Ramunės horoskopas 2018-iesiems: reikšmingų įvykių metai

Naujieji 2018-ieji metai bus kupini reikšmingų įvykių. Ypač daug sprendimų kone kiekvienoje gyvenimo srityje turės priimti Ožiaragiai. Vandenių laukia tikra atgaiva, o Vėžių - aistros proveržis, žada astrologė Ramunė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2018, 2:03 PM

Avinas (03 21-04 19)

Jūsų laukia turtingi, įdomūs ir džiugių įvykių kupini metai. Ypač palankiai klostysis asmeniniai santykiai. Pamiršite senas nuoskaudas ir judėsite pirmyn. 2018-ieji – idealus metas santuokai.

Jeigu artimo žmogaus šiuo metu neturite, nenusiminkite. Tikėtina, kad jau vasarį į jūsų širdį pataikys Amūro strėlė. Venkite veltis į trumpalaikius romanus – jie tik sukels nereikalingų audrų.

Jeigu sugebėsite planuoti savo veiksmus, galėsite tikėtis didelių pergalių ir karjeros srityje. Sudėtingiausias laikas bus balandžio ir rugsėjo mėnesiai. Tuomet verčiau nerizikuokite ir nesiimkite naujų projektų. Palankiausias tam laikas – birželis ir rugpjūtis.

Šiemet palanku keliauti. Tikėtina, kad svečiose šalyse ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir kils puikių verslo idėjų.

Jautis (04 20-05 20)

Jūsų laukia sėkmingi naujieji, 2018-ieji, metai. Tai bus asmeninio tobulėjimo ir augimo laikas. Svarbiausia – išsikelkite sau aukštus tikslus, būkite drąsūs, kantrūs, ir darbo vaisiai bus ypač saldūs. Neskubėkite ir neįsisvajokite. Stovėkite tvirtai ant žemės ir išlikite praktiški.

Šiemet jūsų laukia keli svarbūs pokyčiai. Siekiantiems pasikeitimų profesinėje srityje lemtingas laikas bus rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiai.

Asmeniniams santykiams bus reikšmingas lapkričio mėnuo. Tuo metu būkite kur kas dėmesingesni antrajai puse.

Vieniši Jaučiai 2018 metais gali sutikti žmogų, su kuriuo norės praleisti visą savo likusį gyvenimą. Apsupkite save gražiais daiktais, pozityviais žmonėmis. Neleiskite ir sau pasiduoti neigiamoms emocijomis, niūrioms mintims.

Dvyniai (05 21-06 20)

2018-ieji jums bus kupini iššūkių ir pasiekimų. Tačiau nepasikliaukite vien žvaigždžių nulemta sėkme. Nuo jūsų taip pat daug kas priklausys. Būkite dėmesingesni detalėms ir turėkite drąsos pripažinti, kad ne viską mokate.

Asmeniniai santykiai klostysis dinamiškai. Nuo to, kiek laikysitės savo įsipareigojimų, priklausys, ar bus daugiau džiaugsmo periodų, ar audrų.

Dėl prigimtinio smalsumo 2018-aisiais galite ne kartą primiršti savo pareigas ir įsipareigojimus kitiems.

Finansiškai ateinantys metai nebus patys geriausi. Matyt, įtakos turės tai, kad jums sunkiai seksis apsispręsti, kuriuo keliu judėti, kur investuoti, kokių darbų imtis. Reikės įdėti pastangų. Teks nemažai paaukoti, bet jau metų pabaigoje situacija turėtų pagerėti.

Vėžys (06 21-07 22)

Naujieji metai jums bus emocingi ir aistringi. Šiuo laikotarpiu daug dėmesio skirsite savo vidiniam pasauliui. Norėsite mylėti, dalintis, padėti.

Tai neliks neįvertinta. Jūsų santykiai su antrąja puse, giminaičiais, draugais ir net kolegomis sutvirtės. Jausite didelį dėkingumą už jų paramą sunkiomis jums akimirkomis.

Pirmąjį metų pusmetį vieniši Vėžiai gali sutikti antrąją pusę ir ilgai nedelsdami sumainyti aukso žiedus.

