Didysis Vaivos Budraitytės meilės horoskopas Geltonojo Šuns metams

Taip jau sutapo, kad naujieji metai pagal Rytų kalendorių ateis tuoj po Valentino dienos, visiems mums svarbią Vasario 16-ąją. Tuomet visų mūsų globoti stos Geltonasis Šuo. Astrologė Vaiva Budraitytė su vyru Gaudentu Naujoku apžvelgė, ką žada šie metai kiekvienam Zodiako ženklui meilės fronte.

Vaiva Budraitytė<br>T.Bauro nuotr.
Vaiva Budraitytė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2018, 9:43 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:46 AM

„Geltonasis šuo – labai draugiškas gyvūnas, todėl nereikės labai stengtis, kad jis atneštų sėkmę, viskas vyks lengvai ir savaime. Šiais metais net pasyvūs žmonės sulauks sėkmės. Tačiau pasyvesni ir pasiekia bei turi mažiau.

Todėl būkit geri, sugalvokite tikslą, sukurkite planą ir įgyvendinkite jį. Svarbu išjudėti.

Meilei ir jausmams pasireikšti per šiuos metus ir taip savaime bus galima ypač lengva, tačiau sukurti kažką išties vertinga, t.y. rojų žemėje, reikia labiau pasistengti.

Turėtų būti daugiau santuokų, vaikų gimimo, taigi, gerokai vaisingesni metai. Mūsų mažėjančiai Lietuvai tai – gera žinia“, – teigia V.Budraitytė.

Avinas (03 21–04 20)

Vasario mėnesį Avinai bus aktyvūs, matomi, patys savimi gėrėsis, tačiau tai nereiškia, jog jais gėrėsis kiti. Daug dėmesio skirs išvaizdos gražinimui.

Palankiausias mėnuo meilei, romantikai bus kovo vidurys, bet ir čia protas Avinams neleis visavertiškai ja mėgautis. Tačiau verta pasistengti užsimiršti kristi į jausmų verpetą – vargu ar šiais metais dar patirsite tiek malonių akimirkų.

Palanki situacija meilės reikalams susidarys ir antroje birželio pusėje – šokinėsit, kaip spirgas keptuvėje, jausitės įsimylėję.

Jautis (04 21–05 20)

Visus metus jausite meilės poreikį, norėsite mylėti ir jaustis mylimi, reikalausite romantikos, tačiau vargu ar kita pusė tai supras.

Svarbiausia yra tai, kad jūs išreikštumėte šį jausmą ir sukurtumėte apie save mylinčią atmosferą, ir, žiūrėk, viskas pradės dėliotis taip, kaip norite.

Ypač palankus laikas meilei ir naujų meilių suradimui bus balandžio pirma pusė bei vidurys, tačiau vasara bei ruduo prigesins jaudulį, daugiau laiko skirsite darbo reikalams.

Dvyniai (05 21–06 21)

Tai ne jūsų metai – geriau skirkite daugiau laiko darbui, hobiui, bet ne romantiniams santykiams palaikyti.

Priešingai, greičiausiai jūsų savijauta bus nekokia, tad hobis bei sportas tiesiog būtinas, o meilė nueis į antrą planą.

Pavojingesnis laikas meilės reikaliukams yra vasario antra pusė bei gruodis. Tuo laikotarpiu galite susipykti ar net nutraukti santykius Palankesnis laikas naujiems ir seniems santykiams – vasara bei spalio mėnuo.

Vėžys (06 22–07 22)

Didesnis santykių išbandymas laukia kovo-balandžio mėnesiais. Tuo metu konfliktai jau užprogramuoti, tačiau jūs galite nepasiduoti šioms tendencijoms, mat jūsų širdis bus atvira meilei.

Mylėkite visus, kiek tik galite. Jūs būsite apdovanoti meile, šiluma jau gegužės antroje pusėje bei birželio pirmoje pusėje.

Na, bet apskritai visi metai palankūs ir pradėti naujas meiles, ir susituokti su senomis...

Liūtas (07 23–08 22)

Šiais metais ypatingo noro kurti gerus santykius Liūtai neturės. Plauks pasroviui, žiūrės, kas aplinkui vyksta.

Norint palaikyti senuosius santykius, reikės įdėti nemažai pastangų, tačiau tai nebus sunku atlikti. Tuo labiau, jog jau vasario-kovo mėnesiais atrodys, jog skrajojate padebesiais, pasijusite mylintys ir mylimi.

