Palmira: savaitgalis nebus paprastas bendrauti

Savaitgalis dvilypis, kai nėra garantijų, kad tai, kas atrodo gražu ir sėkminga, yra ir iš tiesų. Šeštadienis iki pavakarės – nuostabus laikas, kai vienaip ar kitaip, tačiau aplanko laimė, kai atgaunama pilnatvės palaima, net jei tikrovėje niekas nepasikeičia. Tai ganėtinai harmoninga diena, padedanti rasti atsakymus į sunkiausius, slapčiausius klausimus, niekam nepakenkiant, nieko nenuskriaudžiant. Iki 17 val. 20 min. bus geras laikas bendrauti, pažintims megzti, kelionėms, vertingiems daiktams įsigyti. Tik venkite kritinių pastabų, ironijos – galite netyčia artimiesiems bei aplinkiniams sugadinti nuotaiką. Šiandien geriau laiką skirti tiems, kuriuos mylite, artimiausiems žmonėms.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-02 05:30, atnaujinta 2018-06-02 10:10

Sekmadienis taip pat nevienareikšmiškas: iki 18 val. 20 min. diena nėra palanki bendrauti, kelionėms, įsigyti vertingų daiktų. Naujoms pažintims laikas irgi nėra tinkamas. Venkite tų, kurie itin perša savo nuomonę bei skonį. Nepalanku skolinti, taip pat skolų grąžinti. Emociškai tai bus įtemptas laikas: nerimas, net noras pakerštauti, nors tuo pat metu – gerumas ir meilė.

Tad jei pasistengsime daug nenorėti iš gyvenimo bei mylimo asmens, kaip ir artimųjų, patirsime džiugių akimirkų: gyvenimas tądien nekart siųs malonių staigmenų. Ir vėl imsime tikėti, kad viskas bus gerai.

Pasistenkite šeštadienį šeimoje susigrąžinti santarvę, nepraleiskite progos ir susitaikyti su draugu. Na, o įsimylėjusiems bus lengviau atrasti bendrą kalbą sekmadienio vakarą. Tai romantiškas metas, kai pavyksta pakeisti įtemptų santykių, nepalankių įvykių inerciją.

Nors savaitgalis ir nebus paprastas bendrauti, labiau pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite nuoširdžiai suprasti jų rūpesčius, problemas. Bus lengva įgyti pasitikėjimą, sulaukti atvirumo – savaitgalio buvimas kartu, pokalbiai dar labiau suartins su tais, kurie jums brangūs, kuriuos mylite. Patartina nuvykti prie vandens telkinių, ypač gerai prie jūros.

Savaitgalį bus palankūs kultūros, meno renginiai.

Na, o pramogaujant, linksminantis, valgant, leidžiant pinigus bus svarbu jausti saiką. Šiomis dienomis reikėtų labiau pasaugoti širdį.

Pirmadienis palankus tik iki 16 val. 37 min., kai derėtų planuoti svarbiausius dienos darbus bei susitikimus. Vėliau nepalankus metas dirbti su informacija, dokumentais, rašyti, skaičiuoti – svarbi didesnė atida. Dažniau tikrinkite vakare išgirstus dalykus – tai „sugedusio telefono laikas“. Ir labiau pasisaugokite sukčių, vagių. Išaugs automobilių avarijų tikimybė.

Iš penktadienio į šeštadienį gerai sapnuoti paukščius, gyvūnus, matuotis naujus drabužius – sveikata, turtas, šeimos pagausėjimas; sapne skraidyti – įgysite tikrą draugą. Blogai matyti save veidrodyje – atsiskleis jūsų paslaptys; būti nuogam – liga, nesėkmė. Ugnis – liga, nelaimė; žiema – liūdesys, vienatvė, nesėkmė.

Blogas ženklas: jei rytą ilgokai niežėtų kūną (mentikaulius – sergėkite vaikus, nesipykite su mylimaisiais, gresia ir neplanuotas nėštumas; juosmenį – venkite konfliktų su partneriais; pilvą – galimi nemalonumai darbe, nelaimė per naminį gyvūną; sėdynę – nesėkmės tolimose kelionėse, nemalonumai per užsieniečius: visa tai grės net mėnesį); jei indą sudaužytumėte – neteisingas pasirinkimas; jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą; druską išberti – konfliktai, chaosas.

Geras ženklas: rasti metalinį arba blizgantį daiktą – sulauksite vertingos pagalbos; jei netyčia peilis iškristų – jūsų skriaudikai sulauks pelnyto atlygio.

Iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški tik aiškūs, realūs, konkretūs sapnai. Jie pildysis greitai. Puiku išvysti ugnį a ryškią šviesą – pagalba, apsauga; vilkėti kailinius, šarvus, kepurę mūvėti – didelė sėkmė, rimta pagalba. Žuvis – sėkmė moterims. Knygą, regėti, ką nors rašyti – naujos draugiškos ir romantiškos pažintys. Blogai būti nuogam.

