Palmiros horoskopas birželiui: kai kas gali virsti aukštyn kojomis

Birželio mėnuo daugeliui bus intensyvus, atneš pokyčių ir pateiks staigmenų, žada astrologė Palmira Kelertienė. Kai kas gali net apvirsti aukštyn kojomis, ypač Šauliams. Pasaulis labiausiai šypsosis Vandeniams.

 Palmiros horoskopas birželiui.<br> 123rf ir D.Stankaus nuotr.
 Palmiros horoskopas birželiui.<br> 123rf ir D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2018, 12:55 PM

Avinas (03 21–04 19)

Naujovių, atradimų mėnuo, kai tapsite smalsūs ir atkaklūs. Naujos erdvės, nauji žmonės, nauji iššūkiai bei potyriai. Vis dėlto tai tik geri ir gražūs norai, kurie ne visada nuveda į rojų. Ypač tai pajusite mėnesio pradžioje, nuo 3 d., ir pabaigoje, kai kils noras ką nors keisti.

Visus ginčytinus klausimus – tiek asmeninius, tiek dalykinius – vertėtų spręsti per antrą dekadą. Tuomet bus svarbu taikytis su artimaisiais, kolegomis bei vadovybe darbe. Jei to nepadarysite, mėnesiui baigiantis gali tekti nukentėti nuo kerštingų žmonių, įtakingų asmenų.

Paskutinė mėnesio savaitė paskatins labiau susirūpinti šeima, tėvais, taip pat gyvenamąja vieta. Nepatartina šiuo metu ko nors keisti (pirkti, parduoti nekilnojamąjį turtą, skirtis su artimaisiais, emigruoti).

Jautis (04 20–05 20)

Pirmosios mėnesio dienos nuostabios, žadančios sėkmę, laimę! Būtent tuomet galite susitikti sau skirtą žmogų, su kuriuo bus lemta gyventi ilgai ir laimingai.

Jei šiomis dienomis gausite dalykinių pasiūlymų, juos verta priimti – tai laimingiausios šio mėnesio dienos! Vis dėlto po 4 d. laukia išbandymai, kai nedidelis pinigų stygius, menki buitiniai nepatogumai privers panikuoti. Jūs galite būti tikri – finansinės avantiūros neišdegs.

Dėl jūsų netenkinančios materialinės padėties nepradėkite veltis į konfliktus su sutuoktiniu, giminaičiais. Mėnesiui baigiantis susikaupusios nuoskaudos gali išprovokuoti skyrybas.

Paskutinę mėnesio savaitę taip pat nepalanku atsisakyti darbo, pereiti į kitą darbovietę, kraustytis į naują gyvenamąją vietą, keliauti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Lemtingas metas – jūsų gimtadienio mėnuo: būtent dabar ir formuosis ateities įvykiai.

Bet pirmiausia derėtų atsisveikinti su praeitimi – baigti senus darbus, grąžinti skolas, visų atsiprašyti, visiems atleisti ir susitaikyti.

Iki gimtadienio nieko nauja nepradėkite – tik jį atšventę galėsite imtis ko nors naujo, svarbaus.

Klaidos, kurias padarysite 4–7, 13–15 ir 24–30 dienomis, gali nutrinti ankstesnius laimėjimus ir nuskurdinti jus finansiškai.

Jums gali pakenkti konkurentai, nors daugiausia pavojų sau kelsite patys: skuboti sprendimai, savo galimybių pervertinimas, neapgalvota rizika – ir jūsų šeimos gerovė, sėkmė veikloje pakibs ant plauko.

Vėžys (06 21–07 22)

Nelengvas birželis – toks, koks ir turi būti mėnuo prieš gimtadienį, kai jėgų tampa vis mažiau, kai nėra nei noro, nei laiko ko nors imtis. Geriausia būtų jį skirti poilsiui – svarbu kaupti jėgas, stiprinti sveikatą bei gerus santykius šeimoje.

Darbe galite padaryti lemtingų klaidų, įsivelti į nereikalingus konfliktus, per kuriuos galite ne tik įgyti rimtų priešų, bet ir netekti darbo vietos bei sveikatos – tai itin svarbu bus 4–9, 20–30 d.

