Palmiros horoskopas 2018-iesiems: bus nukirsta, kas nereikalinga

Pasak astrologės Palmiros Kelertienės, visų mūsų laukia itin sudėtingi metai. Išbandymų netrūks nei asmeniniame, nei socialiniame gyvenime, nei vietos, nei tarptautinėje politikoje. „Kraštutinumai – 2018-ųjų vizitinė kortelė. Sotūs bus ir ekstrymo mėgėjai, ir ramybės apologetai“, – juokavo astrologė.

 Palmira Kelertienė.<br> 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-31 13:14, atnaujinta 2018-01-01 12:02

Tai metai, paženklinti praradimų – bus nukirsta viskas, kas mūsų gyvenime nereikalinga. Taip apsivalę įžengsime į 2019-uosius metus, kurie, kitaip nei treji buvę prieš tai, pagaliau bus išties laimingi.

Avinas (03 21–04 20)

Ką jums žada 2018-ieji, jau patyrėte per prabėgusį lapkritį gruodį, – panašiai situacija klostysis ir toliau, ir ne tik metų pradžia, bet ir visas laikas iki lapkričio pabaigos nebus labai džiugus. Ir tam pakaks objektyvių priežasčių – teks su kažkuo atsisveikinti, išsiskirti, galbūt per neatsargumą prarasti ilgai kauptus pinigus. Ir vis tik didžiausia problema šiai metais gali tapti požiūris į tai, kas vyks. Likite pozityvūs, vadovaukitės filosofija: viskas, kas nutinka – tik į gera. Nors laukia sunkus laikas, negalima pasiduoti panikai. Dabar reikalinga kova, drąsa – nebijokite priimti gyvenimo iššūkio.

Vis dėlto nebūsite vieni – iki rugpjūčio pradžios jausite šeimos paramą. Jums daug jėgų bei apsaugą suteiks artimieji. Tai bus tinkamas laikas įsigyti namus ar kraustytis į naują gyvenamąją vietą. Nuo rugpjūčio prasidės palaimingas įsimylėjimo metas.

Sudėtingiausi laikotarpiai bus sausio pirma pusė, kovo antra, rugsėjo pirma pusės, spalis, lapkričio antra pusė, gruodžio pradžia. Tuo metu dažnai atsimušite į kliūtis, susidursite su nepaaiškinamais apribojimais. Sunkiai klostytis santykiai darbe, augs įtampa namie. Mažai ką spėsite, sulauksite daug pretenzijų. Jei saugote savo darbo vietą, pasistenkite išvengti bet kokių konfliktų su vadovybe bei kuo geriau atlikti savo užduotis. Jei jums pristigs geranoriškumo bei optimizmo, namuose irgi sukelsite daug nepasitenkinimo. Bet kokiu atveju, metai provokuos permainas, kurioms labiausiai būsite pasiryžę gegužės viduryje, birželio gale, liepos gale, rugsėjo pirmą pusę, spalio antrą pusę.

Kad ir kokie sudėtingi bus metai, tačiau baigsis jie šauniai. Jau gruodį suprasite, kad kentėjote ne be reikalo, ir kad viltis ne kvailių, o išminčių motina. Dabar viskas ims keistis į gerą – jūs vėl jausitės laimingi ir būsite pasirengę sutikti 2019 m. sėkmę!

Jautis (04 21–05 20)

Taika, tolerancija, bendradarbiavimas – šių metų sėkmės laidas! Nors tai pasiekti 2018 m. nebus paprasta. Jau metų pradžia jus provokuos konfliktui tiek su pasauliu, tiek su savimi – patys sau imsite prieštarauti, su savimi kovoti... Tad būkite atidūs, kad siekdami savo tikslų nenukirstumėte šakos, ant kurios sėdite. 2018 m. galima krizė santykiuose su partneriais – tiek darbo, tiek sutuoktiniu. Itin įtemptas laikas: sausis, vasaris, kovas, gegužės pradžia, birželis, liepos pabaiga, rugsėjo pirma pusė, spalio pabaiga, lapkričio pabaiga, gruodžio pradžia. Minėtu metu konfliktai gali baigti skyrybomis, ir jūsų buvę sąjungininkai dabar gali virsti stipriais bei piktais priešais. O apie jų jėgą suprasite jau metų pradžioje...