Blogas ženklas: jei pultų naminiai gyvūnai.

Geras ženklas: jei prie jūsų dažnai prieitų svetimas šuo ir katė; jei šalia paukščiai tūptų.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį daugiausia nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus matyti – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės; maudytis – apkalbos; žiemą matyti – liga; kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų; jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį išjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą; vyrui moterį įžeisti, užgauti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant išvysti vaivorykštę; jei į namus katė atbėgtų (ar kas nors ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi,

Žvilgsnis į priekį: antradienį nesiimkite nieko nauja ar sudėtinga, tikrinkite atliekamus darbus – didesnė tikimybė suklysti; palankūs mėlyni atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį mažiau vadovaukitės savais norais bei poreikiais – sukelsite įtampą bendraujant su artimaisiais, mylimu žmogumi. Oficialesniems susitikimams palankesnis šeštadienis, ypač iki pietų – sekmadieniui palikite bendravimą su bičiuliais. Beje, šeštadienį dalykiniai reikalai, įsipareigojimai draugams, giminaičiams neleis ramiai ilsėtis, gali sutrukdyti net meilės pasimatymui. Tačiau turite rasti bent minutę, kad paliudytumėte savo jausmus sutuoktiniui ar mylimam asmeniui. Palanku sekmadienį bei pirmadienį iki pavakarės susitikti su rėmėjais, įtakingais asmenimis, kad būtų užtikrintas jų palankumas ir ateityje.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis smagus, svajingas metas, deja, situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Pasisaugokite tądien finansinių provokacijų, nepasikliaukite užsieniečių bei įtakingų asmenų pažadais. Šeštadienis gana palankus kelionėms, viešnagėms, pasirodyti visuomenėje. Svečiuose, iškilmingo susitikimo metu pasistenkite nesivelti į romantišką intrigą. Sekmadienio vakaras bus palankus susitikti su žmonėmis, galinčiais paveikti jūsų karjerą. Pirmadienis iki pavakarės tinkamas svarbiems dalykiniams susitikimams, atsakingam pokalbiui su šefu.

Dvyniai (05 21–06 21). Daug džiaugsmo sulauksite, nuoširdumo patirsite, jei būsite kantresni ir atsargesni šeštadienį. Nors pakaks rūpesčių, nepasiduokite įtampai, nerimui. Beje, kai nustosite nervintis, pastebėsite, kad situacija gerėja. Tiesa, nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus: ne laikas rizikuoti, veltis į kompromisą. Ir labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu. Svajingas, žadantis nepaprastus (išsvajotus) susitikimus bus sekmadienio vakaras. Antroji sekmadienio pusė smagi ir palanki vykti į svečius. Pirmadienis sėkmingas komandiruotėms, svarbiems susitarimams, ypač su užsieniečiais.

Vėžys (06 22–07 22). Kiek nervingos dienos, bet jei labai nepasiduosite emocijoms, gana greitai patirsite, jog keblumai netikri, o problemos lengvai sprendžiamos. Vizitams, pasirodyti viešumoje tinkamesnis šeštadienis. Kiek nervingas sekmadienis, pirmadienis, kai galite imti įtarinėti sutuoktinį dėl kažkieno neatsakingai mestelėtos užuominos, melagingos paskalos ar todėl, kad esate pervargę ir norite daugiau dėmesio, jausmų, nei paprastai gaunate iš savo išrinktojo. Vis dėlto labiau pasikliaukite antrąja puse – tai puikus būdas pademonstruoti atsidavimą. Pirmadienis tinkamas draudimo, mokesčių reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį gali užgriūti netikėti darbai, rūpesčiai, tad nepasiduokite susierzinimui ir nesipykite su savais, tiesa, jau vakare atsiras progų nusiraminti ir susitaikyti. Šeštadienis geras tvarkytis namie, sode, darže, tačiau būkite atidesni ir savo sveikatai – galite greičiau pervargti, netikėtai susirgti. Taupykite pinigus – būkite apdairesni, šykštesni. Sekmadienis gali praeiti visai sėkmingai, ypač jei jį skirsite savo porai – tai meilės diena. Sekmadienio antroji pusė palanki pasirodyti visuomenėje, viešnagėms ar svečiams priimti. Pirmadienis palankus teisiniams reikalams tvarkyti, tinkamas svarbiems susitarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Džiugių susitikimų bei meilės atradimų dienos, tiesa, sekmadienio „atradimais“ labai nesidžiaukite – tai gali būti tik laimės iliuzija. Vis dėlto savaitgalis bus džiaugsmingas, jei susiruošite su artimaisiais, bičiuliais, mylimu žmogumi kur nors išvykti – tai jiems virs tikra švente. Sekmadienį gali tekti daugiau dėmesio skirti sveikatai, jei nebus paisoma sveiko maitinimosi reikalavimų. Labiau pasaugokite sveikatą. Pirmadienis palankus svarbiems darbo reikalams tvarkyti, atsakingiems dalykiniams susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepatartina planuoti sunkių ar tolimų kelionių, nebent pas tėvus. Savaitgalį leiskite su artimaisiais – jie turi būti svarbiau už draugus. Šeštadienį palanku spręsti buities problemas. Sekmadienis nuo pavakarės itin palankus – laukia maloni staigmena, džiugūs susitikimai. Būsite itin romantiški – galite netikėtai įsimylėti. Vakaras žada romantišką pasimatymą ar naują pažintį. Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimtumėte. Tiks tvarkyti vaikų reikalus. Tai gera diena dirbantiems kūrybinį darbą, laisvų profesijų atstovams.