Trečią dekadą labiau vertinkite šeimos tvirtumą, ryšius su tėvais, atidžiau rūpinkitės savo būstu, būkite atsargesni, jei tektų pirkti ar parduoti būstą.

Labiausiai apsaugoti šį mėnesį bus tie, kuriuos globos Baltasis Mėnulis, – gimę liepos 12–18 d. Birželį jie gali susitikti su ypatingais žmonėmis, išgirsti nepaprastų pasiūlymų, kuriuos verta priimti.

Liūtas (07 23–08 22)

Birželis – staigmenų laikas, kai svarbu neskubėti priimti sprendimo, ką nors keisti. Siekite pusiausvyros. Bus svarbi aukso vidurio taisyklė.

Taip pat patartina dar mėnesio pradžioje įtvirtinti geras permainas, naujus savo gyvenimo laimėjimus, tačiau neskubėkite ko nors keisti ar tobulinti, ypač 4—7 dienomis bei mėnesio trečią dekadą. Permainos tuo metu jums būtų lyg priešas, naikinantis tai, ką susikūrėte gera!

Pasitenkinkite tuo, ką nuveikėte, ir atsargiai reaguokite į jums mažai žinomus dalykus, nepatikrintus reikalus. Jokių avantiūrų – ne tik tvarkant reikalus, bet ir jausmų srityje.

Birželio pabaigos romanai bus audringi, sukrečiantys ir nualinantys – ne tik dvasine, bet ir finansine prasme.

Mergelė (08 23–09 22)

Mėnesio pradžioje galite būti verčiami rinktis – arba ramybė šeimoje, arba karjera. Vis dėlto nepatartina atsisakyti šiuo metu atsiradusių naujų galimybių darbe – tai perspektyvu!

Šie metai itin palankūs ieškoti naujų galimybių veikloje, todėl nereikėtų praleisti progos imtis ko nors naujo, svarbaus ar atsisakyti galimybės kilti karjeros laiptais. Reikėtų atminti, kad Mergelės – veiklos ženklas, jos lengvai praranda pusiausvyrą, dvasios ramybę, jei tampa apribotos vien namų, šeimos.

Trečią dekadą reikėtų labiau paisyti šeimos narių interesų, bet ne apribojant savo veiklą, o atsisakant laisvalaikio malonumų, susitikimų su draugais. Mėnesio pabaigoje gali būti nenumatytų permainų darbe, gali tekti taisyti senas klaidas, grįžti prie neišspręstų problemų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Tai – brandos mėnuo. Tampate įžvalgūs, toliaregiški. Jūsų įtaka augs, o autoritetas stiprės. Pakaks jėgų, išminties bet kokią situaciją pakreipti savo naudai, o konkurentus palenkti į savo pusę. Tam palankiausia mėnesio pradžia (išskyrus 4–7 d.).

Vėliau tų, kurie nespėjo pagerinti santykių su aplinkiniais, lauks stresas – 13–15 d. bei trečią dekadą. Gali susvyruoti net jūsų užimama kėdė, o mėnesiui baigiantis kilti rimta grėsmė netekti pajamų šaltinio.

Labiau romantiška bus antra mėnesio pusė, kai netikėtai svečiuose, kelyje gali užsimegzti nauja pažintis.

Jeigu tai bus 18–23 d., jums pasisekė – šios dienos žada laimingą meilės ryšį, o jeigu 24–30 d., ko gero, laukia nusivylimas.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nelengvas mėnuo, tad neverta daug tikėtis, ką nors svarbaus planuoti: situacija gali neprognozuojamai keistis, apversdama ankstesnius planus, keisdama susitarimus.

Teks daug ką iš naujo apmąstyti, įvertinti, ko nors atsisakyti. Stenkitės dar mėnesiui prasidedant ką nors imti keisti, savanoriškai paaukoti, priešingu atveju tikėkitės nemalonumų, nuostolių, konfliktų jau pirmąją mėnesio pusę.

Trečią dekadą nederėtų pasirašinėti lemtingų sandorių su užsieniečiais, dėti vilčių, kad jie įvykdys anksčiau duotus įsipareigojimus dėl bendros veiklos.