Beje, bus tuščia veltis į konkurencinę kovą – kovodami su priešais bei konkurentais, juos tik stiprinsite, o save silpninsite. Šiuo atveju prasminga paieškoti sąjungininkų, atsiremti į jau esamus partnerius, sutuoktinį. Deja, būtent to daryti ne itin norėsite, o jei ir norėsite, tai jūsų partneriai nebus linkę jus suprasti.

Daugiau stabilumo bei galimybių sutvirtinti savo pozicijas darbe būtų balandžio pirmoje pusėje, birželio pradžioje. Tuomet galima priimti svarbesnius sprendimus asmeniniuose santykiuose. Beje, jei norite keisti darbovietę, tai bus palanki proga. Ir tik iki liepos vidurio tiks kažką keisti darbe. Dalykiniai pasiūlymai, gauti nuo rugpjūčio iki kitų metų gegužės apskritai bus nepalankūs, net žalingi. Tuo metu nepatartina priimti pasiūlymų naujoms pareigoms, ypač paaukštinimui – galimas daiktas, kad teks tapti atpirkimo avinėliu...

Spalį bus svarbu susirūpinti sveikata – nuo gruodžio prasidės įtemptas ir nepalankus laikas, kuris truks visus metus. Turėsite tapti stiprūs ir ištvermingi. Suprantama, kad daug ką lems sveikatos stiprumas, nervų tvirtumas!

Dvyniai (05 21–06 21)

Metų pradžioje teks atsisveikinti su angeliška Baltojo Mėnulio apsauga, ir kadangi tai bus sudėtingas laikas, galite pasijusti kiek pasimetę. Teks susitaikyti su neišvengiamybe. Aplinkybės nuo pat metų pradžios pareikalaus tam tikro nuolankumo, kantrybės, mokėjimo susitaikyti su savo likimu. Ir, beje, tai bus pats teisingiausias sprendimas – kai tik sau pasakysite, jog jums nebaisūs tie krūviai, tie išbandymai, kuriuos likimas siunčia, ims ir palengvės, bet to, kažkaip savaime ir rūpesčių sumažės.

Sausį nereikėtų rizikuoti veikloje, taip pat piniginiuose, turtiniuose reikaluose. Dabar tik sau pakenksite, jei veršitės į priekį, sieksite žūt būt pagal save pakreipti įvykius. Deja, šiuo metu galimi ne itin smagūs pasikeitimai santykiuose su draugais, artimaisiais, kai tenka su kažkuo išsiskirti, kažko atsisakyti, netekti. Asmenys, kurių veikla susijusi su didele konkurencine kova, turi atminti, kad tuo metu galimos užmaskuotos intrigos prieš jus. Ir nors išoriškai viskas atrodys kuo puikiausia, tai bus gana pavojingas laikas, kai net geras draugas gali išduoti.

Sausio pabaigoje, vasarį ateis pakilimas, tačiau tai bus sunkokas metas (du užtemimai – Mėnulio ir Saulės), – aplinkybės dar kartą privers nusileisti ant žemės, prislėgs sudėtingos problemos darbe bei namuose. Baigiantis gegužei imsite jaustis geriau ir suprasite, kad šiemet neaplenks sėkmė veikloje, karjeroje, džiaugsmas šeimoje, meilėje. Gegužės antra pusė, birželis žada naujas perspektyvas ir laimingą meilę.

Rugpjūtis, rugsėjo pirma pusė – tai tas metas, kai reikia pasisaugoti pavydžių konkurentų, tai pat intrigų tarp savų (darbe, giminėje, net šeimoje). Gana sėkminga rugsėjo pabaiga, spalis, gruodis – tai daug žadantis laikas veikloje, kai atsiras gerų progų gauti reikalingas pareigas ar pereiti į kitą darbovietę. Tačiau neskubėkite – turite būti tikri, kad darbdavys ištesės duotus pažadus. Rugsėjį, spalį daugiau laiko skirkite šeimai – tai, beje, bus palankus metas namų remontui.