Pokyčiai numatomi ir profesinėje srityje. Jie jums suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir garantuos finansinį stabilumą. Palankiausias metas – birželio pabaiga ir liepos mėnuo.

Šis laikas palankus seniai pradėtiems darbams užbaigti. Šis laikotarpis palankus ir kelionėms.

Liūtas (07 23-08 22)

2018-ieji jums žada didelių teigiamų pokyčių, ypač asmeniniame gyvenime. 2018 metais sutiksite svarbių jūsų gyvenimui žmonių. Jie padės siekti asmeninių tikslų, priartėti prie užsibrėžtų idealų.

Nauji veidai, originalios idėjos neleis nuobodžiauti nė vieną kitų metų dieną. Ypač sėkminga bus gegužė. Tai bus svajonių išsipildymo metas. Energingiausi jausitės birželį, o namų šilumą iš naujo įvertinsite artėjant metų pabaigai.

Tuo laiku užgimę nauji jausmai privers jus visai kitaip pažvelgti į daugelį dalykų ir suteiks sparnus. Tuo laikotarpiu būsite kaip niekada drąsūs, kūrybingi, kupini gyvenimo džiaugsmo.

Bet nesitikėkite, kad šie santykiai bus nudažyti tik rožinėmis spalvomis. Bus nemažai dramų, lakstys žiežirbos. Bet visa tai tik sutvirtins jūsų santykius.

Mergelė (08 23-09 22)

Jūsų laukia daug žadantys naujieji metai. Ypač sėkmingai klostysis profesinis gyvenimas. Jums nestigs pasitikėjimo savimi, aiškiai žinosite, ko norite ir kaip tai pasiekti.

Puikiai pasinaudosite savo pranašumais ir dažnai atrodys, kad jums nėra nieko neįmanoma. Pasieksite daugiau, jei nesistengsite visko padaryti vieni. Labiau pasitikėkite kitais. Būkite atviresni ir nebijokite parodyti savo jausmų.

Antra metų pusė gali atnešti džiugių pokyčių profesiniame gyvenime. Šiuo laiku taip pat palanku pradėti verslą.

Metų pabaiga – tinkamas metas keisti gyvenamąją vietą. Atsižvelkite į tai, kai sulauksite pasiūlymo dirbti kitame mieste ar net šalyje.

Priimdami sprendimus kliaukitės nuojauta. 2018-aisiais ji bus ypač stipri.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Naujaisiais, 2018-aisiais, jūsų protą gali aptemdyti meilė. Todėl svarbiausias patarimas jums – nepameskite galvos, išlikite praktiški, logiški ir išmintingi.

Tuomet visos kliūtys ir iššūkiai, su kuriais susidursite, bus įveikiami.

2018-aisiais į jūsų gyvenimą gali smarkiai pabelsti praeitis – anksčiau buvę įvykiai, kadaise daug reiškę žmonės vėl pasirodys jūsų kelyje. Tai nebus malonūs susitikimai. Bet jų reikia, kad galėtumėte judėti į priekį ir nebesigręžioti atgal.

Meilės srityje būsite linkę ne visada elgtis apgalvotai, dėl to galite nusvilti. Duokite laiko susigulėti jausmams.

Prieš imdamiesi bet kokių veiksmų kelissyk viską apgalvokite. Ratas žmonių, kuriais galite kliautis, yra nemažas.

Džiugins tai, kad prireikus jie jums visada išties pagalbos ranką.

Skorpionas (10 23-11 21)

Įdomios pažintys, ryškūs susitikimai, svarbūs netikėti atradimai, jaudinantys įvykiai – viso to naujaisiais metais jūsų gyvenime bus su kaupu.

Ypač didelės reikšmės turės aplinkiniai. Daugiausia nuo jų priklausys, kaip susiklostys ateinantys metai.

Pažabokite savo norą išlaidauti. Asmeniniai finansai bus banguoti – sėkmingus mėnesius keis sunkesni. Laimė, turėsite žmonių, į kuriuos visada galėsite kreiptis dėl paramos – tiek finansinės, tiek moralinės.

Rugpjūtis palankus savo gebėjimams atskleisti ir siekti karjeros aukštumų.

