Astrologė šią savaitę siūlo atsiduoti likimo tėkmei

Su rugsėjo pradžia atsiras naujų poreikių. Vieniems norėsis laisvės, kitiems poilsio, treti svajos apie karjeros pokyčius. Tačiau ne visiems norams bus lemta išsipildyti bent jau kol kas. Tad verčiau nesiblaškyti ir atsiduoti likimo tėkmei.  

 Geriausia šią savaitę leisti likimui nuspręsti viską už jus.<br> 123rf.com nuotr.
 Geriausia šią savaitę leisti likimui nuspręsti viską už jus.<br> 123rf.com nuotr.
 Astrologė Skirma Liepienė.
 Astrologė Skirma Liepienė.
Mergelė
Mergelė
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 10, 2017, 5:30 AM

Astrologė Skirma Liepienė paaiškino, kuo išskirtinė bus ši savaitė visiems dvylikai Zodiako ženklų.

Avinas (03 21–04 20)

Laisvė. Saugumo jausmas priklauso nuo to, kiek pasitikite partneriu. Nesvarbu, ar tai darbdavys, ar jūsų antroji pusė. Tik pasitikėdami esate laisvi. Nereikia galvoti, kas bus, ką turite, kaip dalinsite ar kas liks. Tai – ne vien materialūs, bet ir dvasiniai dalykai. Jei nenorite, negalite to analizuoti, tiesiog gyvenkite ir džiaukitės kiekvienu vėjo šuoru, kiekvienu debesimi ir nauja diena. Ir tegul viskas bus taip, kaip turi būti.

Jautis (04 21–05 21)

Pinigai. Kalbos apie pinigus šiek tiek erzina. Jums nesuprantama, kodėl reikia uždirbti daugiau, jei neaišku, ką su tais pinigais darysite. Turi būti tikslas, dėl kurio stengiatės: geresnė buitis, šiltesnės atostogos ar brangesni batai. Iš tiesų jokie darbai, sumanymai rimtai nepajudės, kol nerasite to, dėl ko verta stengtis. Reikia motyvacijos. Tiek daug visi apie tai kalba, bet kiekvienas turi pats susirasti džiaugsmo šaltinį.

Dvyniai (05 22–06 21)

Durys. Uždarykite duris į aplinką, kuri jus erzina, neleidžia būti savimi. Tiesiog atsiribokite nuo viso to, kas jums trukdo. Ir gali būti, kad po dienos kitos, atgavus vidinę ramybę, duris atlapos pokyčių gūsis. Jis gali atnešti naujų pasiūlymų, naujų sutarčių, pokyčių darbe. Gal sutiksite žmogų, kuris taps draugu visam gyvenimui. Darykite tai, kas jums patinka, ir negalvokite, ką apie tai mano kiti.

Vėžys (06 22–07 22)

Pokyčiai. Didelės viltys ir norai, kurie siejami su naujais darbais, gali ir nepasiteisinti. Ilgai puoselėtus projektus gali tekti atidėti rudeniui. Tai nedžiugins, todėl bandysite šį tą keisti. Namiškių patarimai visai nepadės, tik vers jaustis nepatogiai. Norėsis daugiau vienatvės ir erdvės. Tačiau tai įvykdyti bus itin sudėtinga.

Liūtas (07 23–08 22)

Ištikimybė. Likite ištikimi savo principams net tada, kai jums siūlo aukso kalnus ar net vilą ant kalno su vaizdu į vandenyną. Savaitgalis ramus, o savaitė bus aktyvesnė, padaugės susitikimų. Noras diktuoti sąlygas ir tapti svarbiausiu asmeniu bus sunkiai kontroliuojamas. Aplinkinių reakcija – labai nepalanki. Leiskite kitiems šiek tiek pasipūsti, papasakoti apie save, pasidžiaugti. Būkite kantrūs, bet neleiskite, kad kas nors mindytų.

Mergelė (08 24–09 23)

Sėkmė. Naujų planų ir sumanymų laikas. Laimi tie, kurie nesustoja. Tai – sėkmės momentas. Ar tai suteiks pasitenkinimą, laimės pojūtį, kitas klausimas. Tačiau jūs galite pasiekti tai, ko trokštate, galite tapti populiarūs, matomi, net ir reikalingi. Bet laimė matuojama kitais matais. Namams, vaikams, pomėgiams dabar laiko nėra. Yra tik darbas ir tikslai.

Svarstyklės (09 24–10 23)

Kaltė. Aštrėja santykiai namuose, tačiau viso to galima išvengti arba bent sušvelninti. Pirmiausia reikia pripažinti savo kaltę dėl vienų ar kitų situacijų. Neigti klaidą – dviguba klaida. Galima švelninti situaciją dovanomis. Aišku, pilnas krepšys grybų, kuriuos reikės sutvarkyti antrajai pusei, ne itin gera mintis. Geriau jau tai, kam nereikės papildomo darbo ir nebus valgoma. Taigi šią savaitę teks pataikauti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Tikslas. Bandysite bėgti greičiau, nei reikia. Norėsite užsiropšti aukštyn, kad ir nubalnotais keliais. Jokios kliūtys nesvarbios, kai matote savo tikslą ir žinote, kad galite jį pasiekti. Bet tai ne tas laikas, kai reikia bėgti, ir ne tas, kai reikia aukotis ar ką nors aukoti. Dabar užtenka lėtai, ramiai ir nuosekliai eiti link tikslo ir jis bus pasiektas. Neapsunkinkite gyvenimo nei sau, nei tiems, kurie greta.

Šaulys (11 23–12 22)

Darbai. Ruošite planus, kurių įgyvendinti neįmanoma. Laukia daugybė darbų, kuriuos reikės atlikti iš naujo. Darbai keisis, tačiau pernelyg nenutols nuo pradinio taško. Vienais atvejais daug gražių akimirkų, kitais – susierzinimas, nepasitikėjimas ne tik svetimais, bet ir savais. Labai sunku puoselėti santykius, tačiau kitas žmogus būtinas, kad suteiktų pasitikėjimo savimi.

Ožiaragis (12 23–01 20)

Planai. Labai sunku pasakyti, kas pritraukia, o kas atbaido žmones nuo jūsų. Kad ir kas atsitiktų, būkite kuklesni, mažiau pūskitės ir nesigirkite tuo, ką ruošiatės daryti. Vertingi tik atlikti darbai. Namuose reikalai puikūs – jūs rasite kompromisą, šnekėsitės apie tai, kas svarbu, o kartais net ir planuosite ateitį.

Vandenis (01 21–02 19)

Stebuklas. Norisi, kad atsitiktų kažkas gražaus ir nepakartojamo. Ir atsitiks. Visa tai gali būti panašu į stebuklą – gerą arba blogą. Sunkiau tiems, kurie dirba slankiuoju grafiku ar negali pasirinkti, kada dirbti, o kada linksmintis. Kelti didelių vėjų dėl to namuose nereikėtų. Tačiau šios savaitės įvykiai gali visai kitaip pakreipti jūsų gyvenimą.

Žuvys (02 20–03 20)

Įdomi diena. Pastarasis laikotarpis panašus į vieną ilgą, sudėtingą ir kupiną įvykių dieną. Darbų daug, susitikimų, pokalbių, popierių ir dokumentų – taip pat. Kiekviena diena prasideda ir baigiasi taip pat. Atrodo, kad nėra galimybės ištrūkti, lyg viskas kartotųsi. Padarykite tai, ką privalote, tai, kas svarbu, ir švilpiko diena pasibaigs, o jūs turėsite stebuklingai įdomų penktadienį. Tik penktadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.