Būsite itin veiklūs visus metus. Tik pasinėrę į darbus nepamirškite sveikatos – nuo persidirbimo, lydimo nuolatinės įtampos dėl didelių tempų, darbų kiekio, galite sunegaluoti. Atsipalaiduoti jums pavyks nebent tik 2019 m. sausį, kai staiga lyg kas ims ir nuo jūsų pečių nuris milžinišką visus 2018 metus slėgusi krūvį bei atsakomybės naštą. Vis dėl to jau gruodį, kad nepatrūktumėte nuo darbų krūvio, ieškokite talkininkų, patikimų sąjungininkų. Ir tai bus metas, kai net vienišiai ims ir pasiges poros – tai bus romantiškas laikas, kai netikėtai įsimylima net pačiomis neromantiškiausiomis aplinkybėmis...

Vėžys (06 22–07 22)

Sunkūs 2017 metai jau už nugaros, prasideda itin palankūs 2018-ieji. Tiesa, šis geras laikas jus palietė jau prabėgusių metų lapkritį, gruodį, nors dėl bendros nepalankios planetų padėties to galėjote ir nepajusti. Vis dėl to Baltasis Mėnulis (gerasis karminis atpildas, angelų apsauga) jau jūsų ženkle, o Jupiteris – Vėžiui itin palankiame Skorpione, tad grįžo sėkmė. Dabar ji jus lydės ir veikloje, ir asmeniniame gyvenime: jūs vėl tampate kupini įkvėpimo, optimizmo! Ir šios pakylėtos nuotaikos lydės ilgai, iki lapkričio vidurio. Tai bus itin geras laikas dirbantiems kūrybinį darbą, asmenims, kurių veiklą susijusi su scena, su pramogų verslu bei menais apskritai, o tai pat vaikų auginimu bei kūrybinių sugebėjimų ugdymu.

2018 m. ko gero ne vienam Vėžiui pavyks pažinti tikrą meilės džiaugsmą bei pilnatvę. Pats laimingiausias laikas romantiškai pažinčiai, o taip pat ir vaikų pradėjimui, būtų iki rugpjūčio, kol Baltasis Mėnulis saugos jus nuo klaidų, iliuzijų ir vis siųs geras progas... 2018 m. tikėtinas ir dar vienas smagus pasikeitimas – galite tikėtis šeimos pagausėjimo. Ir jei šiuo metu susilauksite atžalos, su šiuo vaiku bus idealus ryšys. Beje, šis vaikas jūsų dėka taps išties laimingu žmogumi bei nemažai pasieks gyvenime!

Nors didžioji metų dalis bus palanki, tačiau sausis, vasaris, ir net tradiciškai palankus kovas, pirma balandžio pusė – nevienareikšmiški. Šiais mėnesiais reikėtų vengti atviros konfrontacijos tiek darbe, tiek artimųjų rate. Vis dėl to metai puikūs, ir lapkritį, gruodį pasaulis dar kartą įsitikins, ko esate verti – tai užtarnautų įvertinimų, sėkmės laikas. Birželis, liepa bus sėkmingi didelių sumanymų įkūnijimui, tik nerizikuokite finansiniuose dalykuose – avantiūros su pinigais neišdegs. Atidėkite rizikingus bei drąsius finansinius sumanymus lapkričiui, gruodžiui.

Rugpjūčio antra, rugsėjo pirma pusė gali atnešti problemų darbe per konkurentus, tai pat rūpesčių dėl sutuoktinio. Nepatartina tuo metu bei spalio pirmą pusę veltis į teisminius procesus – nesibylinėkite, mėginkite susitarti gražiuoju, be teismų.

Šaunus lapkritis – tai sėkmingų pokyčių laikas. Jums pavyks pakreipti įvykius norima vaga (meilės fronte irgi)! Dabar galite drąsiai viskame rizikuoti (išskyrus 18-22 d.). Na, o lapkričiui baigiantis prasideda metas, kuris ateina šventėms pasibaigus, t.y. paprastasis darbymetis. Tik nemanykite, kad šypsena iš jūsų veido dings, nieko panašaus – dabar atsiras puikios sąlygos pajusti kitą laimės rūšį, susijusią su atkakliu triūsu bei kantrybe.