Skorpionas (10 24–22). Jei savaitgalį pajusite, jog stinga artimųjų dėmesio, meilės – žinokite, jog jūsų reakcija kiek perdėta. Tai puikios dienos šeimos šventėms bei romantiškiems susitikimams – nebijokite paišlaidauti. Beje, šeštadienį kelyje ar svečiuose gali užsimegzti ir naujas flirtas ar atsinaujinti senas. Ypač sekmadienį pasistenkite matyti tik šviesiąją gyvenimo pusę – tai bent jau padės išvengti ginčų. Ir nevažinėti techniškai nesutvarkytais automobiliais – jie gali visiškai sugesti, ir dar pačioje nepatogiausioje vietoje. Pirmadienį tinka spręsti gyvenamosios vietos klausimą. Pasistenkite ištesėti pažadus šeimai, tėvams.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis bus slegiantis, jei vengsite atlikti susikaupusius darbus, nepaisysite pažadų sutuoktiniui. Beje tądien realesnis savų galimybių vertinimas padės išvengti neįvykdomų naujų pažadų bei tuščių išlaidų, taip pat apsaugos nuo šeiminių skandalų. Savaitgalį labiau paisykite sutuoktinio valios, venkite ginčų. Šiomis dienomis geriausia laiką leisti su artimaisiais namuose ar savo sodyboje. Sekmadienis gana palankus nedidelėms išvykoms – svečiuokitės (būtinai su antrąja puse) arba patys draugus priimkite. Pirmadienis palankus komandiruotėms, svarbiems susitikimams, ilgalaikiams susitarimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį atsidursite draugų, net visuomenės dėmesio centre – laukia įdomūs susitikimai, intriguojantys pasiūlymai bei pagundos. Neskubėkite priimti galutinio sprendimo – ne visos viltys pasiteisins, ne visos pagundos nekaltai baigsis – deja, Juodasis Mėnulis vis dar jūsų ženkle. Ir stenkitės šiomis dienomis negirdėti netinkamų atsiliepimų apie savo sutuoktinį. Sekmadienį puikiai tinka įteikti dovaną savo porai, nudžiuginti nepaprastais pietumis. Pirmadienis palankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18). Jums reikia keistis, atsikratyti iliuzijų, kitaip ne už kalnų nemenkos problemos, susijusios su jūsų meile arba karjera. Vos dėlto sekmadienio vakaras – gerojo persilaužimo metas, kai paaiškės, kad visi nori jus matyti, aplankyti, atvirai pasikalbėti. Ir, ko gero, išgirsite ilgai lauktų naujienų, susitiksite žmones, kurių niekaip anksčiau negalėjote išvysti. Savaitgalį nepatartina planuoti kelionių – daugiau laiko praleiskite namie su šeima. Pirmadienis sėkmingas imtis ko nors naujo, svarbaus. Pasiteisins pamatuota rizika. Iki pavakarės bus geras laikas atsakingiems susitikimams – padarysite reikiamą įspūdį ir gausite, ko norite.

Žuvys (02 19–03 20). Jūsų mintys kažkur labai toli. Jei susitiksite ar bent pasikalbėsite su tais, apie kuriuos galvojate, imsite jaustis smagiau. Užsiimkite kuo nors neįprastu šį savaitgalį – jums reikėtų atitrūkti nuo kasdienybės problemų. Nevenkite draugų šeštadienį – jų įtaka, patarimai, pagalba, ypač sprendžiant bendravimo problemas su mylimu žmogumi, vaikais bus lemtingi. Jie padės geriau suvokti jūsų jausmus, santykius su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Tik neskubėkite daryti išvadų, apsispręsti, deja, būsite pernelyg nepatiklūs, įtarūs sekmadienį. Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite, imkitės tik gerai žinomų darbų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.