje, netinka nieko keisti savo veikloje ir pradėti naujų darbų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2017, 12:01 AM

Tai laikas po Mėnulio užtemimo, tad vis dar stenkitės nekelti įtampos, nesiaiškinti santykių. Siekite taikytis – ieškokite bendrų sąlyčio taškų. Palanku atnaujinti pažintis, sudarinėti sąjungas, tvirtinti partneriškus susitarimus. Tinka imtis atidėtų, užmirštų, kadaise darytų darbų, siekiant juos atnaujinti, perdaryti. Palanku ir talkas organizuoti – kvieskitės pagalbininkų. 

Diena žadins kūrybingumą, siųs įkvėpimą, ir tai puikus metas dirbantiems kūrybinį darbą.

Ne laikas avantiūroms ir azartiniams žaidimams. 

Tinkamas laikas kelionėms.

Vis dėlto esminį dėmesį reikėtų skirti šeimai, namams. Pasigilinkite į artimųjų nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas. Šios dienos pokalbiai gali labai suartinti – stenkitės likti atviri ir nuoširdūs. Diena nebloga įvairiems šventimams, kultūros ir meno, labdaros renginiams ir meilės pasimatymams. 

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus įvairiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti pilkų tonų drabužius – vengtini kontrastai – balta ir juoda.


Avinas (03 21–04 20). Nors ši diena palanki, jums asmeniškai nereikia niekuo rimtu ar svarbiu užsiimti, nebent remtumėtės tarpininkų paslaugomis. Gera proga nebent konfidencialiems reikalams tvarkyti, taip pat neoficialiems susitikimams ir slaptiems meilės pasimatymams.

Jautis (04 21–05 20). Atsipalaiduokite, pamirškite rūpesčius ir darykite tik tai, kas norisi. Pabūkite laisvi –  tai tikrai esate užsitarnavę. Tinkamas laikas ieškoti bendraminčių, taip pat paramos. Būtinai aplankykite gerus draugus.

Dvyniai (05 21–06 21). Venkite atsakingų pokalbių su šefu, taip pat ilgalaikių dalykinių įsipareigojimų.  Palanku spręsti profesines problemas neoficialiais būdais.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien pavyks užglaistyti ankstesnius nesusipratimus. Tai nebloga proga kelionei, susitikimams  su  užsieniečiais, taip pat dalyvauti šventiniuose renginiuose. Galima netikėta aistra.

Liūtas (07 23–08 22). Gana įtemptas laikas – be reikalo galite viską dramatizuoti. Tiktų spręsti problemas, susijusias su mokesčiais, skolomis, alimentais. Ne laikas aiškintis santykius. 

Mergelė (08 23–09 22). Tinkamas laikas tvarkyti juridinius reikalus, bylinėtis, ypač jei tai susiję su jūsų veikla. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti organizmo stiprinimo ciklą. Pasistenkite daugiau padėti sutuoktiniui jo darbuose – toks rūpinimasis jus dar labiau suartins.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkmingas laikas linksmai ir lengvai sutvarkyti nuobodų, įkyrėjusi reikalą. Tai neblogas metas dirbantiems kūrybinį darbą. Nebūkite smulkmeniški mylimo žmogaus atžvilgiu – prarasite tiek džiaugsmo.

Skorpionas (10 24–11 22). Asmeninis žavesys padės nepastebimai įveikti bet kokią kliūtį. Pasistenkite jaustis įsimylėję – atrodysite stiprūs ir laimingi. Geras laikas nemaloniam, bet reikalingam pokalbiui su vaiku ar žmogumi, kurį mylite.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite ganėtinai sentimentalūs, pakiliai romantiški – tai gerai ugdant meilės jausmą, bet  žalinga tvarkant dalykinius reikalus. Giminaičiai, artimi žmonės spaudimu gali priversti priimti abejotiną sprendimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kelionėms, naujoms pažintims, romantiškiems nuotykiams sėkmingas laikas. Jums bus lengva ir malonu bendrauti, būsite kupini įdomių minčių. Tačiau nebūkite išsiblaškę ar pernelyg svajingi dirbdami su informacija, dokumentais, skaičiuodami pinigus, vairuodami.

Vandenis (01 20–02 18). Tingumas šiuo metu yra geras, naudingas reiškinys, reikalingas norint jus apsaugoti ne tik nuo persidirbimo, bet ir avantiūrų – tiek tvarkant piniginius, turto reikalus, tiek meilės srityje.

Žuvys (02 19–03 20). Dažnai atsidursite dėmesio centre. Dabar bus nesunku gražiais ir natūraliais metodais pakreipti kitų nuomonę bei įvykių eigą jums norima linkme. Labiau pasikliaukite pirmu įspūdžiu, nuojauta. Gera proga pakovoti už jums patinkančio asmens simpatijas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.