Liūtas (07 23–08 22)

Metų pradžioje jausitės pavargę, nepasiruošę didiesiems liūtiškiems žygdarbiams... Jei nuspręsite pailsėti, sustiprinti sveikatą, pasielgsite labai teisingai: beveik visi metai iki pat gruodžio – pasyvus energijos kaupimo laikas, kai laimi tyla, ramybė, vienybė šeimoje. Jus stiprins artimieji, atgaivą rasite savo namuose. Ir tai bus svarbu atminti renkantis poilsį – tolimos kelionės neatneš to įprasto jums džiaugsmo, jūs gerai jausitės, atgausite jėgas tik vietoje. Namai, tėviškė, vietiniai kurortai, kaimo turizmas jūsų sielai ir kūnui suteiks kur kas daugiau nei užjūriai...

Pirma sausio pusė – itin sudėtingas metas, kai reikia saugoti sveikatą, gerus santykius šeimoje bei darbo vietą. Vasaris patikrins jūsų santykių tvirtumą su pora. Kilus rimtesniems nesutarimams, atsispirkite pagundai trenkti durimis ir išeiti. Na, nebent į artimiausią vienuolyną, kad pabūtumėte vieni ir viską ramiai apsvarstytumėte... Vasaris, kovas bus apgaulingi – atrodys, jog viską galite, tačiau tai bus pavojinga iliuzija bei pražūtinga pagunda.

Kovo gale, balandžio pirmą pusę būsite itin energingi bei veiklūs, ryšitės permainoms. Deja, galite nuo to nemažai nukentėti, nes dabar sunkiai nutuoksite, kuria linkme judėti bei ką keisti. Tad geriau apsiriboti neesminiais pokyčiais. Ir tai bus svarbu visus 2018 metus, kurie skirti situaciją konservuoti, o ne keisti.

Nuo rugpjūčio 5 d. jus palies šviesios energijos banga: Baltasis Mėnulis apsistos jūsų ženkle septyniems mėnesiams, tad būsite itin saugomi angelų ir turėsite pakankamai gerų progų savo gyvenimą sutvarkyti taip, kaip norsi. Gyvenimas sušvytės naujomis spalvomis. Jums bus gera – mylėsite pasaulį, džiaugsitės gyvenimu. Paslaptingu būdu ims spręstis jūsų problemos, pildysis svajonės. Šie septyni palaimingi mėnesiai bus palankus metas rinkti porą, kartu pradėti bendrą gyvenimą.

Na, o metų pabaiga bus laimingo perversmo gyvenime metas – Saulė žvilgtelės ir į jūsų padangę, o laimė taps neatskiriama drauge. Prasidės savaiminės sėkmės metas (jis tęsis metus), kuris ateina visiems, net neužsitarnavus (kaip kreditas).

Mergelė (08 23–09 22)

Laukia gana įdomūs metai – nauji žmonės, nauji interesai, daug kelionių, mokymosi. Metai bus palankesni jauniems, veikliems ar tiesiog mąstantiems, guviems bei lankstiems žmonėms, mat iki pat metų pabaigos pakaks gerų progų ištaisyti nepalankią padėtį, padarytą klaidą. Reikalas tas, kad jums daug kas simpatizuos, norės su jumis bendrauti ir noriai padės.

Sausio pradžia tradiciškai kelionių metas, bet šiemet geriau likti namie, jei nenorite nenumatytų rūpesčių, išlaidų... Nepalankios tolimos kelionės bus ir vasarį, kovą – šį laiką vertėtų skirti namams, šeimai. Bus svarbu labiau pasirūpinti santykių taurinimu su antrąja puse. Balandį jūsų gyvenime gali atsirasti naujas žmogus, priversiantis suabejoti jūsų ankstesniu pasirinkimu.

Gegužė, birželis – aktyvios veiklos metas, kai teks spręsti uždarbio ar veiklos finansavimo problemas. Šie mėnesiai netinkami atostogoms. Atidėkite jas liepai, rugpjūčiui, kai jūsų triūsas taps mažiau efektyvus, kai imsite dažniau kažką painioti, klysti.

Nuo rugsėjo atkusite ir imsite kovoti dėl prarandamų pozicijų. Iki gruodžio suskubkite kuo daugiau nuveikti, pasistenkite, kur galite, užbėgti įvykiams už akių. Nuo antros lapkričio pusės – vėl sudėtingas metas aktyviai veiklai, kai teks taikytis su tuo, ką pasiūlo gyvenimas bei ko nori jūsų šeima.

