Astrologė žada: dviem ženklams nesiseks darbe, bet džiugins meilės reikalai

Pasak astrologės Skirmos Liepienės, kitą savaitę Dvynių ženklo atstovai pasieks viską, ko trokšta, svarbiausia – tinkamai suplanuoti darbus ir įvertinti galimybes. Darbinga savaitė laukia ir kitų ženklų atstovų.

 Kai kuriems ženklams geriausiai seksis meilės fronte.<br> 123rf.com nuotr.
 Kai kuriems ženklams geriausiai seksis meilės fronte.<br> 123rf.com nuotr.
 Astrologė S.Liepienė.
 Astrologė S.Liepienė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 18, 2018, 12:22 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 2:54 PM

Bet seksis ne visiems. Astrologė guodžia bent tuo, kad kai nesiseka darbe – sekasi meilės fronte.

Avinas (03 21–04 20)

Drakonai. Sieksite išplėsti įtaką, užkariauti naujas žemes ir širdis, laimėti tai, apie ką svajojote seniai. Viskas paprasta, ranka pasiekiama, tačiau net pasakoje su laimingiausia pabaiga pasitaiko išbandymų ir užduočių. Todėl nenuostabu, kad jūs taip pat susidursite su drakonais ir turėsite juos nugalėti. Būtų smagu, jei tie, kas jus myli, nebūtų užkliudyti šioje kovoje.

Jautis (04 21–05 21)

Meilė. Savaitė suteiks gerų emocijų, bendrumo jausmą. Tai nėra sentimentalu ar kvaila, tiesiog suvoksite, kad jūs – ne vieni. Užplūs meilė, sulauksite pageidaujamo jausmo. Deja, bet geras, gal net ir žavus jausmas išblės, kai prasidės kalbos apie darbą ir įsipareigojimus. Paaiškės, kad daugybė dalykų sustojo dėl smulkmenų, kitų aplaidumo, o atsakyti tenka jums. Tai ves iš kantrybės net pačius ramiausius.

Dvyniai (05 22–06 21)

Tikslas. Svarbiausia, kad nepritrūktų drąsos ir užmojų. Jei tinkamai suplanuosite darbus ir įvertinsite galimybes, pavyks pasiekti viską, ko trokštate. Nesvarbu, kad dar nematote kelio ir būdų, kaip viską įgyvendinti. Visa tai atsiras. Aplinkinių palaikymas gerai, tačiau pagalbos nesitikėkite. Nebent išgirsite patarimų. Deja, jie labiau erzins, nei padės. Trokštantiems pripažinimo ir garbės tai sėkmingas laikas.

Vėžys (06 22–07 22)

Balastas. Reikia dalytis. Svarbu, kad būtų kuo ir su kuo. Susikaupia daug ir visko: minčių, jausmų, daiktų, kurie užgožia tai, kas svarbu. Išdalykite tai, ko jums jau seniai nereikia, – pasijusite laisvesni. Darbe vis dar nelengvas laikas – atrodo, kad viskas stringa, neliko galimybių tobulėti, niekam neįdomu, ką jūs veikiate ir kaip stengiatės. Tai tik pojūtis, realybė kitokia.

Liūtas (07 23–08 23)

Patirtis. Įvertinimas, pripažinimas gali ir neateiti. Gali būti, kad tai, ką nuveikėte, tiesiog sugulė į jūsų patirties, profesionalumo krepšį, kuris niekam nerūpi. Laimė, tai gali praversti ateityje ir tapti rimtu, svariu argumentu ieškant naujų darbų, kopiant karjeros laiptais. Kam nesiseka darbe, tą visada džiugina meilės reikalai.

Mergelė (08 24–09 23)

Netikėtumai. Praėjusios savaitės netikėtumai šiek tiek sujaukė jūsų planus ir ramų gyvenimą. Turite prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų, lanksčiau vertinti situaciją. Kiekvienas netikėtumas – naujas išbandymas. Darbe tai jausite itin stipriai: teks keisti grafikus, stumdyti baldus ir net ieškoti naujų partnerių. Kelionės atidedamos, bet namuose visi jus supras ir stengsis padėti.

Svarstyklės (09 24–10 23)

Pokyčiai. Gali kilti daug prieštaringų minčių, visa jausmų gama, kai kalbama apie tuos, kas priešiškai nusiteikę jūsų atžvilgiu. Todėl svarbiausia kontroliuoti save. Gali būti, kad norėsite keisti gyvenamąją vietą ar pradėti naują veiklą. Užvaldys troškimas vadovauti, būti viršininku. Didelė dalis energijos bus nukreipta būtent ta linkme.

Skorpionas (10 24–11 22)

Rizika. Neverta virsti rykliu, kad jumis visi patikėtų ir jūsų klausytų. Aplinkiniai supranta, kad dabar jums reikia žygių, rizikos ir įrodymų, jog tai, kas vyksta, nusipelnyta. Šiek tiek pašėlioję, pasibarę pagaliau suprasite, kad visa tai neturėjo prasmės. Ir likusias savaitės dienas praleisite ramiai, be didesnių fejerverkų, taisydami savo ir svetimas klaidas.

Šaulys (11 23–12 22)

Azartas. Laiko tėkmė labai lėta. Kartais atrodo, kad ją sukaustė rytinis šaltis. Taip būna, kai ko nors lauki, tikiesi. Neužstrikite tame laukime, neleiskite, kad tai, kas turi nutikti ateityje, lėtintų jūsų gyvenimą dabar. Juo labiau kad galite ne tik daug norėti, bet ir daug turėti. Reikia tik šiek tiek pastangų ir idėjų. Savaitės viduryje atsiras azartas.

Ožiaragis (12 23–01 20)

Postas. Jei atėjote su reikalais, tai ir kalbėkite apie juos. Nesistenkite pasirodyti, sužibėti ar sužavėti. Būkite dalykiški, lakoniški. Tai šiuo metu padės rasti rėmėjų, pelnyti pagarbą ir išspręsti daugybę problemų. Siekiantiems tvarkos darbe ši savaitė viena sėkmingesnių. Yra tikimybė, kad atsilaisvins jus dominantis postas. Nepraleiskite progos.

Vandenis (01 21–02 19)

Dėlionė. Gyvenimas susideda iš begalybės detalių. Tai kaip sudėtinga dėlionė, kurioje svarbiausiai detalei nerandate vietos, kad ir kaip sukiotumėte. Variantų vis dar yra, jų reikia ieškoti. Ir ne tik buityje, bet ir bendraujant su bendradarbiais ar seniai pažįstamais žmonėmis. Jei nesate nusiteikę ieškoti tarpinių variantų ar bandote įsprausti gyvenime tai, kas niekur netinka, bus sunku.

Žuvys (02 20–03 20)

Laisvė. Galima klysti, prašyti pagalbos ir linksmintis. Leistina viskas, kas padeda jaustis žmogumi, kuriam rūpi taisyklės, bet jų ne itin laikomasi. Taip yra ne todėl, kad nesate atsakingi ar rimti. Tiesiog laisvė šiuo metu labai patraukli. Nuo trečiadienio prasidės rimti darbai. Pasakodami, girdamiesi nepamirškite, kad yra žmonių, kurie jūsų klauso, seka ir viską įsidėmi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.