Astrologė vienam ženklui: turėsite daug, galėsite daug

Ši savaitė vienam Zodiako ženklui bus ypatinga. Astrologė Skirma Liepienė nevienareikšmiškai vadina jį svarbiausiu kitos savaitės romano herojumi. Tas ženklas – Liūtas, kuris šiuo metu ir turės, ir galės daug.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Dvyniai
Dvyniai
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 3, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Jun 3, 2018, 10:09 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Pramogos. Neramus laikas. Nesvarbu, kaip klojosi praėjusią savaitę, kas padėjo, kas ragino ir skatino, dabar viską turite padaryti patys. Atlikite darbus, neužtrukite, neišradinėkite dviračio, tiesiog dirbkite. Ratas išrastas seniai, o ugnį visi moka įkurti ir be pagalbos. Jums reikia rasti laiko pramogoms ir malonumams. Gali būti, kad šią savaitę bus mažiau susitikimų ir tuščių pokalbių.

JAUTIS (04 21–05 21)

Kampas. Lengviausia inkšti, dejuoti, kad aplinkiniai jūsų nevertina, ir sėdėti kampe kramsnojant traškučius. Tik dejuoti nėra kada. Teks atsimerkti, įvertinti, kaip elgiatės su savo gyvenimu, ir ropoti iš patogaus kampo. Finansinės galimybės nepalankios, aplinkinių pritarimo nėra, bet turite norėti gyventi kitaip.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Planas. Vasara dar tik prasideda, bet jūs jau turite planų visam šiltajam sezonui. Darbų planavimas tampa nauja aistra. Namuose gali atsirasti trintis dėl jūsų darbo ar pasakojimų, susijusių su ateitimi. Reikia tikėtis, kad namų nepaversite eksperimentų lauku ir neišvesite namiškių iš kantrybės.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Desertas. Kol kas nereikia atverti piniginės. Tik perskaitykite gyvenimo desertų meniu. Gal atsiras tai, kas sugundys, suteiks malonumą ir ką mielai užsisakysite. Tai nebus patiekta tuoj pat, teks luktelėti, bet gyventi mintimi apie desertą irgi malonu. Tikėtina, kad ši savaitė pažers naujų vilčių, imsite planuoti ateitį. Kasdieniai reikalai bus ne tokie įdomūs, vertinami, bet vis tiek sudarys pagrindinį patiekalą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Spindesys. Esate gražūs, žavūs ir nepakartojami. Laisvi, ir besiplaikstantys. Nuostabu jausti, kad joks inkaras netraukia žemyn. Nereikia jokių princų ar princesių, kad paryškintų jūsų įvaizdį. Nei raudoni, nei rausvi žiedlapiai įspūdžio jums nedaro. Jūs patys dabar – svarbiausi romano herojai. Turite daug, galite daug, bet neišsitaškykite, nes viso to prireiks, kai spindesys išblės.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Viltis. Kažkas lesa smegenis, trukdo dirbti, planuoti ir būti savimi. Visą laiką kas nors ne taip, kaip galėtų būti. Nieko negalite pakeisti: nei tvarkos, nei žmonių. Lieka susitaikyti su situacija ir bandyti išlaikyti pusiausvyrą tarp darbų, namų ir slaptų svajonių. O svajonės pildosi lėtai, plevena ir šildosi viltimi, kad bus taip, kaip norite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Užburtas ratas. Kažkas pasiglemžia jūsų gyvenimo planą, išmeta į kitą erdvę ir jūs įsisukate užburtame rate, kuriame viskas juda į kitą pusę, nei norėtumėte. Ne tas gyvenimas, ne tas žmogus. O ir patys jaučiatės netobuli. Lengviausia tobulėti tose srityse, kuriose šį tą išmanote. Svarbu, kad gyvenimo džiaugsmas neišsektų galutinai ir neprarastumėte kantrybės su vaikais.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Juodoji skylė. Namie bus daug šurmulio. Gal giminaičiai užsuks, gal vaikai atsikraustys, o gal kas nors tiesiog demonstruos užgaidas ir vers pataikauti. Stengdamiesi įtikti, patikti ar įsiteikti lipsite per save, jausitės pažeminti ir įžeisti. Ši situacija atitrauks nuo darbų. Namie susidarys vakuumas, o gal net juodoji skylė, kuri sutrauks visus jūsų laimėjimus ir pradangins amžiams.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Reputacija. Dirbti ir šokti reikia su tuo, su kuo atėjote. Negalite keisti partnerių ar nutraukti sutarčių. Tai stipriai pakenktų jūsų reputacijai. Antroji pusė gali tapti puikiu patarėju, nes viską mato, supranta ir vertina atsakingai. Santykiai namuose bus pagrįsti pasitikėjimu ir susitarimu.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Originalumas. Lyginsite ir vertinsite tai, ko negalima lyginti ir vertinti. Negalite pasakyti, kas geriau – Briuselis ar Vilnius. Tai priklauso nuo žmogaus. Negalite pasakyti, kokios salotos skaniausios. Kiekvienam – savos. Ieškokite savo stiliaus ar gyvenimo būdo. Reikia lygiuotis į tuos, kurie geresni, profesionalesni, bet negalima jų kopijuoti. Būkite nepakartojami.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kolona. Gyvenimas – kaip paradas, o jūs įsilieję į koloną. Ji juda pirmyn, sustoja, vėl pajuda. Tarp balionų, vėliavų ir muzikantų galite būti kuo tik užsigeidę. Tik reikia turėti savo gyvenimą ir kurti savo personažą tokį, kokį norite. Jums pavyks, jei įsiliesite į šurmulį ir judėsite kartu su marga minia, o ne stovėsite šalikelėje.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Spąstai. Stenkitės numatyti visas kliūtis, apeiti gyvenimo paspęstus spąstus ir kilpas. Jų šią savaitę bus. Vieniems – namuose, kitiems – darbe. Kai užklumpa bėda, nėra jokios būtinybės gailėtis dėl to, kas įvyko. Vienintelė išeitis – sumažinti finansinius ir moralinius nuostolius. Bent pabandykite tai padaryti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.