Lapkritis – tinkamas metas naujai pradžiai, todėl į tuo laiku gautus pasiūlymus žvelkite ypač atidžiai ir nebijokite žengti drąsaus žingsnio. Pokyčiai jums atneš daug teigiamų dalykų.

Šaulys (11 22-12 21)

Jūsų laukia įdomūs ir turiningi metai. Nestigs įdomių darbų, pažinčių. Stenkitės išlikti sąžiningi tiek sau, tiek kitiems, tuomet nė viena iškilusi problema jums nebus per didelė.

Šiek tiek ramesnė bus antra metų pusė – turėsite laiko daug ką apgalvoti ir susidėlioti ateities planus.

Nors 2018-aisiais nemažai uždirbsite, išleisite dar daugiau. O išmokti taupyti vertėtų. Venkite rizikingų investicijų.

Asmeniniai santykiai banguos it Baltijos jūra. Ypač palankus meilei metas – ruduo. Mėgaukitės kiekviena romantiška akimirka, tačiau svarbius sprendimus atidėkite ateičiai.

Metų pabaigoje rūpesčių gali kelti mylimo žmogaus sveikata. Tuo pat metu gali iškilti nesutarimų ir pykčių. Pasistenkite būti supratingesni.

Ožiaragis (12 22-01 19)

2018-ieji – didelių laimėjimų metai. Tačiau jie turės savo kainą. Tai bus metai, kai teks priimti daug svarbių sprendimų kone kiekvienoje gyvenimo srityje.

Būsite užversti naujais projektais darbe. Turėsite tiek daug galimybių, kad norėdami visomis jomis pasinaudoti turėsite pamiršti laisvadienius ir atostogas.

Todėl akimirkų, kai jausitės pervargę ir net savimi nusivylę, nepavyks išvengti. Klaidingai įvertinę tam tikrus dalykus galite priimti neteisingą sprendimą.

Dėl jūsų profesinės veiklos kentės šeima ir draugai. Todėl norėdami neprarasti ryšio su jais pasistenkite rasti asmeninio ir profesinio gyvenimo pusiausvyrą.

Tie, kurie ieškos meilės, ją, tikėtina, suras jau vasarį. Nesusituokę Ožiaragiai šiemet gali spontaniškai priimti sprendimą susisaistyti santuokos saitais.

Vandenis (01 20-02 18)

Po sunkių pastarųjų kelerių metų 2018-ieji bus tikra atgaiva. Jūsų laukia tikrai sėkmingi metai. Džiugins akivaizdžiai pagerėjusi finansinė situacija.

Sulauksite daug puikių progų įgyvendinti tai, apie ką net nedrįsdavote svajoti. Tikėtina, kad tos galimybės jus pasieks iš užsienio. Todėl gali tekti apsispręsti palikti namus ir iškeliauti svetur.

Šiemet palanku pradėti savo verslą. Idėja, kaip ir kur jį įgyvendinti, kils visiškai netikėtai. Nepasiduokite abejonėms, ar verta imtis naujų iššūkių.

Jei dirbsite taip sunkiai, kaip iki šiol, rezultatai bus stulbinamai geri.

Originalumas, elegancija, sumanumas, diplomatija – šios jūsų savybės nepaliks abejingų.

2018-aisiais galite užmegzti naujus romantiškus santykius.

Žuvys (02 19-03 20)

Naujaisiais metais laukia daug iššūkių. Teks sunkiai plušėti visus metus, bet įdėtas darbas bus vainikuotas – pasiekimai bus verti pastangų. Todėl net ir susidūrę su sunkumais nenuleiskite rankų.

Jums ne visuomet seksis išlaikyti blaivų protą. Susierzinimas, nepasitenkinimas, neigiamos mintys šiemet jus lydės itin dažnai. Pasistenkite nuo to atsiriboti, nes tai stabdys jūsų, kaip asmenybės ir kaip profesionalo, progresą.

Būsite linkę įsivelti į ne vieną konfliktą, dėl kurio paskui ilgai gailėsitės.

Drastiškų poelgių ir neapgalvotų replikų ypač saugokitės vasarą, antraip jūsų pastangos įgyvendinti savo tikslus gali nueiti perniek.

Taip pat venkite barnių su giminaičiais ir draugais. Jų pagalbos 2018-aisiais jums gali prireikti ne vieną kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.