Astrologė siunčia perspėjimą keliems Zodiako ženklams

LIŪTAS (07 23–08 23)

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Liūtas
Liūtas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 13, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Aug 13, 2017, 11:37 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Riba. Tik bijantys renkasi, kuriame kampe slėptis. Drąsūs stato ant kortos gyvenimą ir sėkmę. Kuriuo keliu eiti, teks rinktis. Arba nusivilsite, arba laimėsite. Na, o jei nerizikuosite, tikrai nelaimėsite. Turite patys susigaudyti, kiek galima, kur riba, kurią peržengti draudžiama. Namiškiai, draugai, bičiuliai gūžčios pečiais, vertindami jūsų šios savaitės žygius. Būkite atsargesni ir kelyje, ir su naujais žmonėmis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Ramybė. Ilgas veiklos periodas baigiasi. Jūsų pastangos nenuėjo veltui. Nesvarbu, kad keletą kartų teko keisti veiklos planą, imtis skirtingos taktikos, laikytis režimo. Dabar visa tai išspręsta. Žinoma, kažkokios gijos vis dar tempsis, vis dar girdėsite atgarsių, tačiau visa tai jau praeitis. Kol kas nenorėsite nieko nauja nei namuose, nei darbe. Tai bus tiesiog ramesnis etapas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Buitis. Peržengsite bendravimo ribas. Viską žinote ir suprantate, bet vis tiek pirmiau padarote, o paskui pagalvojate. Šią savaitę tai kartosis kasdien. Tokie dalykai erzins aplinkinius ir patys jausitės nesmagiai. Susiimkite. Daugiau laiko praleiskite analizuodami save, laisvalaikį skirkite buičiai. Didesnių pirkinių venkite, nes pirksite spontaniškai, negalvodami.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Jausmai. Gyvenimas riedės kampuotais ratais. Atsiras kliūčių ten, kur net nebuvo galima numatyti. Svarbu taupyti ne tik pinigus, bet ir jausmus. Nesišvaistykite pažadais. Žinoma, meilė ar susižavėjimas nėra tai, ką galima atidėti juodai dienai. Pirmadienis ir antradienis bus skirti klaidoms taisyti, o ne naujiems žygiams. Tik ketvirtadienį viskas pradės suktis tolygiau. Tada jau galėsite atsikvėpti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rizika. Viskas vyksta greitai ir rizikingai. Tikėtina, kad jūs kitaip vertinate įvykius nei aplinkiniai. Sunku su jumis spėti, dar sunkiau esantiems greta įvertinti tai, ką darote. Jūs vieni žinote savo kryptį, vieni ir einate tikslo link. Žiūrovų daug, plojančių mažai. Nesuklyskite, nes tik po dviejų savaičių žinosite, ar tinkamai elgėtės.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Šukės. Nėra sunku surinkti tai, kas sudužo, bet suklijuoti santykius sudėtinga. Todėl apgalvokite žodžius ne tik tada, kai norite pasimeilinti, bet ir tuomet, kai pykstate ir baratės. Geriau patylėkite, problemą išspręskite be triukšmo. Jei savaitgalis praeis be skandalų, tai ir savaitė bus sėkminga. Na, o jei pradėsite nuo ginčų, smulkios šukės pabirs ir darbe.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sėkmė. Viskas sukasi. Dar yra jėgų, norų, turite paramą ir tikslų. Vis dėlto kartais sėkmės neužtenka. Sėkmė ne visada įsikuria šalia jūsų. Jos ypač trūks tada, kai namuose užguls rūpesčiai, kai reikės kam nors padėti, patarti. Vienintelis tinkamas sprendimas dabar – daryti, ką galite patys, o kitiems patikėtus darbus tikrinti du kartus. Garantinius talonus, maisto produktų galiojimo laiką taip pat reikia tikrinti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Vėtra. Apima jausmas, kad artėja vėtra. Tiesa, ji kils dar ne šią savaitę, todėl galite pasirengti. Tuomet išsaugosite tai, kas svarbu. Greičiausiai vėtra kils darbe. Išaugs baudų, sankcijų ir apribojimų tikimybė. Gali būti, kad kaltas tas, kas voratinklius pievoje suplėšė. O gali būti ir taip, kad jums skirta bausmė yra pelnyta. Ieškantiems gyvenimo malonumų ir tikintiems, kad viskas paprasta ir nesudėtinga, lieka palinkėti gero vėjo.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Troškimai. Pamatysite krintančią žvaigždę, sugalvosite norą ir lauksite, kol visata jį išpildys. Viskas teisinga, bet nepamirškite, kad jūsų ir aplinkinių norai kartais nesutampa, o tą pačią žvaigždę matote ne jūs vieni. Todėl nenuostabu, kad reikės dirbti ir smulkesnius norus įgyvendinti patiems. Gali būti, kad jūsų gyvenimo ritmą pakeis svečiai, bičiuliai ar giminaičiai. Darbo šią savaitę bus mažai.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Atvirumas. Reikia žmogaus, su kuriuo galėtumėte atvirai šnekėtis apie viską, tačiau kartu turėtų išlikti flirto elementas. Tai būtų maža jūsų paslaptis, kuri leistų mįslingai šypsotis, kartkartėmis skrajoti padebesiais. Dabar reikia kambarėlio, kuriame šeimininkautumėte tik jūs. Jei manote, kad tai pernelyg sudėtinga, kepkite dešreles po atviru dangumi ir tikėkite, jog gyvenimas sukasi apie jus.

VANDENIS (01 21–02 19)

Cunamis. Nemalonumai – lyg cunamis. Vieną akimirką tylu ir ramu, o kitą kyla viską šluojanti banga. Nieko keista. Taip yra dėl emocijų ir nenoro pažaboti ambicijas. Viskas priklausys nuo to, kiek esate pasirengę šiems bangavimams. Kilus konfliktui slėptis nepatartina – atsiras plyšys, pro kurį pasieks ne tik pykčio bangos, bet ir apkalbų purvas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Tingumas. Niekas nieko nereikalaus, neprašys, bet ir nedžiugins geromis naujienomis. Tiesiog paliks gyventi taip, kaip norite, – sočiai ir tingiai. Trūks tik minkštų kilimų ir riestanosių batų. Pasukti gyvenimo ratą dabar galite tik jūs. Tik jūs mokėsite priversti ką nors veikti aplinkinius. Tik jūs turite teisę kitiems priminti pareigas. Nereikškite pastabų tėvams ir viršininkui – jie rieda savo vežimu.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.