Svarstyklės (09 23–10 23)

2018-ieji pratęs prabėgusių metų sėkmę. O bus ji susijusi ir su materialiomis vertybėmis. Beveik visi metai iki gruodžio bus sėkmingi užsidirbant pinigus. Jų pavyks nemažai sukaupti, tačiau nepamirškite taupyti, atidėti.

Sausis, vasaris – užtemimų metas, kai nederėtų rizikuoti nei piniguose, nei meilėje, nors ir pajusite, kad atsivėrė ypatingos galimybės... Šiuo atveju perspektyvesni gegužė, birželis, kai išryškės nauji horizontai, ir sulauksite pripažinimo darbe, gerų dalykinių pasiūlymų. Beje, neatsisakykite pasiūlymų, gautų iš užsieniečių. Tai bus ir geras laikas keisti darbovietę. Arba užmegzti tarnybinį romaną. Šie du dalykai eis greta vienas kito ir kovą, kai sėkmingai suderinsite naudingąją gyvenimo pusę su maloniąja.

Geros permainos dažnai bus susijusios su užsieniu, užsieniečiais ar įtakingais asmenimis. Šis laikas bus puikus kelionėms, naujai veiklai. Beje, jus palaikys draugai, įtakingi asmenys, visuomenė.

Gana nepalankus metas permainoms, rizikingiems renginiams – rugpjūčio antra pusė, rugsėjo pirmos dvi dekados. Spalį mėginsite atsigriebti ir lapkritį gausite tai, ko taip ilgai norėjote, siekėte. Gruodis labai intensyvus, žadantis permainas darbe. Pirmai gruodžio dekadai nepatartina planuoti kelionių. Tai bus traumingas, avaringas laikas. Gruodį reikėtų susirūpinti sveikatos stiprinimu.

Skorpionas (10 24–11 22)

Tai žvaigždinis metas – sėkmė ir nepaprastas pripažinimas, išaukštinimas. Būkite tikri: jūsų laukia puikūs metai. Dabar būsite tikri padėties šeimininkai: viskas vyks pagal jūsų valią. Tad, jei dar nežinote, kas jums svarbu, ko norite, kuo skubiau išsiaiškinkite, ko jums reikia, ir pirmyn! Šį puikų šansą pabūti savo likimo šeimininkais jums dovanoja Jupiteris, tradiciškai astrologų vadinamas “Didžiąja Laime” – dabar jis jūsų ženkle iki pat lapkričio 8 d. Taip atsitinka ne kasdien: tik kartą per dvylika metų, tad pakovokite už savo laimę, sėkmę karjeroje ar meilėje – dabar viskas pavyks, kas tik jums svarbu!

Šiemet turėsite puikią progą gyvenimą pradėti iš naujo – dabar atviri visi keliai! Dabar galima imtis naujos veiklos, pradėti kažką iš esmės naujo arba keisti, ir tai bus naujos ilgalaikės sėkmės garantas. Ilgam – net dvylikai metų. Tiesa, 2018 m. gana sudėtingi, ir bus tarpų, kai geriau nieko nekeisti, nieko naujo nesiimti net ir jums, 2018 m. Fortūnos numylėtiniams!

Sausį, vasarį, balandžio trečią dekadą, gegužę iki 24 d., rugsėjį, spalį nerekomenduojama kažko iš esmės naujo imtis, rizikuoti finansais, savo geru vardu – skirkite šiuos mėnesius arba ramiai veiklai, arba poilsiui. Tuo metu vienintelis svarbus dalykas bus išsaugoti turimus laimėjimus. Teks susitaikyti ir su tuo, kad dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių jums bus sunku paskubinti įvykius antrą gegužės pusę, birželį, liepą, pirmą rugpjūčio pusę, antrą rugsėjo pusę, spalį, pirmą lapkričio dalį. Tuo metu bus svarbiau remtis į praeities pasiekimus, į senus ryšius. Bus palanku atnaujinti ir seną veiklą. Minėti mėnesiai privers labiau susirūpinti namais, šeima, tėvais.

