Palmiros horoskopas: diena bus sudėtinga, laukia konfliktai

Nors nuo šiandien Saulė įėjo į naują Zodiako ženklą ir prasidėjo Jaučio laikas, dėl netinkamos Marso, Juodojo Mėnulio padėties bus nepalanku nieko naujo pradėti. 

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Apr 20, 2018, 6:25 AM

Diena bus aktyvi, net agresyvi. Ko gero, konfliktai (ypač su vyresniais, viršesniais asmenimis – tėvais, viršininkais) neišvengiami. Vis dėlto turite žinoti, kad šiandien nutraukus santykius jie gali jau niekada neatsinaujinti.  

Tai itin sudėtingas laikas, kuris atima, naikina... Tai gali būti kokie nors jūsų principai, siekiai, reikalai ar ryšiai.  Dabar bus naudinga kritiškai įvertinti, persvarstyti savo nuostatas ir karjeros pasiekimus, didžiuosius gyvenimo tikslus – tikrai rasite taisytinų, jūsų netenkinančių vietų. Pasinaudokite tokia palankia proga pasakyti „ne“ žalingiems įpročiams, nenorimam darbui, santykiams, kurie seniai išseko ir jus alina! Kaip kas nors nauja ateis į jūsų gyvenimą, jei neatsisakėte seno? Šiandien darykite vietą tam, kas nauja.

Kad ir kas nutiktų, šiandien svarbu neskubėti, išlikti ramiems. Ypač neskubėkite vertinti, smerkti, pykti – galite iš esmės apsirikti. 

Diena nepalanki kelionėms, švęsti, pramogauti, vertingiems daiktams įsigyti. 

Bus didesnė įvairių avarijų, traumų tikimybė (labiau pažeidžiami bus galva, stuburas, keliai, sąnariai):  būkite atsargesni su aštriais įrankiais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, nerizikuokite sportuodami, vairuodami. Galimi stipresni galvos, dantų, nugaros, sąnarių (ypač kelių) skausmai. Diena žada rūpesčius sportininkams, kariškiams, vadovams, vyrams apskritai ir senyvo amžiaus asmenims. 

Šįryt 6 val. 14 min. Saulė įėjo į Jautį. Šiame ženkle Saulė lemia žemiškojo gyvenimo pilnatvę. Praūžus Avino laikui nauji tikslai jau iškelti, dabar reikia juos įgyvendinti, įtvirtinti ir gausinti. Naudingas taps konservatyvumas, mokėjimas vadovautis juslėmis. Palanku stiprinti organizmą, gydytis, spręsti piniginius, turto klausimus.
Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti –  vadinasi, neturite jokių rimtų problemų. Buvo gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas: jei ugnis užgestų be priežasties, valgis nuo stalo kristų, drabužis suplyštų, ką nors išlieti, sudaužyti.

Geras ženklas: jei virš jūsų sužaibuotų, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis – sudėtingas penktadienio tęsinys, tad visai netinkamas švęsti, pramogauti, vertingiems daiktams įsigyti, sekmadienis ramesnis ir tinkamesnis šeimos šventėms.

Jautis (04 21–05 20). Optimizmo padaugės, tačiau seni nesutvarkyti reikalai, skolos, problemos šeimoje neleis judėti į priekį. Nepalankus metas darbui keisti, taip pat kelionėms, susitikimams su užsieniečiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Prasidėjo Jaučio metas, vadinasi, atėjo laikas sustoti ir atsikvėpti. Nurimkite,  pasistenkite būti tylesni, tolerantiškesni. Šiandien tai bus itin svarbu, nes į kitų žodžius bei poelgius būsite linkę reaguoti gana agresyviai. Išaugs traumų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Nesiimkite jokių svarbių reikalų, saugokite sveikatą, pigus, turtą ir paslaptis – asmeninių išgyvenimų nevertėtų patikėti visiems draugams. Dėl partnerių kaltės gali pasikeisti, net suirti seniai puoselėjami finansiniai, verslo planai. Tikėtini rūpesčiai per konkurentus. Labiau pasaugokite gerus santykius su savo pora.

Liūtas (07 23–08 22). Draugai padės suprasti kai ką svarbaus ar pakeisti savo veikloje, asmeniniame gyvenime. Tik venkite ginčų bei rizikingo vairavimo – diena įtempta, pavojinga, galimos traumos, konfliktai.

Mergelė (08 23–09 22). Gali tekti iš peties triūsti, tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Vis dėlto būkite pasiruošę  nenumatytoms kliūtims, intrigoms už nugaros. Mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė. Gali tekti nemenkai sunerimti dėl savo vaikų, mylimo asmens. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Jau prasidėjo Jaučio metas, o tai Svarstyklėms reiškia, kad jos turi išmokti likti ramios ir kantrios, labiau pasaugoti gerus santykius su tais, kuriuos myli. Dienos planai gali žlugti, tad venkite griežtai tartis, įsipareigoti.  Būkite atidesni motinos sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Dvilypis metas: kad ką nors laimėtumėte, turėsite prarasti. Tad nebijokite netekti – tai tik ženklas, kad kai kas keisis į gera. Netinkama diena su viršininku aptarinėti svarbius reikalus. Labiau pasaugokite galvą.

Šaulys (11 23–12 21). Viskas bus atvirkščiai: artimas žmogus nepadės, nepateisins jūsų vilčių, tačiau menkai pažįstamas asmuo gali apsaugoti nuo blogio. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu, mokėkite išgirsti užuominas, slaptus įspėjimus... Nepalanki diena finansiniams reikalams tvarkyti. Saugokite pinigus, turtą – tai nuostolių laikas. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Kritinis laikas, kai geriausia likti namie ir ilsėtis. Jei teks dirbti, būkite itin atidūs darbų kokybei, bus itin svarbu laikytis saugumo technikos reikalavimų. Tiktų imtis užvilkintų reikalų tvarkymo, baigti atidėtus darbus. Nemenka konfliktų, traumų tikimybė darbe. Labiau pasaugokite  sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nesivelkite į avantiūras, venkite rizikuoti.  Gali suaktyvėti slapti priešai, intrigantai. Labiau pasaugokite gerus santykius su savo pora – ne laikas įtarinėti, demonstruoti ambicijas.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau reikškite pretenzijų tėvams, šefui, kolegoms, taip pat savo gydytojui. Ir pamąstykite, ką gero galite nuveikti šeimos labui, kuo galite sudominti savo viršininką?  Verta atidėti dalykinių reikalų tvarkymą. Atsargiau su elektra, kompiuteriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.