Astrologė vienam ženklui žada retą sėkmę, kiti du turės pamiršti meilę

Ateinančią savaitę net dviejų ženklų atstovai turės pamiršti meilės reikalus, nes turės svarbesnių rūpesčių karjeros ir darbo srityje. Pasak astrologės Skirmos Liepienės, ateinanti savaitė (vasario 13–19 dienomis) Svarstyklėms bus lemtingų apsisprendimų laikas, o Vandeniams – palankus metas rizikuoti ir imtis tokių projektų, įsipareigojimų, apie kuriuos anksčiau tik pasvajodavo.

 Ateinančios dienos vienam Zodiako ženklui taps tikru svajonių išsipildymu.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Ateinančios dienos vienam Zodiako ženklui taps tikru svajonių išsipildymu.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-13 13:29, atnaujinta 2018-02-13 13:47

Avinas (03 21–04 19)

Kad ir kokie planai buvo šių metų pradžioje, viskas dėliojasi savaip. Ir ne be draugų įtakos. Draugai, savas ratas padeda ne tik keistis, judėti pirmyn, bet kartu ir sukuria naujas situacijas, kuriose jūs galite pasirodyti geresni, labiau išprusę, daugiau žinantys ne tik savo darbo srityje, bet ir gyvenime. Gaila, bet malonumus reikia apriboti. Sėkmė ir talentas niekur nedingsta. Reikia naudotis tuo, ką turite.

Jautis (04 20–05 20)

Apie meilę niekas nekalbės, nebent yra labai rimtas reikalas. Ši savaitė skirta gvildenti darbo situacijas, šlifuoti santykius su kolegomis, bandymams pasiteisinti, kodėl taip gerai gyvenate. Situacijos tėvų namuose vers būti dėmesingesniems, atidesniems ir rinkti žodžius per ginčus. Gali iškilti klausimų, susijusių su paveldėjimu, paskolomis. Bendri finansai – taip pat rimta pokalbių tema.

Dvyniai (05 21–06 20)

Daugiausia dėmesio turėtų būti skirta darbams, karjerai, o ne šokinėjimui ar naujosios meilės lepinimui. Hobiai, savi interesai lieka nuošalyje. Sąlygas dabar diktuoja visuomeninis gyvenimas. Būkite atidūs, remkitės senais, laiko patikrintais dalykais, pažiūromis. Bandymai susigrąžinti tai, kas buvo anksčiau, yra sėkmingesni, nei siekiai sukurti ką nors nauja plyname lauke.

Vėžys (06 21–07 22)

Įsipareigojimai namams pradeda slėgti, ir jūs ieškosite išeičių, būdų atitrūkti nuo kasdienybės. Todėl vieniems dažnės susitikimai su bendraminčiais, kiti įniks į fantastinę literatūrą, o kai kam tiesiog reikės žmogaus, kuriam galima išsipasakoti. Kad ir kaip spręsite pabėgimą iš namų, pareigų nuo to nesumažės. Atsiranda ir šventas melas namuose.

Liūtas (07 23–08 22)

Nėra taisyklių be išimčių. Visada atsiranda, kur ir ką apeiti, visada pavyksta susitarti, jei labai reikia. Negalite tuo piktnaudžiauti: labai greitai pajusite, kai peržengsite ribą. Gera savaitė, jei ji skirta debatams, kalboms ar bandymams susitarti. Jai baigiantis įvertinsite, kad ne viskas bus pavykę taip, kaip norėjote, bet būsite išbandę savo jėgas. Pavasarinės nuotaikos jau šiek tiek kutena širdį, jau rezgasi intrigos. Tačiau tai dar ne meilė ir tuo labiau ne pavasaris.

Mergelė (08 23–09 22)

Jums niekas negali nieko patarti, jei jūs patys nematote savo problemų. Tiesiog reikia susikaupti, surasti ir įvardyti sunkumus. Tai bus pirmas žingsnis link išsigelbėjimo. Savaitė bus nei labai gera, nei labai bloga, greičiau pilka ir mažai įdomi. Partnerystės problemos, susitarimai ir debatai ta tema praskaidrins ne vieną vakarą. Uždirbti ne visada seksis, bet apie pinigus kalbėtis bus malonu.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nereikia būti pranašu, kad suprastumėte, jog taip ilgai tęstis negali. Ateina riba, kai reikia priimti sprendimus ir netgi jų laikytis, bandyti įgyvendinti tai, ką deklaruojate. Aišku, abejonės savimi, savo galimybėmis ir gebėjimais išlieka, bet tai progreso variklis, tai padeda stiebtis, o besistiebiantis žmogus atrodo aukštesnis. Savaitės pradžioje bus sunku eiti ant pirštų galiukų, bet pabaigoje galėsite surengti parodomąją programą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Norint rasti lobį, reikia kasti arba plaukti jo ieškoti. Jums norisi, kad tai būtų paprasčiau. Deja, taip nebus. O ir šis laikas ne itin palankus sunkiems, sudėtingiems darbams. Geriau jau baigti tai, kas pradėta, sutvarkyti tai, kas ne vietoje sudėta, ir po truputį ruoštis naujam etapui, kuris prasidės po užtemimo. Jei turite darbų, kurių nenorite daryti, nedarykite, nes papildomi rūpesčiai nenaudingi niekam.

Šaulys (11 22–12 21)

Bandymas iliuzijas paversti realybe. Gali pavykti, jei turėsite šaunią pagalbininkų komandą, jei idėją palaikys valdžia darbe ir namiškiai. Tačiau gali būti, kad ir po visų pastangų darbo rezultatas išliks miražu. Yra ir geroji pusė: jūs būsite subūrę komandą, kuri eis paskui jus, taip pat būsite įgavę patirties. To maža siekiant pripažinimo, bet laikas nebus praleistas veltui.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Sunkumai pro duris neišeina, juos reikia išvaryti. Todėl užsiimkite tuo labai rimtai: dirbkite tai, ką tikrai žinote ir mokate, neeksperimentuokite šią savaitę, ir tegul viskas bus daroma pagal išankstinį planą, nuostatas. Naujovės, linksmybės, išvykos ir kelionės tegul bus trumpos, nešvęskite kartu su kinais. Namuose jums pritars, padės, bet kartais ir privers pykti. Ką padarysi – šiek tiek įtampos irgi reikia.

Vandenis (01 20–02 18)

Jei einate maudytis su rykliais, nesiskųskite, kai jie įkąs. Bet kokia veikla, susijusi su rizika, turi ir neigiamą pusę. Noras rizikuoti – didelis. Nenuostabu, kad imsitės tokių projektų, įsipareigojimų, apie kuriuos anksčiau tik pasvajodavote. Dabar tam palankus laikas, didelės galimybės. Tie, kurie nuspręs ignoruoti šį aktyvų laiką, vėliau galės tik ryklių pelekų sriubą virti, būti pagalbiniais.

Žuvys (02 19–03 20)

Lašėjimas nuo stogo tėra lašėjimas, tai ne atogrąžų lietus. Nesureikšminkite dalykų, kurie tėra menkos kliūtys ar nemalonumai, elkitės taip, lyg žinotumėte, suvoktumėte ne tik savo gyvenimo prasmę, bet ir tai, kaip realizuoti troškimus. Gyvenimas nedovanoja stebuklų, praregėjimų, bet po truputį leidžia suprasti, kas vyksta aplink ir kaip svarbu artimų žmonių palaikymas. Jūs nesate vieni, kol turite stiprų ryšį su šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.