Tačiau birželį, liepą ir spalį būkite jautresni partneriui, kontroliuokite savo emocijas bei žodžius – jie gali būti labai skaudūs.

Mergelė (08 23–09 22)

Susidūrėte su keista situacija – atrodo, viskas gyvenime vyksta teisingai, tačiau savijauta nekokia. Atkreipti dėmesį į tai tikrai vertėtų, nes tik per gerą savijautą galima pajusti gero gyvenimo skonį.

Šiuo metu būtina daugiau judėti, patirti vidinių, t.y. meditatyvinių, išgyvenimų. Tai suteiks gyvenimui reikalingų malonių prieskonių. Tada ir meilės reikaliukai eisis puikiai.

Labai palankūs pasimatymai ar laiko praleidimas su mylimuoju gamtoje.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Svarstyklės šiuo metu dar negali pilnai atsikvėpti, tačiau liepos-spalio mėnesiais meilės pojūčio bus daugiau. Vienišiems atsiras galimybių susirasti ką nors tinkamo.

Tačiau nerimauti priverčia kovas ir balandis – tai tikras išbandymas santykiuose ir ne tik juose. Svarbu, jog tuo metu netaptumėte priešu sau pačiam.

Žiūrėkite su kuo ir ką kalbate. Ir, aišku, nesugalvokite prisipažinti apie meilės nuotykį, kas įvyko kažkur, su kažkuo...

Skorpionas (10 24–11 22)

Jūsų širdis plati, meile tiesiog spinduliuojate. Apsižvalgykite aplinkui ir pamatysite, kiek daug yra nelaimingų žmonių. Dovanokite meilę, atjautą jiems. Gamta jums atsilygins.

Šiuo metu jūs turite viską, kas geriausia – gera jūsų artimiesiems būti šalia jūsų, jų širdys atgyja vos pažvelgus į jus...

Visi metai palankūs meilei, santuokai, vaikų gimdymui ir viskam, kas su tuo susiję.

Šaulys (11 23–12 21)

Viena iš palankesnių harmoningų situacijų susikurs birželio antroje pusėje, ir ji gali išsitęsti iki pat rudens – reikalinga tik šiek tiek supratingumo, ir meilei atsivers visi keliai.

Apskritai metai nėra tinkami gerų santykių palaikymui, tačiau jų nepavadinsi ir blogais. Meilės kokybė priklausys nuo įdėtų pastangų.

Jums svarbu pažvelgti labiau į vidų – ten to jausmo labai daug... Medituokite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ožiaragio padėtis nepavydėtina – iš vienos pusės jausmai pakylėti, o iš kitos pusės laikotarpis įpareigoja elgtis nepriekaištingai, nedaryti klaidų, susitelkti, tarsi būti antžmogiu.

Deja, klaidos neišvengiamos, o kad nuotaika būtų nesugadinta, pastebėtas klaidas reikia ištaisyti nieko nelaukiant.

Būkite šiltesni, mokykitės parodyti, ką jaučiate, ir tikrai šiais metais pastebimai sumažės vienišių Ožiaragių.

Vandenis (01 20–02 18)

Šiais metais galimi tik epizodiški meilės nuotykiai, tad ar verta jų vaikytis? Visi metai palankūs jaunatviškoms meilėms be įsipareigojimų.

Vyresni Vandeniai turėtų pasvarstyti, ar jiems verta švaistyti laiką ir sveikatą menkaverčiams santykiams.

Birželio, liepos bei spalio mėnesiais jausite labai dideles įtampas, todėl patartina lankytis sporto salėje, daugiau pabūti gamtoje ar tiesiog vieniems paturistauti.

Žuvys (02 19–03 20)

Žuvims tiesiog reikia mėgautis gyvenimu – šis laikotarpis vienas įstabiausių. Tačiau ką veikti, jeigu nieko nemylėsite.

Būtent meilėje ir veikloje atsispindės jūsų gyvenimo malonumai. Malonu padaryti ir gauti rezultatus greitai, nieko nelaukiant.

Dar nevėlu sumąstyti visą spektrą tikslų – jų tikrai nebus per daug. Tiesiog išdrįskite tai padaryti. Sėkmė garantuota. Taigi, tuokitės, mylėkite ir būkite mylimi, tokie šitie metai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.