Asmeniniame gyvenime 2018 metai irgi žada didžiąją sėkmę: viskas susiklostys taip, kaip jums geriausia! Galimi ir lemtingi susitikimai – naujai atsiradęs žmogus gali atnešti didelę laimę. Tai gali būti ir nuostabus naujas draugas, ir mylimas asmuo... Prasmingos bus ir santuokos – jūsų porą lydės laimė. Aplinkiniams jūsų pokyčiai irgi atrodys šaunūs – tėvai, kolegos, viršininkas bei plačioji visuomenė teigiamai įvertins jūsų pasirinkimą!

Nuo gruodžio viskas ims palengvėle rimti – prasidės darbymetis ir, beje, sėkmingas. Dabar reikėtų įgyvendinti naujus sumanymus, plėtoti tai, kas buvo drąsiai, akibrokštu pradėta. Ir tai atneš finansinę naudą – prasideda pelno metas.

Šaulys (11 23–12 21)

Prabėgę 2017 metai, ko gero, buvo ne pats geriausias laikas jūsų gyvenime? Juodasis Mėnulis, judėdamas jūsų ženklu, vertė atsakyti už padarytas klaidas, atsiteisti su kreditoriais (galbūt ir iš anų gyvenimų...). Susidūrėte su daugybe apribojimų, kartais ir parardimais, nuostoliais. Nuo metų galo kiek palengvėjo, tačiau prasidėjo kitas periodas (jis tęsis iki 2018m. lapkričio pradžios), kurio esmė – didelio gyvenimo etapo užbaigimas, pasiruošimas naujai, šviesiai ateičiai. Dabar būtina sustoti, pažvelgti į nueitą kelią ir grąžinti skolas – ne tik materialias. Padarykite tai, ką per dvylika metų planavote, ką galbūt pradėjote ir nebaigėte, išmokite tai, iš ko anksčiau bandėte išsisukti, pakartokite tai, ką kažkada gerai žinojote, bet dabar pamiršote. Jėgų, įkvėpimo semsitės praeityje – atgaivinkite senus įgūdžius, ieškokite idėjų, atspirties taško buvusiame laike...

Ir neskubėkite. Nutilkite. Nurimkite. Iki pat 2018 m. gimtadienio tęsis intravertiškas ir paslaptingas laikas, kupinas svajų, norų, troškimų. Ir tai bus visai neblogas metas, jei laikysitės tam tikrų žaidimo taisyklių. O jos paprastos – atsipalaiduoti ir džiaugtis gyvenimu... Savo noru nesiimti jokios iniciatyvos bei nieko nekeisti, kol aplinkybės to iš jūsų nepareikalaus. Jei mėginsite kažką iš esmės naujo nuveikti, jei būsite maksimalistiškai nusiteikę, itin veiklūs, ko gero teks patirtį liūdesį, neviltį dėl pasaulio netobulumo... Nenorėkite (ir nesistenkite) šiemet perdaryti pasaulio – iki gruodžio, kol tęsis šis meditacinis laikas, geriausias būdas sau pakenkti, sužlugdyti gerą sumanymą, naują idėją – kažko aktyviai imtis, už ką nors ryžtingai kovoti... 2018 metais jūs ne kariai!

Tad kol kas apsiginkluokite filosofiniais apmąstymais ir tyliai vykdykite savo pareigas. Nieko naujo nesiimkite. Tiesiog tobulinkite tai, kas pasiekta. Tuomet tikrai seksis, ir jūsų profesiniai laimėjimai taps nemenki. Veiklai (su tam tikra išlyga) sėkminga bus sausio pabaiga, vasaris, kovo vidurys, gegužės pabaiga, birželio antra pusė. Apgaulingas rugpjūtis, pirma rugsėjo pusė. Lapkričio 8 d. Jupiteris įeis į jūsų ženklą ir palengva jus ims žadinti didžiajai gyvenimo sėkmei!