Birželiui baigiantis nepatartina planuoti kelionių. Kita vertus, piligrimiškos, misionieriškos trečios dekados kelionės ne tik išplės jūsų erudiciją, bet ir padės subręsti jūsų dvasiai.

Šaulys (11 22–12 21)

Šį mėnesį tikėtini pokyčiai. Kai kas ims ir apvirs aukštyn kojom. Tai itin tikėtina tiems Šauliams, kurie įpratę vadovautis vien savo nuomone.

Birželis – ne jūsų dominavimo laikas, kai teks pripažinti, kad medalis turi antrą pusę. Teks suprasti kitus – seniai žinomus žmones ir naujus pažįstamus. Ir keistis, bent jau keisti požiūrį į tam tikras vertybes ir su tuo susijusius planus.

Nauji įvykiai, netikėti išbandymai privers atsimerkti ir blaiviai įvertinti jus supančius žmones, ypač partnerius ir net sutuoktinį, vaikus, mylimą asmenį.

Taps aišku, kas jus palaiko, myli, o kas apgaudinėja, savanaudiškai naudojasi. Teks nutraukti kai kuriuos ryšius. Lengvai nepavyks išspręsti savo vaikų problemų – tai brangiai kainuos ir jūsų nervams, ir kišenei.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Juodasis Mėnulis, siejamas su bloga karma bei karminių skolų mokėjimu, vis dar jūsų ženkle, tad išbandymai dar nesibaigė. Labiausiai tai pajus gimę sausio 12–17 d.

Šie Ožiaragiai birželį turėtų labiau save pasaugoti ir atsisakyti bet kokios rizikos, permainų: nekeiskite darbo, neinvestuokite pinigų, išlaikykite gerus santykius su savo pora. Dabar ne laikas nei skirtis, nei užmegzti naujų santykių.

Pirmąją mėnesio dekadą verta skirti rimtam sveikatos patikrinimui, organizmui stiprinti, o jei reikia – ir gydymuisi. Šiuo metu gali pradėti kamuoti senos ir pasireikšti užslėptos ligos.

Jeigu birželį teks užsiimti kokia nors veikla, saugokitės intrigantų bei pavyduolių – jie nepraleis progos pasinaudoti jūsų klaidomis.

Vandenis (01 20–02 18)

Tai džiaugsmo, laimės metas, kai pasaulis jums šypsosis: „Viskas yra ir bus gerai!“ Jūsų laimei niekas netrukdys, nebent gali pakenkti nepakankamai atsakingas požiūris į savo pareigas šeimoje bei darbe.

Neatidumas tvarkant dokumentus, nusistovėjusių taisyklių darbe nepaisymas irgi brangiai atsieis.

Trečią dekadą privalėsite daugiau dėmesio skirti tam, ko Vandeniai nemėgsta, – sveikatai tikrinti ir net gydytis.

Mėnesiui baigiantis galimi nemalonumai bei nuostoliai darbe dėl klaidų, padarytų per pastaruosius kelis mėnesius. Paskutinę mėnesio savaitę tikėtini ne tik planų, susijusių su jūsų veikla, kelionėmis, bet ir santykių su draugais pokyčiai – galite sužinoti ne pačių geriausių naujienų apie senus bičiulius, partnerius.

Žuvys (02 19–03 20)

Svarbiausias dalykas, kurį reikėtų įsidėmėti birželį, – nesiveržti į priekį. Žuvims, Zodiako pabaigos ženklui, šis uždavinys bus nesunkus.

Atėjo laikas sustoti ir atsigręžti atgal. Taps svarbu įvertinti nueitą kelią, gautas pamokas, sukauptą patirtį. Jei imsitės ko nors naujo, susižavėsite permainomis, laukite problemų.

Darbo reikalams tvarkyti irgi netikęs mėnuo. Mėnesio pirma dekada bus įtempta, tačiau jau antrą kai kas pasikeis jūsų naudai – atrasite tikrąjį bendravimo su tais, kuriuos mylite, džiaugsmą.

Trečia dekada vers susirūpinti savo vaikais bei santykiais su mylimu asmeniu. Teks apsaugoti vaikus nuo galimų nemalonumų, o bendraujant su mylimu žmogumi per didelis atsidavimas irgi gali atsigręžti prieš jus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.