Palmira Kelertienė perspėja: venkite nereikalingo bendravimo!

Prieštaringas laikas – magės bendrauti, viską sužinoti, tačiau diena palanki vien koncentracijai, individualiam  darbui. Tad pabūkite introvertai, kurie per save išsiaiškina, ko jiems reikia, savyje išsprendžia visas problemas. Bet kokiu atveju venkite nereikalingo bendravimo. 

 D.Umbraso nuotr. 
 D.Umbraso nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2017, 5:30 AM

Tai netinkamas laikas ir avantiūroms, mat bus sunku iš karto tinkamai įvertinti  šios dienos įvykius, informaciją (ypač finansinę) – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, nerizikuokite. Iš esmės naujų darbų nepradėkite – atidėkite tai kitai dienai. Netinkamas laikas ir svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, pinigams skolintis ar grąžinti. Pasisaugokite sukčių, nepasitikėkite tarpininkais. Būkite atidesni tėvams, atidžiau juos išklausykite. 
 
Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Išimtis nebent, jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote, – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taip pat regėti daug drabužių, kailinius.

Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namuose sugestų ar sulūžtų, karoliai sutrūktų ir pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur nors užsiristų, rakštį įsivaryti, greitai išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsilieti vandeniu, sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis sėkmingas aktyviai veiklai, skubiems reikalams tvarkyti, sekmadienis neblogas draugiškiems susitikimams, abi dienos nepalankios kelionėms. 

Avinas (03 21–04 20). Jūsų nerimas palengvėle sklaidosi, gerėja savijauta. Ir vėl esate kupini naujų sumanymų, kuriuos netrukus galėsite įgyvendinti. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki  susitarimams  ir sandoriams tvirtinti.

Jautis (04 21–05 20). Nereikėtų ko nors svarbaus imtis ir naujų darbų pradėti. Neįsivelkite į intrigą darbe. Venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai – draugai gali netyčia suklaidinti, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti, ką geriausia šiuo metu rinktis. Itin svarbius dalykinius susitikimus atidėkite rytdienai arba kitos savaitės pradžiai.

Liūtas (07 23–08 22). Tai palankus metas – jus remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kieno nors pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius. Gera diena vykti į tolimą komandiruotę.

Mergelė (08 23–09 22). Nemaloni diena, vis dėlto susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neblogas laikas dvejonėms išsklaidyti. Būsite objektyvūs bendraudami su aplinkiniais ir griežti sau. Patartina nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Tik venkite daryti skubotas išvadas.

Šaulys (11 23–12 21). Ganėtinai palankus metas, tinkamas imtis reikalų, kuriuos tvarkant nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. Vakaras palankus romantiškiems susitikimams, viešnagėms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei iš karto reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje, atidėkite pirmadieniui. Savaitgalį jums svarbiu klausimu gali padėti artimas draugas, giminaitis. Nepraleiskite pro ausis vyresnio amžiaus žmonių patarimų.

Vandenis (01 20–02 18). Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač dėl finansinių reikalų. Venkite naujų pažinčių. Būkite kritiškesni peršantiems savo nuomonę ar itin meiliems asmenims. 

Žuvys (02 19–03 20). Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Galite sugalvoti tinkamą išeitį esamoms materialinėms problemoms išspręsti. Ne laikas finansiniams įsipareigojimams prisiimti. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.