Ožiaragis (12 22–01 19)

2018 metai bus intriguojantys – nuobodžiauti neteks, laukia netikėtumai: likimas žada permainas! Na, o jos bus įspūdingiausios, jei nutiks tarp kovo vidurio ir gegužės, antrą rugpjūčio ir pirmą rugsėjo pusę. Būtent šiais mėnesiais reikėtų planuoti naujus dalykus, kažką iš esmės keisti savo gyvenime – liksite patenkinti gautais rezultatais. Tuo metu jūsų gyvenime gali atsirasti nauji žmonės – ir jie virs tikrais, ištikimais draugais, tikra atrama sunkią minutę. O jų pakaks, nes reiklusis Saturnas, Ožiaragių valdovas, jau jūsų ženkle. Jis bus griežtas (bet ir teisingas). Jis gali iš jūsų atimti viską, kas jums trukdo tobulėti, siekti savo tikslų, viską, ko turite per daug... Tokiais atvejais geriausia patiems pamąstyti, kas nereikalinga, ko reikia atsisakyti gyvenime. Nelaukite, kol tai iš jūsų atims. Ir tai bus daugiau, nei jūsų pačių geranoriška auka.

Sausio pirma pusė, balandžio antra pusė, gegužė, rugsėjis, spalis – gana sunkūs mėnesiai. Taps aktualu įtakingų draugų, globėjų, patikimų partnerių palaikymas veikloje. Per minėtus sunkius mėnesius siekite išsaugoti turimus pasiekimus (darbo vietą, pinigus bei gerus santykius su bendradarbiais, vadovybe). Šis laikas žada rimtas juridines bei finansines problemas (bylinėjimosi patartina vengti). Galimas daiktas, kad ir asmeniniame gyvenime ne viskas sklandžiai klostysis, o bičiuliška parama ir čia bus labai reikalinga. Pasistenkite per sausį, vasari, rugpjūtį, rugsėjį neprarasti sutuoktinio pasitikėjimo bei meilės.

Nuo gruodžio aktyvusis metas baigsis – prasidės susikaupimo, atsiribojimo nuo pasaulio metas, kai bus palanku atsitraukti nuo aktyvios veiklos bei atsisakyti permainų. Vis dėlto metų pabaiga jums rengia dovaną. Gana reikšmingas laikas bus gruodžio trečia dekada, kai atsiras galimybių ištaisyti praeities klaidas ir laimėti net beviltišką reikalą. Šis metas padės apginti bei įtvirtinti jūsų ankstesnius pasiekimus.

Vandenis (01 20–02 18)

Metai prasideda sunkiai: sausis, vasaris – užtemimų mėnesiai, atneša išbandymus asmeniniame gyvenime ir darbe – tai krizės laikas, kai jaučiatės, kad galite prarasti, ką branginote, vertinote. Jūsų atsisveikinimo nuotaikos bus gana stiprios, ir dabar galite ryžtis atsisakyti to, ką laikote nereikalingu savo gyvenime – netikusio darbo, blogo draugo, nejautraus mylimo žmogaus. Santykiai šeimoje irgi nervins. Tačiau bent kiek protingesnę išeitį sprendžiant šiuos klausimus rasite, ko gero, pirmą kovo dekadą.

Nors 2018 metai ir nesmagiai prasidės, bet bus labai svarbūs. Ypač veiklai. Pirmą metų pusę laukia aukšti pasiekimai, tad koncentruokitės ties savo pagrindiniais tikslais. Laikas iki rugpjūčio vainikuos jūsų ilgalaikį triūsą, daugiametes pastangas. Tad būkite drąsūs, avantiūristiški, ir negaiškite laiko veltui, nieko neatidėdami geresniems laikams. Dabar pildysis jūsų didžiosios svajonės.

Energingiausi, veržliausi būsite antrą gegužės pusę, birželį, liepą, pirmą rugpjūčio pusę, antrą rugsėjo pusę, spalį, pirmą lapkričio dalį. Tiesa, tuo pat metu jums nestigs ir agresyvumo, tad nuo rugpjūčio pasiruoškite gana greitai sulaukti smūgio iš priešų. Tad ne tik jūs aplinkiniams galimai kelsite problemas (nuo jūsų nesusivaldymo, pykčio kentės ir artimieji, ir kolegos, pavaldiniai), bet ir aplinka jums taps pavojinga. Šis laikas taps pavojingu jūsų sveikatai – traumos, netikėtos infekcinės ligos, insultai, infarktai, įvairios skrandžio bei viso virškinimo trakto ligos gali ateiti kaip karminis atpildas. Kitaip kalbat, dabar pagrindinis jūsų uždavinys – savyje ugdyti kuklumą, kantrumą, pakantumą aplinkinių nuomonei, pagarbą svetimiems įsitikinimams. Ir tai pasakytina ne tik apie šį laiką, bet ir visus metus iki gruodžio.

