Palmira Kelertienė: Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu

Šeštadienis džiugins – laukia malonūs netikėtumai, geros naujienos, nepaprasti susitikimai, intriguojančios pažintys. Tai bus geras laikas ir užvilkintiems darbams užbaigti, ir poilsiui, visiškam atsipalaidavimui. Palankios sveikatą stiprinančios procedūros, SPA. Daugiau laiko praleiskite prie vandens. 

 V.Ščiavinsko nuotr.
 V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2017, 5:30 AM

Tai laimingas metas įsimylėjėliams – jei skirsite šią dieną savo porai, jūsų ryšys taps tvirtesnis. Beje, šios dienos įsimylėjimai laimingi.

Ir nepraleiskite progos taikytis, teikti dovanas. Tai bus puikus metas vertingiems daiktams įsigyti, švęsti.

Sekmadienį 3 val. 56 min. Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis retrogradinis judėjimas truks iki rugsėjo 5 d. Kai Merkurijus juda atatupstas, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai gebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti dokumentų. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja automobilių avarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, atnaujinti pamirštas žinias. Nepatariama imtis nieko nauja – geriausia būtų grįžti prie senų dalykų.

Sekmadienis puikus susitikti su jums svarbiais žmonėmis, atnaujinti santykius. O štai kelyje reikėtų būti atidesniems – nebūkite patiklūs, labiau pasaugokite daiktus, dokumentus. Daugiau dėmesio skirkite tėvams, seneliams. 

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirusieji giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės, regėti stiklinius daiktus – liga, klasta. 

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, – galimi dideli nuostoliai, jei skėtis sulūžtų ar įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė, jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto.

Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirstumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos; rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose; pamesti mažą pinigų sumą.

Avinas (03 21–04 20). Pakovokite už savo jausmus šeštadienį – jūsų romantiškos viltys gali išsipildyti. Įsimylėjusiems prasminga savaitgalį išvykti kur nors į atokesnę vietą, kad galėtumėte pabūti vieni. Nudžiuginti dovana jums brangų asmenį pasistenkite sekmadienio pavakare. 

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį patariama nevarginti savęs darbais. Tai bus puiki diena įvairioms šventėms ar  romantiškam pasimatymui.

Dvyniai (05 21– 06 21). Šeštadienis – malonių staigmenų, netikėtų pažinčių (romantiškų taip pat) metas, tad neverta užsisėdėti namuose: laimė nusišypsos svečiuose. 

Vėžys (06 22–07 22). Reikalai trukdys atsipalaiduoti šeštadienį. Vis dėlto pamirškite rūpesčius – tai meilės diena ir ją reikia skirti jausmams. Sekmadienį nebesijusite tokie suvaržyti pareigų bei atsakomybės jausmo, ypač jei atsidursite smagioje draugijoje. 

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis palankesnis draugiškiems susitikimams, romantiškiems pasimatymams, o sekmadienis – oficialesniam bendravimui.

Mergelė (08 23– 09 22). Šeštadienį bus svarbu nesinervinti ir labiau pasidžiaugti savo pora –  rūpinimasis mylimu asmeniu ne tik sustiprins jūsų ryšį, bet ir padės atgauti ramybę bei gerą nuotaiką. Sekmadienį savaime viskas stos į savo vietas, taps aišku ir suprantama. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite nereaguoti į gyvenimo nesklandumus – mažiau kreipkite dėmesio į atsitiktinius dalykus, nesureikšminkite jums nemalonių smulkmenų mylimo asmens elgesyje, ypač sekmadienį. Šeštadienis bus palankesnis tiek bendrauti, tiek kelionėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis – meilės metas, tačiau ir mylimas asmuo (o ne darbai) turi atsidurti pirmoje vietoje. Sekmadienį, pirmadienį palankus metas pasirodyti visuomenėje, susitikti su įdomiais žmonėmis, naujoms pažintims užmegzti. 

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis geras romantiškoms kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais bei įtakingais asmenimis. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai puikios dienos bendrauti su vaikais bei meilės pasimatymui. Savaitgalis bus palankus metas supažindinti mylimą asmenį su savo šeima.

Vandenis (01 20–02 18). Atsipalaiduokite, nebūkite sau pernelyg griežti. Poilsio dienas verta leisti su senais draugais. Galimi ir netikėti susitikimai su žmonėmis iš praeities. 

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis puikus, tad būtų klaidinga užsisklęsti savyje, – draugai, mylimas žmogus leis patirti džiaugsmų įvairovę, nusiraminti ir pajusti palaimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.