Antra kovo pusė, balandis, pirma gegužės, antra rugpjūčio, pirma rugsėjo pusės atneš rūpesčių per užnugario priešus, slaptas konkurentų intrigas.

Sausio antra pusė, vasario pirma pusė, gegužė, birželis žada romantiškas intrigas, ir, deja, tam tikrą įtampą tarp sutuoktinių – gali tekti spręsti pasirinkimo klausimą.

Rugpjūčio 6 d. prasideda išbandymų metas: Juodasis Mėnulis (siejamas su bloga karma) įeis jūsų ženklą ir išbus devynis mėnesius, išbandydamas jūsų sąžiningumą, padorumą bei sveikatos stiprumą. Kadangi Juodasis Mėnulis priverčia mokėti karmines skolas, tai jūsų padėtį gali palengvinti savanoriškas bei savalaikiškas skolų susimokėjimas. Taip pat bus svarbu ramiai nusiteikti gresiančioms netektims, nuostoliams – galimas daiktas, kad šiuo metu iš jūsų bus atimta kai kas labai vertingo, brangaus, artimo ir įkišta tai, ko visai nereikia. Tai gali būti ir naujas neva sėkmingas reikalas, ir naujas draugas, mylimas asmuo... Beje, jei tuo metu atsiras naujas draugas, jei įsimylėsite, žinokite – įkliuvote į spąstus. Deja, Juodasis Mėnulis tiesiogiai siejamas su melu, su iliuzija, tad dabar užgimę nauji sumanymai, atsiradę nauji žmones nieko gero nežada. Kitaip kalbant, nebūkite patiklūs bei labai optimistiški – geriau keliskart apsidrausti bei nerizikuoti.

Žuvys (02 19–03 20)

2018 metai paliks neišdildomą įspūdį – pripažinimas, populiarumas lydės, kad ir kur atsidursite! Jausitės laimingi, nes matysite, kaip aplinkiniai jums džiaugiasi, ir kiek gero galite padaryti kitiems. Tiesa, galbūt sausį, vasario pirmą pusę dar negalėsit tinkamai įvertinti jūsų laukiančios sėkmės, mat tai bus sunkūs užtemimų mėnesiai (visiems, ne tik jums), tad tuo metu bus sudėtinga “įsisukti” veikloje – kažkas kliudys, stabdys. Tam tikri apribojimai (tiesa, jie į naudą) galimi ir antrą gegužės pusę, birželį, liepą, pirmą rugpjūčio pusę, antrą rugsėjo pusę, spalį, pirmą lapkričio dalį, kai teks laikytis tam tikrų sąlygų, kurias padiktuos kažkas... Tiesa, rezultatai vis vien bus puikūs! Minėtais mėnesiais bus pavojinga pernelyg daug užsibrėžti, pervertinti savo galimybes. Tai tas metas, kai bus geriausia koncentruotis ties nedideliais uždaviniais, ruošiant pamatus dideliems žygiams.

Gegužę, birželį verta daugiau laiko skirti namams, šeimai. Tikėtina, jog tuo metu svarstysite galimybę pakeisti gyvenamą vietą arba net šalį (emigracijos idėja rimtai gundys ir iš dalies šiais metais ji bus palanki).

Birželis, liepa – itin kūrybingas laikas, kai būsite kupini įkvėpimo ir bet kokias problemas spręsite lengvai ir greitai. Būsite itin populiarūs, visiems reikalingi – jūsų sėkmė akins aplinkinius, magiškai trauks. Net skeptikai ar priešai jus įvertins, o gal net ir pasiūlys taiką, bendradarbiavimą. Tie, kas šiuo metu taps jūsų partneriais, atneš naudą bei slaptą apsaugą.

Išskirtinis lyderystės metas prasidės nuo lapkričio vidurio – tai bus ryškios sėkmės laikas (karjeroje itin), kuris tęsis visą gruodį. Būkite pasiryžę įgyvendinti savo svarbiausią svajonę! Ir tai pavyks, jei ne dabar – tai 2019 metais!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.